Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Burt Reynlods dal vzniknout postavě Gatora McKluskyho ve filmu White Lightning (1973) a nyní se k této roli vrací jako herec a úplně poprvé i jako režisér ve snímku přiléhavě nazvaném Gator. Napravený bývalý zločinec McKlusky se opět plně vyzbrojen vydává pomoci federální policii zatknout nebezpečného zločince (Jerry Reed), ze kterého se ale překvapivě vyklube starý kamarád ještě ze střední školy. Při misi bude Gatorovi pomáhat a všemožně jej podporovat televizní reportérka Aggie Maybank (Lauren Hutton), na kterou má Gator zálusk, a také komický agent FBI Irving Greenfield (Jack Weston). Moderátor amerických talkshow Mike Douglas si v tomto snímku na pomezí akčního thrilleru a komedie zahrál svou první filmovou roli, a to guvernéra ve stylu Jimmyho Cartera. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

V sedmdesátkách to musela být fakt bída..nekteří lidé prostě neměli na vybranou a museli čumět na tyhle hovna s Reynoldsem. Žánr? To čert ví. Pointa? Asi schovaná pod Burtovim knírkem. Totální mrdka. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Tento film je vlastne pokračovaní filmu White Lightning z roku 1973.Burt Reynolds zase hraje Gatora McKluskyho,ale už ho aj sám režíroval.Kým White Lightning bol aspoň priemerný film,tak Gator už nie,je o dosť horší.Gator aj naďalej spolupracuje s federálmi,lebo musí,ináč by si musel odsedieť v base ešte tretinu trestu.V tomto filme už nie je síce taký vidlák,ale zase je tu obyčajný šašo.Obyčajný počmáraný šašo.Kde sa podel ten Burt Reynolds z filmu Deliverance?Toto už bolo niečo celkom iné.Škoda.Takže radšej White Lightning ako tento film. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Burt Reynlods opět coby Gator McKlusky a opět pomáhá federální policii zatknout nebezpečného zločince. Dle počáteční honičky na motorových člunech to vypadá, že se bude jednat o stejně akční, svižnou a humornou jízdu jako minule, ale chyba lávky. Není tomu tak. Tentokrát je příběh dialogový, takže nijak zvlášť výrazný. Tady pšenka prostě nepokvete. Hodně veliké zklamání. Očekávané se nekoná. Škoda. Tímto snímek Burt rapidně pohřbil. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama