Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Terri má skvělý život, báječného přítele a právě vyhrála v loterii. Náhle se však probouzí v kobce, kde je mučena šíleným doktorem posedlým novou rohypnolovou drogou a pátráním po jejím výhedním losu. Horor, který zažívá, proniká do nejtemnějších zákoutí její mysli. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

From the Shadows, resp. Naked Fear 3 je nevýrazný počin o úchylovi, ktorý unesie ženskú vlastniacu výherný tiket na veľký finančný obnos, ktorý by chcel získať. Ona je však tvrdý oriešok a nič mu nechce povedať, takže nasleduje nejaké to mučenie, vrieskanie, atd., no nič moc z toho nevidieť, za to však občas vidieť duchov. Takže je to taký slasher-exploitation-ghost guláš, no ani jedno z toho sa akosi nechytá a celkovo v tom filme vlastne nie je moc toho, prečo by sa ho oplatilo vidieť. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Ženská vyhraje přes 3 miliony v loterii a někdo ji unese.  Píchá do ní jakési injekce (o rohypnolu tam není ani slovo) jednou ji znásilní a utrhne jí dva nehty u prstů nohou. Ona z těch drog halucinuje a vidí mrtvoly (asi ty co on dříve zabil), ale pořád mu nechce říct kde ten tiket. Tak on ke konci unáší náhodné ženské a zabíjí je dokud neřekne kde ten tiket je ona ho společně s jednou zabijou. Na konci máme plot twist, že její přítel jí koupil snubák a chtěl s ní někam jet , ale ona to vyhrála tak si on myslel, že není  pro ni  moc dobrý šel do hospody se vykecat a tam ho slyšel ten únosce ten ho chtěl zabít , ale on zdrhl a zranil se. 10 procent za tu herečku ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nevýrazný snímek o mučení ženy kdesi v kobce. Tvůrci zřejmě chtěli vytvořit dramaticko-hororový počin dle námětu už mnohokrát zfilmovaných, ale vůbec se jim to nepovedlo. Bez nápadu, bez emocí, bez ničeho. Jen nějaký pošuk a neustále ječící žena. Už tak ohromnou nudnost ještě završil absolutně nepovedený český dabing. Dabérka si ono vřískání měla nejdříve natrénovat, než se do toho pustila. Ne, tohle je prostě ztráta času. ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Ale až tak hrozné to nebylo. Škoda, že v té kobce toho moc vidět není a hlavní hrdinka mi byla neskutečně nesympatická. Navíc mi přišlo, že se chovala i dost hloupě a neustále opakující se dialogy, tomu taky neprospěly. Místy mi to přišlo dost zmatené a tak nějak jsem měla pocit, že se to chtělo vyrovnat našim evropským hororovým thrillerům. No to ani náhodou. Závěr byl ještě zmatenější a přišlo mi, že ten film trvá celou věčnost a ne nějakých 80 minut. Každopádně nějakou tu atmosféru to mělo a za tak nízké hodnocení přidávám hvězdu navíc, jinak je to tak na jednu.Nedoporučovala bych to někomu, ale taková bolest se na to dívat to taky nebyla! ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Kde začít, no on ten snímek jako takový špatný nebyl, ALE skoky mezi "v tu chvíli" a "flashbacky" byli hrozný, nevadí mi ten styl, ale dá se to udělat mnohem lépe. Je to film postavený víceméně na 3 postavách a u konce Teda ještě jedna holčina chvíli no, což jako jo je to pěkný, zvládli to ale chybí mi tam trochu víc ty atmosféry, protože tím že pro mě dost nešikovně se to prolíná tím člověk sj kolikrát neuvědomí že třeba aag to je v tu chvíli real jo aha to je minulost a tak, tak člověk se s tím neumí úplně sžít. Záporná postava, no vlastně nevím co si úplně myslet, prostě věčně nadrženej s občasnou otázkou kde je ticket 😄 Ale celkově asi nejlepší postava Teda jako 😄 Ta ženská, absolutně nemyslela nějak logicky, ve chvíli kdy utíká se nechá sejmout jako wtf 😄 Rozuzlení v části "co je v té krabičce" jsem aspoň tam čekal NĚCO, no ovšem zklamáni no 😄 Víc k tomu ani nedodám (ono jaksi Ani není co 😄) 3 Hvězdy 45% (zas až tak úplný propadák to nebyl ale berte to tak že je to prostě céčkovej film) 😄 ()

Reklama

Reklama