Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vánoce přicházejí a je potřeba zaplnit obchody hračkami. A tak Mistr Loutkář nezahálí a oživuje loutky, které mu mají sloužit. Když to zjistí majitelka podniku, který vyrábí hračky, chce je získat pouze pro sebe a udělá proto cokoli. (Chupacabre)

Recenze (14)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Veľmi lacné, vysoko stupídne, blbé, sprosté, dementné, idiotské atď. Napriek tomu - zábavné. Herecké výkony rovnako strašné ako scenár a bábky vyzerajú podstatne horšie než v ktoromkoľvek dieli Puppet Mastera či Demonic toys, ale takisto aj srandovnejšie a myslím to v dobrom. Všetkému dominuje ono ukecané bábätko čo hádže hlášky akoby ho za to platili ( "slečna Sharpová má pre vás prácu... ja mám prácu pre teba - zožer moju plienku"! ), vystrkuje holú riť a prdí ( a používa prdy ako tryskový pohon ). Klasické bábky z Puppet Mastera ( Pinhead, Blade, Jester a Sixshooter ) sa tu dočkali cyborgizácie, takže teraz disponujú lasermi a super silnými kovovými rukami. Keď sa začnú mastiť je to na popukanie, nekecám. Tento film síce uráža inteligenciu už z diaľky, ale pár krát som sa naozaj nefalšovane bavil a to sa teda minimálne o posledných 6 dieloch Puppet Mastera nedá povedať. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Puppet master troška inač a dá sa povedat i troska srandovne . Teraz sa tu stretli dva babkovske svety, Puppet master a demonic Toys a hlavne Ups Daisy bavila. Puppet Master boli oveľa vylepšený, ale ako classic som ich mal radšej. Nechápem celkom filmy, ktoré sa pokúšajú o pekne stvárnenie démona a nemajú na to vobec rozpočet, ako i tento zázrak. Tá cela kravina o demonovi a konci sveta bola hnusná, ale všetko okolo toho bolo celkom v pohode. Len škoda, že v týchto častiach nehrajú aj herci, ach jaj. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pracanti ze Sci Fi Channel vyfasovali rovnou dvě značky od Full Moon bratrů Bandových. A zatímco Toulanovy loutky měly dohromady za sebou už osm filmů, pro Demonic Toys to znamenalo teprve třetí dobrodružství. I tady se nejspíš projevila jejich nezkušenost, protože mezitím co slavnější loutky dostaly těžký upgrade v podobě mechanických rukou a laserů, démonické hračky tu hrajou až třetí housle - stejně se jejich výstupy omezily na chechotajícího klauna a prdící panenku Ups Daisy. Levnost z filmu teda přímo cáká, alespoň tu vánoční atmosféru nemuseli tvůrci tolik stagnovat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Série Mistra loutkaře se přiblížila ke svému konci. Tentokrát jde o skloubení dvou filmových sérií, které má na svědomí producent Charles Band a společnost Full Moon Entertainment. Jenže tento film jde mimo tuto společnost i jejího dvorního producenta. Námět si vypůjčil Ted Nicolaou a předělal si ho podle sebe. Změnilo se doslova všechno, od hudby až po vzhled samotných loutek a hraček. Jestli k lepšímu musíte posoudit sami, ale mně se to moc nelíbilo. Filmu ovšem nelze upřít průměrná kvalita, protože když dokážete naprosto rozvrátit a zprznit všechno, na co byli fanoušci obou sérií zvyklí a přesto se vám podaří zaútočit humorem a kvalitními hláškami, které dokáží zaujmout - docílili jste svého a fanoušci vás zato neukamenují. Je to k nevíře, ale přesně to se stalo. Přestože je film špatný, tak se v něm najde několik nezapomenutelných momentek, které zcela změní váš pohled na toto dílo. Atmosféra filmu připomínala spíš než horor odlehčenou černou komedii, protože za celý film neuvidíte ani jednu scénu, při které by vám mohly stát hrůzou vlasy na hlavě. Jak už jsem podotknul výše, je zde několik vtipných scének i hlášek, které určitě stojí za pozornost, ale jinak co se týká ponuré až mrazivé atmosféry je tento díl ze všech nejslabší. Hudební doprovod se rovněž změnil, protože už jej neměl na starost Richard Band a tak jsme neslyšeli ani tradiční úvodní skladbu, která nás provázela skoro všemi díly Puppet Master. Nová hudba byla celkem poslouchatelná a moc mi ani změna nevadila. To nejhorší na celém filmu je totiž něco zcela jiného. Jakmile začal film, tak jsem se zhrozil. Loutky i hračky totiž byly pouze kopie těch původních. U hraček jste si toho všimli hned na první pohled. Jack Attack byl ještě hůř zpracován než ve dvojce. Jeho ďábelský smích byl pryč, ale zato dokázal neuvěřitelně řvát a způsobit tím ochromení svých nepřátel. Dokonce při tom jednomu týpkovi explodovaly oči. Z nebezpečného Grizzlyho se stal jen pouťový plyšák, který byl téměř neškodný. Poslední hračka Baby Oopsy Daisy se rovněž neuvěřitelně změnila, ale u ní mi to vadilo asi nejmíň. Panenka v kapuci a dírou na zadku byla opět plná sprostých hlášek a v plné síle. Změna se ovšem týkala i samotných loutek. Six Shooter a Blade z toho vyšli jakžtakž v pohodě. Jejich vzhled se nějak rapidně nezměnil (tedy hlavně na začátku). U Jestera to bylo už horší. Na hlavě měl trapnou oranžovou čepku s rolničkama a jiný obličej. Pinhead dopadl nejhůř. Naprosto odlišné tělo než v předchozích dílech. Hlavu měl stále malou, ale tělo i ruce výrazně zchudly a on vypadal jak po liposukci. Navíc loutky skřípaly jako roboti a měly naprosto nepřirozené pohyby. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílenej díl. Tentokrát si film vzal pod křídla ne Bandovic Full Moon ale Syfy což pro někoho může být odrazující a pro někoho potěšující. Já jssem čekal něco trošku jiného než jsem dostal. Nevím jestli je to rozpočtem který Nicolaou měl nebo čímkoliv jiným ale film se až přehnaně držel při zdi což mi docela vadilo. Každopádně ten film je šílenej tím co dokáže předvést. Demonic toys vypadaj trošku jinak než obvykle především Jack in the box, ten vydává takovej kreténskej zvuk a smích že bych mu vlepil. A hlavní panenka je šílená. Hračky z Puppet mastera vypadaj samozřejmě stejně a jejich pohyby jsou slušné. Feldman přehrává jako o život a ty vlasy jsou fakt přehnaný. Stejně tak jako jeho dcera která vypadá jako kdyby byla jeho sestra. No a nakonec tu máme celej šílenej konec kterej je fakt maso. Ale jako celek dávám filmu 3*. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • Charles Band sa dostal do titulkov ako výkonný producent, aj keď s filmom samotným nemal nič spoločné. Bola to len čestná funkcia. (beso74)
  • Napokon nepoužitá dejová línia rozvíjala príbeh, v ktorom dievča kúpilo bábky cez eBay a potom ich uložila k démonickým hračkám. (beso74)
  • Pôvodne mala hrať vo filme Traci Lords, avšak kvôli naťahovačkám o výške rozpočtu medzi Shadow Entertainment (Full Moon Pictures) a Sci Fi channel sa rozhodla z projektu vycúvať. (beso74)

Reklama

Reklama