Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Buddymu Evansovi (Burt Reynolds) je 44 let, je svobodný mládenec a vede spořádaný perfekcionalistický život. Okolí Buddymu neustále dává najevo, jak je jeho osobní život prázdný, že kdyby tu za minutu nebyl, nezbylo by po něm vůbec nic. Jako nejvhodnější řešení se jeví pořídit si syna, jenže to není jako koupit si nové auto, což si uvědomují všichni kromě Buddyho. Burt Reynolds v nejlepší kondici ukáže světu, jak na to. Nebo ne!? (MJMilan)

(více)

Recenze (6)

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Co jsem si z tohoto filmu odnesl? ... že se určitě nikdy nenechám hospitalizovat v nemocnici v Jersey 😀 ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Táto ľahká komédia trpí slabým scenárom a hoci sa Reynoldsovi darí obstáť proti priemerného materiálu, nedokáže filmu veľa pomôcť. 5/10 ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Některým chlapům v krizi středního věku hrábne a pořídí si nový fáro nebo milenku, ale náš Buddy ne, ten chce dítě. Bez vztahu, bez ženský, tak prostě se svým kamarádem právníkem vypíšou výběrový řízení na náhradní matku. Údajně to má být komedie, ale koukat hoďku a půl na tohle nebo do prázdný zdi je zábavný asi tak stejně. A to jsem si původně myslel že by to mohlo být zajímavý, protože hlavní hereckou dvojku mám celkem rád a zahráli to v pohodě. Burt je bourák a tady jsem ho teď vlastně poprvý slyšel bez dabingu. Jenže to je všechno houby platný, když je film natočenej tak nějak mdle a bez nápadu, že mě osudy těch postav nakonec vůbec nezajímaly. Jediný co se mi opravdu líbilo, byly panoramata New Yorku. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama