Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Scaliente zvaný Mex, který se nechává najímat jako osobní strážce, obtěžuje v jednom baru ženu jménem D.D., a když přijde její přítel Osgood, dají se s Mexem do hádky. D.D. chce sporu zabránit a přemluví svého přítele k odchodu. Mex vyjde za nimi, začnou se s Osgoodem prát a Osgood vyhraje. Druhý den přinese Mexovi peníze - rvačka byla domluvená, aby Osgood udělal na D.D. velký dojem, což se podařilo. Mex jde do kanceláře, kterou sdílí s kamarádem, právníkem Pinchusem Zionem. Přijde tam za ním Cyrus Kinnick, který si chce Mexe najmout na večer jako ochranku, jelikož se chystá do kasina. Sotva Mex tuto práci přijme, volá mu kamarádka Holly: večer ji nějaký muž surově zbil a ona prosí Mexe, aby jí ho pomohl najít. Medici se skutečně podaří zjistit, o koho jde: muž, kterému se chce Holly pomstít, se jmenuje DeMarco a je velice nebezpečný... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale Burt Reynolds pro mě tedy nebyl nikdy žádný velký herec, ale ani můj oblíbenec. Vyhýbal jsem se mu, jak čert kříži, ale tentokrát jsem to zkusil... a litoval. Heat/Žár/Nelítostný souboj je slaboučký film, v kterém není snad nic na správném místě a ve správném množství. Atmosféra se vytrácí a občas se na okamžik vrátí, ale stejně jí není dostatek a kromě závěru je film plný spíše čekání na pořádný děj. Stejně jako příběh mě zklamali i postavy, které jsou ploché a divák se nic moc nedozví snad kromě Nickovi touhy po cestě do Benátek... Slabý film, na který bych se podruhé nedíval. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Pro mě sledovat filmy s Reynoldsem, to je vždycky vo držku..tentokrát to teda úplně trapnej odpad nebyl, ale že bych se vyhnul migréně, to se pochlubit nemohu.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na film jsem narazil jenom náhodou přes profil toho shitu jménem Wild card. Takže West a Statham nejenom, že natočili totální mrdku, ale ještě jsou to takový vykradači?! Tohle taky není nic z čeho bych si sednul na prdel, ale má to aspoň příjemnou atmosféru 80 let a Reynolds toho drsňáka hraje celkem v pohodě.55% ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama