Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Recenze (176)

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Když Vás film pohltí a dokáže Vás vtáhnout do děje, probudí ve Vás emoce a v případě komedie i dosti úsměvů a smíchu tak Vám nezbyde nic jiného než se na něj podívat vícekrát. No a za sebe můžu říci, že i po několikerém shlédnutí mám stále stejný pocity. Pokaždé mi film vyloudí úsměv na tváři a vyvolá ve mně emoce a souznění s hrdiny. ()

BullittSF 

všechny recenze uživatele

Sice jde jen o samá klišé - jak outsideři k vítězství přijdou, ale tak svěže natočené, že dvě hodiny této (opravdu) zábavy utečou, ani nebudete vědět jak. ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Nahradnici - partia beckovych sportovcov vytiahnuta zovsade len preto aby vyhrali snobom zapasy ? a Preco nie ? Sak maju motivaciu, maju odhodlanie, maju samych seba, a situacie v ktorych nechyba humor, laska, napatie, a hlavne kuriozni hraci sami o sebe. Kamera jazdila s hracmi fajn, herecke obsadenie je top, ale hlavne KOMEDIA jak sa patri, samozrejme aj paradne ozvucena.. vyzdvihujem akcent Rhysa Ifansa, i ked CZ dabing stoji za to tiez. ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele

Nemám nějak extra v oblibě sportovní filmy, kde naprostí amatéři a loseři zvládají z fleku vyhrávat, výjimkou je jen Trestná lavice a První liga, ale na druhou stranu mám rád filmy o americkém fotbalu. Takže tady se to ve mně bilo a na kladnou stranu převážilo výtečné obsazení, jak herecky, tak i typologicky na hřišti a hromada skvělých fórů. K tomuhle se klidně kdykoliv vrátím. ()

Sopholojong 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepsich sportovych komedii s romantickym nadychom. A dvoma u mna legendarnymi scenami, ktore su vo vybliskanej vitrine mojej Filmovej siene slavy - lucenie a nasledna "otocka" tych dvoch do narucia v bare za tonov Stingovho "Every Breath U Take" a analyza manevru na scanovaciu tabulku prstom cez obrazovku komentatorom (scena, ku ktorej sa hodi veta "Skoro som sa dostal od smiechu" ako ku ziadnej inej). Brooke Langton je najkrasnejsou "cheerleaderkou" na platne/obrazovke ever. ()

Shadow 

všechny recenze uživatele

Když profesionální hráči amerického fotbalu stávkují, najme trenér jejich náhradníky. Po prvním prohraném zápasu se sblíží, ačkoli jsou každý úplně jiný. Film je prošpikovaný komickými momenty s takovou lehkostí, že se člověk opravdu pobaví. Nesmělá láska hlavního zadáka Falca (K. Reeves) nesmí chybět. Opravdové vítězství zadáků nad všemi a nad vším také ne. Komedie je vhodná na sobotní nebo nedělní odpoledne. Člověk si při ní odpočine a odreaguje se od všedních povinností. ()

marocco 

všechny recenze uživatele

Je to milé, je to vtipné a je to o športe. Pre mňa dostačujúca kombinácia. Úroveň filmu naviac zvyšujú dobre napísané postavy a krásna Brooke Langton. Nadpriemerná oddychovka. ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Čo sa dá vytknúť tomuto filmu? Super komédia, ktorá rozosmeje, pobaví a nechá diváka uvoľnene sedieť a vychutnávať si veľmi podarené obsadenie. Rhys Ifans v tomto filme je najväčší frajer. V každej scénke som ho žral, úplne žral. ()

tuberaq 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem něco na způsob novější Trestné lavice a jiných podobných ztřeštěností, ale opak byl pravdou a vcelku dívatelnou. ()

Jameich 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je tak strašně předvídatelný, až to bolí. Zápletka je stejná jako skoro u všech sportovních filmů. Outsideři se dostanou k elitě, zprvu jim to vůbec nejde a pak jako mávnutím kouzelného proutku získají úžasné schopnosti a v "dramatickém" závěru všem nakopou prdel...A na rozdíl třeba od Kokosů na sněhu tu chyběl téměř veškerý humor. Navíc každý druhý záběr směřoval na roztleskávačky, což bylo po první hodině mírně unavující. ()

Steevee81 

všechny recenze uživatele

Super film na deštivé sobotní odpoledne, kdy na přemýšlení nezbývá prostor a chceme si užít chvíli u pohodového filmu. Film je křišťálově průhledný, ale to mě zdaleka nemohlo odradit. Stávkující profesionálové jsou nahrazeny "náhradníky" a tak je o zábavu postaráno. Pro mě jedna z mích oblíbených komedií. ()

Panfik 

všechny recenze uživatele

Není to lehké skočit do rozjetého rychlíku a to ještě s "autsajdrama", ale to by nebyl spravnej kouč aby to s nima nezkusil a nevyhrál. Výborný film s výborným obsazením na pozadí užasného sportu. "Je potřeba srdce" aby ten film měl člověk rád. ()

typa 

všechny recenze uživatele

Na tuhle oddechovku jsem se rozhodla podívat zejména kvůli Keanu Reevesovi a nic moc jsem od ní nečekala, protože sportovní komedie nejsou moje srdcovka. Tento film měl svěží tempo, ale někdy jsem neudržela pozornost a nevím, jestli vinou filmu či mojí. Možná by to chtělo film vidět ještě jednou, pro lepší pochopení. Takhle je to zatím tak Na 60%. ()

darius1706 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy o amerických sportech jsou úžasné. Ten jejich sport je natolik přiblblý, že se mi ani nechce ho snažit pochopit. A tak ani nemůžu pochopit plně tohle dílo. Jednou někdo spadne a všichni jásají, jednou spadne úplně stejné a je to blbě. Pořád tam počítají nějaké nesmyslné body a nakonec se všichni radují. V tomhle ohledu to byla hrozná kravina, s komedií absolutně nic společného a dal bych odpad. Naštěstí to mělo i tu druhou stránku, která byla super. A tak, i když jsem vůbec netušil, proč tam v těch jejich přilbičkách běhají jako idioti, tak jsem jim vlastně fandil. Keanu jsem přál, aby mu tak roštěnka padla do náruče a aby tedy ten jejich zápas vyhráli. Což se nakonec i splnilo a tím pádem v tomhle ohledu spokojenost. Takže když se sečte odpad a plný počet, je to přesně polovic. 50 % ()

Reklama

Reklama