Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svém návratu z fronty v II. světové války se Paul Sutton setká s Victorií Aragónovou, která je na cestě domů. Její domov se nachází ve vinařské oblasti Las Nubes v Mexiku. Zoufalá Victorie se bojí přijít domů kvůli svému despotickému otci, protože čeká dítě s cizím mužem. Paul, který je očarován jejím šarmem ji nabídne, že ji bude na statek doprovázet a předstírat, že jsou novomanželé. V době oslav nové úrody hrozna se však oba dva do sebe zamilují avšak Albertovi, Victoriinimu otci, který dodržuje staré mexické tradice se tento vztah vůbec nezdá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Alfonso Arau natocil sympaticku romanticku komediu ... o Keanu Reevesa manzelka nejavi ekstra zaujem, a tak odchadza kamsi predat ludom cokoladu. Zaprasene cesy, ktore ma fascinuju rovnako ako laska /aby bolo jasne, pocitam len hetero lasku, na ostatne -uchylne - lasky sa treba zvysoka vysrat/ Keanu k akejsi sympatickej dievcine /Aitana Sanchez -Gijon/. Do toho zapletka s otcom, hrozna, spusta hrozna a dodrziavanie starych mexickych tradicii. Taketo filmy myluje aj taky obstarozny mentalny invalid ako som ja. Nadhera : 77 % ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Pro mě opravdu příjemné filmové překvapení. Keanu Reeves je herec, který dokáže zahrát všechno a v tomhle filmu jasně dokázal, že jeho herecké ego bez problémů zvládne i takovouhle charakterní roli, i když tvrdí chlapíci v akčních filmech mu jdou podle mě nejlépe. Jinak tuctový romantický příběh se díky dobře napsánému scénáři a skvělému Reevesovi mění v nadprůměrnou záležtost, která díky dobře zvoleným exteriérům a kouzelné hudbě navodí velice příjemnou atmosféru. ()

Reklama

marysa 

všechny recenze uživatele

Sladke a predvidatelne ako burky z tepla, ale ja mam jednoducho slabost pre filmy ohohravajuce sa v nadhernom prostredi vinic. Mozno prave predstava straveneho leta oberanim hrozna a zazitim atmosfery zberu sposobila, ze ma tento film bavil. Navyse iskrenie medzi hlavnymi predstavitelmi bolo neprehliadnutelne. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Další variace provařených melodramatických motivů, když se to ale uklohní dobře, není důvod se zdráhat. Reeves je tu ve formě a jeho vzplanutí k půvabné Mexičance v nesnázích se dá lehce uvěřit. Když si připočtete romantikou překypující prostředí a tušení dobrého konce, není (za předpokladu vhodné společnosti) co řešit :-) Jako bonus a malé pomrknutí k naší vlasti v podobě melodie Škoda lásky (ve filmu zazní na vinařských slavnostech) vyloženě potěší. 75% ()

Hortenzia 

všechny recenze uživatele

dávam tri,lebo prvých päť krát som to milovala,no keď som si to pustila s odstupom času,tak som musela odísť,lebo mi to prišlo strašne banálne,klišéovité a nelogické (vinica horiaca rýchlosťou zápalnej šnúry a podobne)...ale zase,stojí to za to vidieť,keď už pre nič iné,tak pre keanu reevesa a pre tú krásnu skladbu,ktorú jej spieva pod balkónom ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama