Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební film, v němž účinkuje řada osobností amerického hiphopu, vypráví o dvojici kamarádů, kteří by si chtěli otevřít nahrávací studio. Elgin a David však mají konkurenty, kteří je vyzvou na souboj. Musí vytvořit jedinečné vystoupení, teď jim jde o všechno... (oficiální text distributora)

Recenze (48)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna příznivec tanečních filmů, ale musím říci, že je škoda, že Nakládačka není složena výhradně z tanečních scén. Ty byly totiž vycizelované a hodnotil bych je pěti hvězdičkami - dokonalá choreografie, tempo a dynamika a hlavně dechberoucí sportovní výkony všech tanečníků... V Nakládačce jsem totiž litoval, že je tu i ten zbytek - neskutečně plytký a rozvláčnělý příběh o ničem. Škoda, kdyby se tu ještě víc tancovalo a battlovalo, bylo by to za mnohem více hvězdiček... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Tyler Bates: 1. Badaboom - Fabolous [3:41] ,2. Do That Thing - Lil' Kim [3:36] ,3. Take It To The Floor [3:42] ,4. Sprung [3:41] ,5. Out the Hood [4:45] ,6. Streets is Callin' [4:13] ,7. Fizzo Got Flow [3:24] ,8. Happy - Jhene/B2K [3:44] ,9. Smile - Marques Houston [3:00] ,10. Smellz Like a Party - O'Ryan/Rufus Blaq [4:12] ,11. The One - ALT [3:49] ,12. Can I Get It Back - XSO Drive/Red Cafe [3:08] ,13. Ante Up (Robbin' Hoodz Theory) - M.O.P./Funkmaster Flex [3:52], ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Vypatlané drama o dvou kamarádech, kteří se na začátku rozhádají, aby se na konci zase spojili, trpí snad veškerými neduhy podobných filmů, ale od odpadu jej zachraňují geniální taneční sekvence. Udělat z toho dvacetiminutový sestřih, tak spousta streetdancerů by se utopila ve vlastních slinách. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Hip hop není zrovna můj šálek čaje, hudební stránku tedy hodnotit nehodlám. Herecké výkony se tu najdou stěží, takže ty hodnotit nehodlám rovněž. Film má pětadevadesáti-minutovou stopáž, která mi přišla jako poloviční, a to i přes zdlouhavé a poněkud nudné pasáže ze života obyčejných amerických afroamerických teenagerů. To máme první plus, druhé a poslední je za choreografii. Když už někdo točí taneční film, měl by si nastudovat Nakládačku, ze všech moderních tanečních filmů u mě totiž vítězí právě ona. Nápadů přehršel, tak se mi to líbí. Samotné battle scény se zasloužily o to, že u mého hodnocení svítí dvouhvězdičkové hodnocení. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nic pro lidi, kterým se zvedá žaludek už při vyslovení slova hip hop. Pro intelektuály moc přímočarý, moc předvídatelný, herecký výkony odfláknutý, jenže mě tenhle film bavil. A to jako fakt. Ne že bych hip hop zrovna poslouchala, ale díky výborným tanečním kreacím překonávajícím hranice lidských dovedností, se na to dalou koukat celkem slušně. Znova bych si ho asi nepustila, ale rozhodně to nebylo tak špatný, jak by zdejší (často odpadové) hodnocení napovídalo. ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

O-M-G, je to o hipci, o breakareni a to je fajn, ale co ten scenar? Ty " herecke vykony"? To uz vetsi hlavu a patu ma i Kamenak... ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Na moje osobné prekvapenie, tento film nezaostáva za inými tanečnými filmami. Myslela som si, že bude troška pre hip-hopovaný ale nevadilo mi to tam. Herci hrali obstojne, aj keď v takýchto filmoch je dôležitý skôr tanec. Zápletka bola klasická, tanec prijateľný. Neboli tam žiadne triky, ktoré by sme predtým nikde nevideli. Soundtrack bol veľmi dobrý, a to ja hip-hop, rap a podobne moc nemusím. Takže tento film neurazí ale ani neočarí, čistý priemer 50% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Velké překpavepní!!!!Hodně zajjímavý film o dance battlech .Film má vše co mně stačí.Dobrou hip hopovou hudbu. Úžasné tancování, které je lepší než v Honey.Herecké výkony byly přijatelné, ovšem scénář by se dal trošku dopilovat.A jediný kdo mi teda hodně vadil ( a asi nebudu sám ) tak to byla Lil' Kim.Ale jinak vše bylo dobré. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Já přece neříkám, že You got Served mělo špatnej příběh. Já jen říkám, že jsem četl uvěřitelnější leporela, když jsem byl malej. To říkám. Černý děti ve stylových hadrech, který ukazujou, jak je na předměstí L.A. tvrdej život? K smíchu. Ty dvě hvězdičky dávám za taneční scény, které sice stály za to, ale ve Step Up 2 měly mnohem větší drive. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Miluji, když někdo něco umí a miluji tanec. A to, co tu předvádí tihle kluci i holky, je opravdu umění. Takže i když děj je celkem slabší, tak to má prostě grády. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jak název dává vytušit, půjde zde o bitku, ale ne v pravém slova smyslu. Tady jde o taneční souboj dvou konkurenčních band. Hiphop není moje parketa. Já mám radši jinou muziku, tak že hudební stránku filmu hodnotit nemůžu. Taneční a akrobatická čísla byla parádní. Vše krapet pokazil zbytek. ()

JOHN.NY 

všechny recenze uživatele

Tohle prostředí, tahle hudba, všechno to můžu a i přestože příběh je čitelný a nulový se mi to líbilo... ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Na víc hvězd film opravdu nestačí. Sice pěkné drama,ale vtipné minimálně a celkově slabé.Třeba někdy změním názor :)) ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Doufám, že už ,,Lil Kim,, v žádnym filmu neuvidim. Taneční kreace jsou jediné proč jsem se vydržel dívat, ale o dva stupně lepší je určitě film Rozjeď to. ()

Související novinky

Kdo s kým a za kolik

Kdo s kým a za kolik

16.01.2007

Staré pořeklo říká, že méně je někdy více. Ano, je to pravda, někdy je skutečně lepší se krotit, vážit každé slovo a dělat vše se zdravou mírou. Na druhé straně... v každém z nás je kousek megalomana… (více)

Reklama

Reklama