Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malone (Burt Reynolds) působil mnoho let v CIA jako speciální agent, zodpovědný za provádění atentátů. Své práce už má plné zuby, proto touží „firmu“ (jak se CIA přezdívá) opustit a žít běžným životem. Na severozápadě USA si hledá místo, kde by se usadil, u města Comstock se mu však pokazí jeho opečovávaný Mustang. Podaří se mu dostat se na malou benzinovou pumpu a její majitel, veterán z Vietnamu, i jeho dcera se k němu chovají jako ke členovi rodiny. Mají problémy s krutými praktikami místního bosse (Cliff Robertson), který má v plánu v rámci nesmyslného plánu územního rozvoje získat veškeré pozemky ve městě. Malone se brzy dostane do konfliktu s místním šerifem, který ve skutečnosti pracuje pro developera, nakonec si však získá jeho respekt. Mezitím si lidé ze CIA začínají dělat starosti s tím, že Malone pomýšlí na odchod, a posílají za ním několik nájemných vrahů, aby nemohl vyzradit žádné tajné informace o nečistých aktivitách agentury. Malone první dva zabijáky zneškodní, a to přesto, že to na něm zanechá stopy. Dalším najatým vrahem je žena, ta však podlehne jeho kouzlu. To ovšem není zdaleka vše a Malone si musí také vyřídit spor s jedním z místních zločinců. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Reynolds jako "meloun" už nikdy víc.. tvářil se celej film drsně, ale dělal fakt hovno. Příběh taky stál za prd a ten konec mohli udělat aspon pořádnej! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech směrech béčko jak blázen, které má překvapivé kouzlo i dnes. Drsňák Burt Reynolds, jako bývalý agent CIA, který se v malém zapadákově zaplete s místními burany. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť originální, ale příjemný film, který bohužel neomylně předznamenával konec kino kariéry Burta Reynoldse. Malone ale rozhodně není tak mizerný, jako jeho tržby. Reynolds má charisma na rozdávání, ve vedlejších rolích solidní herci a režisér Cokelis své řemeslo umí. Zkrátka příjemný výlet do 80tých let. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Charizmatický Reynolds sa v roli drsného osamelého vlka na ceste za spravodlivosťou niekde v zapadákove celkom našiel. Síce už trochu starší na podobné role, ale zahrané je to dobre. K tomu presvedčivá akcia a pár záporákov, ktorým treba prekaziť ich "biznis". Predsalen mi tu chýbala silnejšia atmoška, no a skratkovitosť deja v závere tomu tiež nepridala. Inak, veľmi slušný akčňák. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Slusne natocene "oldschool" akcni becko, s drsnakem a agentem Burtem. Ja s tim nemam problem, bereme-li to jako oddychovku. Je to film z doby, kdy hrdinove jeste kourili cigara. :-) Prumerne hodnoceni ziskava za to, ze tam nakonec neuvidime nic zapamatovatelneho. Proste "polda a bandita" to neni, prestoze tady ma Burt taky pekny auto... ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Poctivé béčko z 80.let o nájemném zabijákovi CIA, který na americkém venkově bojuje proti místnímu oligarchovi a fanatikovi. Reynolds je správnej tvrďák, jen je škoda, že finále filmu je takové "stealth". Vysílalo MGM. 3* ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Klasika VHS s Burtem Reynoldsem, který jako nájemný zabiják odchází na odpočinek. Cestou do neznáma se mu porouchá auto a náhle se ocitne v zapadákově, kde vládne Cliff Robertson s jeho organizací patriotů, kteří jsou zfanatizovaní jako nějaká sekta, která dělá místním lidem zle. Když se dostanou do křížku s ním, netuší čeho všeho jsou oni ale i on schopní. Parádní 80-ková akce, která je chladná a zábavná. ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Typický 80tkový výplach aj keď dosť vlažný má to nádych TV filmu. Burt je frajer aj v pokročilom veku a s brokárňou to vie, ale čo preboha mal znamenať ten prapodivný vzťah s tou maloletou pipkou? Spraviť z hlavného hrdinu úchyláka... Na čo to bolo dobré?? ()

Reklama

Reklama