Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Recenze (176)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nic moc, od bitky v baru skvělá zábava. Jen mě překvapil nepříliš nápaditý styl snímání fotbalu, což u těchto filmů začínám považovat za základ a vzhledem k tomu, že fotbal zabírá cca polovinu stopáže je to negativum velké. Pokud by se tvůrci více věnovali týmu, dialogům a příběhu mohl to být velmi dobrý (a tak trochu jiný) film o fotbalu. Takhle se jedná o velmi zábavný, ale přesto průměrný snímek. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpříjemnějších sportovních filmových zážitků vůbec, tuto tématiku jsem nevyhledával ve filmu snad nikdy, tady mi ovšem téma sedlo, navíc je tu i příjemně a přirozeně vykresleno "jiskření" mezi ústřední dvojicí hrdinů - dávám palec jednoznačně nahoru.................... moje hodnocení = 8 z 10. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Příjemná sportovní komedie pro celou rodinu a nejen pro fanoušky amerického fotbalu. Příběh je sice schématický a předvídatelný, ale to nic nemění na tom, že se filmu daří bavit a to i díky dobře napsaným vedlejším postavám. Z herců zaujme především charismatický Gene Hackman. - 70% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Feel Good zábavka, ktorá možno mala ambície vystreliť vyššie, ako vystrelila, ale na počudovanie fakt slušná. Neriešim rozprávkový nereálny príbeh a konanie hlavných postáv, ale kasting vyšiel na jednotku od samotného Keanu Reevesa až po najposlednejších "pošukov" z náhradníkov. Pohodový film aj po tých dlhých rokoch od premiéry. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z filmů, kdy si všechno do sebe skvěle sedlo. Skvěle vybraní herci, atmosféra, vtipné situace a skvělé finále. Nezpapomenutelné postavy ztvárnili Jon Favreau a Rhys Ifans. Velká spokojenost. 90 % Pain Heals. Chicks dig scars. Glory lasts forever. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

parádní odpočinkový film a sympatická dvojice Keanu+Brooke vám nedovolo kritizovat tradiční klišé. o stupen lepší než "nejdelší yard" ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Připomenulo mi to skoro atmosféru něčeho takového jako Lovci jelenů, ani nevím proč, ale prostě ta dělnická sorta lidí, existenční starosti.... ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie sice skoro vždycky spadá do klišé ve stylu - Parta looserů se spojí ve skvělý tým. Pak se rozhádají ale nakonec se usmíří, dají všechno do pořádku a poslední zápas vyhrají (nejlépe v poslední vteřině jen těsným rozdílem)....no ani tenhle film se tomuhle neubránil ale jinak na něm nevidím nic špatného. Skvělá komedie s partou fakt divných týpků proti kterým bych snad nehrál ani člověče nezlob se. U téhle komedie sem se královsky bavil a vřele doporučuju všem, kdo mají rádi sportovní filmy. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Já mam taky ráda dobře natočené sportovní komedie, a tato do mého šuplíku určitě patří..The Replacements jsem viděla ne jednou a stále sdílím názor, že něco takového vás jen tak nepřestane bavit. Výborný K. Reeves, výborně zahraná týmová spolupráce a skvěle je zde ukázaný průběh amerického fotbalu. Neměla bych problém tento film ohodnotit ještě jednou hvězdou navíc, ale konkurence těchto žánrů je tak veliká, že jsou podle ještě o něco lépe natočené snímky v tomto oboru. 7/10. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Odlehčená sportovní komedie, která skvěle funguje a nabízí dobrou pohodu, navíc se tu najde i trocha té romantiky mezi Reevesem a Brooke Langton. Gene Hackman je fajn kouč, což nám ukázal např už v basketu. Takové sportovní filmy mám rád a nemohu je ohodnotit jinak než nadprůměrně. Ještě k tomu je to americký fotbal a já miluju zfilmování tohoto sportu. PS: Z těch hráčů mě nejvíc pobavil ten bláznivý policista, s kterým se ve sportu trochu ztotožňuji :D ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Klasický příběh ze sportovního prostředí, který jsme v různých obměnách už mohli vidět mnohokrát. Tento nepřináší nic nového a objevného. Sem tam se něčemu zasmějete, vše kolem je tak na pohodu a směřuje k očekávanému finále. Je to film na jedno kouknutí, který nenudí, ale ani něčím neuchvátí. Na zabití času v pohodě. Howgh! ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Další z řady sportovních komedií o nýmandech, kteří všem nakopou zadek. Potěší slušné obsazení a tempo, pár fórků a dobrá hudba. Nic objevného, ale slušně koukatelné. Lepší 3. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě pokaždé když ho vidim naprosto odrovná. Parádní podívaná. Jeden z nejlepších filmů na odreagování. Po boku Vítězů a poražených a Světel páteční noci je to můj nejoblíbenější fotbalový film. Jo a málem jsem zapoměl! Je to výborná komedie!! ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Výborná sportovní komedie s parádním obsazením. Hodnocení se z největší části odvozuje na množství a kvalitě vyprodukovaného smíchu...Nuže, bylo ho opravdu hodně, proto si snímek rozhodně 4 hvězdičky zaslouží, navíc nemůžu nezmínit skvělý sountrack plný úryvků všem známých melodií. ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistej, ale myslím, že u tohoto snímku mají v americe napsaný "Sledovat jen na vlastní nebezpečí! Hrozí poškození zdraví!". Já jsem od něj odcházel téměř po dbouhodinové salvě smíchu s namoženou bránicí.. Ta partička předvedla na hřišti i mimo něj hodně dobrý výkon ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie plná výborného humoru! Už od začátku jsem se skvěle bavila ... Od filmu jsem zas až tak nic moc nečekala, podívala jsem se na něj jen kvůli Rhysovi ... A po shlédnutí mě čekalo opravdu příjemné překvapení! I přes to, že se konec dá odhadnout hned na začátku je film opravdu napínavý, zábavný a akční ... Keanu byl opravdu skvělý, a to nemluvím o Rhysovi! Rhysovy vstupy byly naprosto úžasné a neuvěřitelně vtipné ... Opravdu úžasná komedie, na kterou se dá dívat i několikrát za měsíc! Nemůžu hodnotit jinak, než plným počtem! :) ()

Reklama

Reklama