Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Hodnotíce rozumem bych nešla nad 4, tento film "pouze" naplňuje škatulku sportovního filmu, ale vzhledem k tomu, že tady se hraje srdcem, i já se podřídím. Super sportovní komedie, správně nervácký střih a soundtrack. Velmi neotřelé vtipy, taneční čísla a naplněná klišé. Navíc jsem se už dlouho u komedie upřímně nezasmála. Na první zhlédnutí za plný počet bodů. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D 15 let jsem tomu odolávala :) A to šlo opravdu velice těžce, když v době vydání filmu jsem měla kolem sebe svoji potrhlou kámošku, která Reevese milovala nadevše :D :D Je to slušná zábava s plno vtipnýma scénkama :) Bavila jsem se od začátku, ale nelze čekat nic extra překvapujícího...Je to právě až moc snadno prokouknutelné, což mi trochu vadí, jelikož pár překvápek by tomu neškodilo....Ohromně jsem se těšila hlavně na Favreau a Ifanse, kteří mě nezklamali a užívala jsem si je naplno :) Vynikající různorodost postav, kdy ani spolu nedokázali vydržet u jídla :D Taneček ve vězení, červená barva a zvracení vajec :) To jsou nejlepší scény, které si pamatuji :) Je to svižné, snaží se to o nějaký doják, ale není to extrasuperúžasně americké, ale tak přeci jen - jde o americký fotbal - to je samoosobě propagující ameriku až až :) Ráda si to pustím za pár let znovu :) ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Snímek, který nepokrytě čerpá z mnoha předchozích filmů na téma sportovních outsiderů a jeich zázračného zmrtvýchvstání. Diváka, znalého situace, již Náhradníci nemohou ničím novým překvapit, ale pokud si odmyslíte spoustu snad povinně používaných klišé, nezbytný rádobymentorský prvek a poměrně jednodušší scénář, zbyde docela koukatelná podívaná s pár humornými prvky a příjemným pohledem na ne zrovna běžné taneční kreace roztleskávaček. Ale morální poselství od tohoto filmu nečekejte. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Profesionální hráči amerického fotbalu se rozhodnou stávkovat za zvýšení svých platů, tak je trenér (Gene Hackman) najmout tým náhradníků (Shane Falco (Keanu Reeves) - hráč, který kdysi dávno zkazil Sugar Bowl a od té doby je vyřízenej), hluchého útočníka, kněze, bojovníka sumo, osobní gorily jednoho zpěváka, a v neposlední řadě mého oblíbeného Rhyse Ifanse). I když jsou ze začátku jen k smíchu, později se této bandě začne i dařit - zvlášť když jsou podporováni roztleskávačkami z blízkého erotického klubu... A nechybí spousta humorných okamžiků, velké vítězství i velká láska, skvělé herecké výkony ... ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nic moc, od bitky v baru skvělá zábava. Jen mě překvapil nepříliš nápaditý styl snímání fotbalu, což u těchto filmů začínám považovat za základ a vzhledem k tomu, že fotbal zabírá cca polovinu stopáže je to negativum velké. Pokud by se tvůrci více věnovali týmu, dialogům a příběhu mohl to být velmi dobrý (a tak trochu jiný) film o fotbalu. Takhle se jedná o velmi zábavný, ale přesto průměrný snímek. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Nějakou dobu se uvažovalo o pokračování. K jeho realizaci však nikdy nedošlo. (Hal_Moore)
  • Když Jimmy McGinty (Gene Hackman) napíše na tabuli slovo Fear, tak se v další záběru změní písmeno E. (moznazitra)

Reklama

Reklama