Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh vypráví o tom, že i upírské rodiny mají s dětmi své problémy. Hrdinkou je upírka, která utíká z Transylvánie do Kanady za svou tetičkou, protože si nechce vzít za manžela upíra, ale člověka. (Zetwenka)

Recenze (3)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Po osmi letech od původního sledování (2004) se mi film podařilo sehnat znovu - opět s dabingem (i když ke kanadským frankofonním filmům se DVD i titulky shánějí dost blbě) a navíc na notně ošoupané VHSce. Kouzlo filmu se naštěstí nevytratilo. Představte si kombinaci Návštěvníků (odporný magický lektvar, jež křiví ústa, láme vaz, na CGI hnůj už naštěstí nezbyly peníze), Četníka a mimozemšťany (hodinky pípající, kdykoli musí ne-člověk pozřít látku, kterou musí pravidelně užívat) a Cormanova Havrana (souboj, během kterého se protivníci fyzicky nedotknou, protože každý z nich se nachází na druhém konci místnosti), přidejte některé upírské prvky a máte Karmínu. Film si pohrává s pravidly upírského subžánru, ale víceméně je dodržuje - účinek lektvaru je pouze dočasný a po jeho vyprchání se vrací původní znaky jako zuby, citlivost na slunce či absence odrazu v zrcadle. Nevznáší se tu všichni upíři, ale pouze Karmína, když slyší varhany, na které hraje Filip. V poslední scéně se pak vznášejí za zvuků varhan oba. Poznámka k popisku - Karmina pouze uteče, protože si nechce vzít Vlada, nikoli proto, že se chce vdát za člověka - dokud se nezamiluje do klávesisty Filipa, tak lidmi pohrdá. ()

willis 

všechny recenze uživatele

romantický horor... není vtipný a je příliš dlouhý a tedy nudný. Upírka Karmina uprchne z Transylvánie do Montrealu ke své tetě před svým nastávajícím manželem upírem Vladem. V Kanadě se zamiluje do hudebníka(člověka), ale Vlad ji pronásleduje. atd. atd...........Děsivé na tom je, že existuje i pokračování které jsem, díky bohu nebo drakulovi, neviděl. ()

Reklama

Reklama