Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Recenze (176)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Téměř do poloviny jsem se nudil a už jsem viděl komentář, který sem napíšu: "Málo vtipu, nuda a stokrát viděné - odpad". Naštěstí se to po půlce rozjelo, humoru přibylo a tak mohli "Náhradníci" svůj pohádkový příběh dotáhnout do šťastného a pro mě přijatelného konce. ()

ninho 

všechny recenze uživatele

Náhradníky už jsem viděl hodněkrát a vždy když není nic po ruce, tak po nich sáhnu znova. Pokaždé totiž vím, že mi Náhradníci zvednou náladu a dobře se pobavím. Nevím přesně čím si mě tato sportovní komedie získala a s každým dalším shlédnutím se bavím stejně. Ano, ve filmu je dost klišé( vlastně je to hrozná kravina) - všechno je ale v rozumných mezích a je jasné, že se nemá brát příliš vážně. Příjemné herecké obsazení, kvalitní hudba, super hlášky a velmi dobré natočení samotných zápasů- kvůli tomu považuji Náhradníky za nejlepší sportovní komedii a zřejmě i za nejlepší sportovní film. ()

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

A pak že sportovní filmy jsou nuda. Ani nápad. Navíc když je výborné herecké obsazení, super soundtrack a pořádná dávka hlášek... Btw: Ta znaková řeč u baru, nářez:-D. Jen ty roztleskávačky mě moc nebraly. Sorry, guys;p...Jinak kdo viděl Super Bowl 09 (vlastně i 08), tak mu už nemůže přijít tenhle film tak nevěrohodný! ()

Sign 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že na to že je film starý už 12 let, bych nikdy nečekal že najdu pana Reevese v takové roli, a že se ji ujal velmi zodpovědně, filmu jako sportovní komedii nemůžu nic vytknout, ano nějaké to klišé se tu najde, ostatně to v každém filmu, předvídatelnost filmu se zde nedá řešit to si prostě a zkrátka zkazíte názor a film celý, jde o to jak je prostě příběh natočen, herecké výkony a obsazenstvo na které si v tomto případě nemůžu ztěžovat jakožto ani na obsazenstvo v Trestné lavici, mne osobně se asi nejvíce líbil z vedlejších rolí pan 56 alias Beatman, jinak pochopitelně všechny role byly skvělé, také pan Orlando Jones zde hodně potěší :-) ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Kolikrát už tohle tady bylo - začínám už mít na tenhle žánru trochu averzi - banda looserů, kterým se takřka povede zázrak :-) Na Nea by neměli jít detailní záběry při běhu, ten kluk nevěřitelně šmatlá ... Nakonec z celého filmu jsou nejlepší roztleskávačky a jejich kreace. Průměr a nic jiného Falco - 60 % ()

DarthFailord 

všechny recenze uživatele

Miluju tenhle film! Mladej Neo se prohání po fotbalovým hřišti a má to pořádný koule! Opravdu vtipná komedie, kterou si vždycky rád pustím! Gene Hackman je opět na pána, tedy spíš na pana trenéra. Sbírka individuí v týmu je skvěle fungující a soundtrack má vážně šťávu. 80% ()

dj_kure 

všechny recenze uživatele

Parádní sportovní komedie se skvělým obsazením. Kupodivu ani o něco delší stopáž filmu vůbec nevadí. To už značí o určité kvalitě :). Rozhodně nenudí a zaručeně pobaví. 74% ()

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Môj najobľúbenejší!! Dôkaz toho, že aj to čo nieje prvotriedne môže byť tak dobré ako to kvalitnejšie! Vcítil som sa úplne dokonale do roly Falca a vyhrával zápasy sním :) ! Niektoré scény viem už naspamäť a najviac ma dostala scéna z väzenia, kde sa s partie rozdielních ľudí stal jeden tým s jedným srdcom.. u mňa 100% nič tomu nechýbalo, akcia, láska, šport, humor! ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Tady šetřit hodnocením nebudu. To by byla škoda, tahle komedie je paráda. Americkej fotbal nesleduju, ale filmy o něm mě bavěj. A tahle komedie asi nejvíc. Dobře obsazený, sympatický herci. Taková hezká pohádka. 85% ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

hmm... před lety jsem tomu dal dvě hvězdy... to jsem tehdy musel mít hodně mizernou náladu... protože jsem to dnes viděl znovu a je to fakt skvělá sportovní komedie! a to americký fotbal fakt nemusím... zvedám to po letech na 82% !! ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Keanu jako náhradník v týmu, který byl povolán do sestavy. Je to super příjemný film s takovým hloupoučkým námětem. Zpracování je super, zbytek náhradníků taky s dobrým koncem. To mám u filmů ze sportovního prostředí rád. ()

MaJes 

všechny recenze uživatele

Ďalší skvelý film o americkom futbale ( tento šport sa mi vážne začína páčiť ) aj keď to na ANY GIVEN SUNDAY nemá, ale myslím že ***** si zaslúži ( aj keď je to dosť veľa, ale **** zas málo:-)! Konečne som videl Reevesa aj niekde inde ako v Matrixe:-( a bolo to celkom dobré. Dosť mi to pripomínalo 1.Ligu, tam tiež z "bandy pozbierancov" spravili super tým! ()

fordhont 

všechny recenze uživatele

Skvělá sportovní komedie. Prostředí amerického fotbalu přímo vybýzí ke spoustě příběhů. Tentokrát se jedná o stávku profesionálních fotbalistů, za které musí nastoupit "náhradníci". Komedie plná humoru, která nepostrádá akci a trošku napětí. Už jen ty charaktery hráčů (do jejichž rolí byli vybráni velmi zábavní herci) pobaví. S pohodovou hudbou pohodová komedie se zajímavým příběhěm. ()

Peter-1307 

všechny recenze uživatele

Je to síce jeden z mnohých športových filmov čerpajúcih námet z témy - outsider(-i) a znovuvzkriesenie, avšak je to nadpriemerná snímka a nielen zásluhou hereckej charizmy Keenu Reevesa ako i Geneho Hackmena, ale i samotným scénarom, vtipnosťou dialógov, a nejako mi to celé pripadalo, že i celý tým okolo filmu si počas nakrúcania doprial takú istú pohodovú atmosféru, akú mi ponúkol i tento film. Nie je to žiaden film na hlboké zamyslenie, nemá žiadne hlboké myšlienky, ktoré chce tlmočiť, len chce dopriať všetkým divákom oddych a zábavu. A to sa mu podľa mňa aj 100% podarilo. ()

Vocoun 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších "sportovních" filmů :) Velmi povedená příjemná komedie. Sice to není nijak extrémně originální, ale zejména díky skvělému obsazení a perfektně načasovaným vtipům to působí velmi kompaktně. Gene Hackman je vynikající, mám ho stále raději, Keanu není nijak otravný ba naopak. Celá partička zkrátka šlape, tohle prostě můžu. Pěkné 4*, 78% ()

frxXx 

všechny recenze uživatele

Staci na vecer pri TV v strede tyzdna, celkom zaujimavo poskladana sympaticka particka ... skoda len toho obcasneho zbytocneho fekalneho a trapneho humoru ()

Reklama

Reklama