Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šerif Buford odchází do důchodu. Jako důchodce se však nudí, a tak přijme sázku - pokud dojede i se svým synem z Miami do Texasu do půl šesté druhého dne, vyhrává. Podmínkou je, že s sebou přiveze na autě reklamu nově otevíraného bistra jeho protihráčů - Enose Bernetta se synem. Cestou Enos líčí na Buforda a jeho syna různé pasti a snaží se ho připravit i o reklamní poutač - plastikovou nafouklou rybu. Nechybí bláznivé honičky v autech, až nakonec každý stíhá každého. Buford navíc v Texasu narazí i na Banditu, kterého honil celý život...
Veľký Enos a Malý Enos práve otvorili reštauráciu s špecialitami z darov mora a majú v pláne dať o nej na známosť obvyklým spôsobom. Lenže Bandit je v tomto čase príliš zaneprázdnený a ako sa zdá, definitívne svoju túžbu po dobrodružstvách zavesil na klinec. Lenže je tu Cletus, nemenej zábavný a odvážny muž, ktorý si obliekol Banditov kostým a nechal sa vyzvať na neľahkú úlohu. Previesť obrovského žraloka z Miami do Texasu. Enos a šerif Buford totiž uzavreli stávku a v hre sú veľké peniaze. Lenže Cletus sa vďaka kostýmu na Bandita podobá až príliš a Buford najviac zo všetkého verí svojim zmyslom. Bandit je pre neho nepriateľ číslo jeden a naháňačka sa tak môže začať... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

5150 

všechny recenze uživatele

V úvodu potěší mini opáčko jedničky a stylový nástup Jackie Gleasona - hezký odkaz na vynikající válečný film PATTON. Jerry Reed (Cledus) se sice snaží ze všech sil, ale absenci dobrých - nových nápadů a Burta Reynoldse nenahradí (ten už nejspíš tušil, že tady se bude vařit z vody..). Prostě naprosto zbytečné pokračování. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Bláznivě rychlá road-movie  se svěží energií a úžasným až groteskním humorem tímto vstoupila do třetího kola a opět, v podstatě, se stejným a jednoduchým příběhem. Ale pozor, něco nám tu nehraje. Na režijní stoličce již neseděl Hal Needham, ale Dick Lowry a když mělo být všemu učiněno za dost, nevrátili se ani Burt Reynold a Sally Field. Šerif Buford T. Justice of Portague County se svým synem však přítomni jsou a co víc, centrem všeho dění jsou tentokrát právě oni. A prsty v tom opět mají Velký Emos a Malý Enos. A Bandita, když už zůstal v názvu snímku? No, to je jednoduchý. Jeho přítel a řidič náklaďáků Cledus Snow se za něj vydává a dělá v auťáku stejné kousky. Takže opět tedy máme minimální děj, minimum postav a bláznivou automobilovou honičku, ve které se to tak zašmodrchá, že se nakonec všichni honí navzájem. Stejně jako v předchozím snímku je i zde vše načasované a pevně držící rytmus, jehož vlivem neexistuje jediného hluchého místa. Jenomže to bohužel celé vypadá jako jedna velká vykrádačka obou předchozích snímků režiséra Hala Needhama. To už každého soudného diváka napadne v momentě, kdy do auťáku ke Claudesovi, coby Banditovi, přisedne  nová a stejně prostořeká slečna, která si s ním následně užije jízdu. Ale jo, snímek sice opět pobaví a přivodí filmový zážitek, dokonce je navíc přeci jen o něco lepší než ten předchozí druhý, ale je to všechno jak přes kopírák. A když není nic nového pod sluncem, tak to prostě už nebaví. A bez Burta Reynoldse už teprve ne.  Škoda. Snímek si tak užijí jen ti, co předchozí filmové díly neviděli. ()

Reklama

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že myšlenka toho, jak se z poldy stal vlastně bandita, byla celkem zajímavá. Ale to je tak vše. Dočkáte se pár honiček, nějakých hlášek a český dabing je taky odfláknutý, protože juniora už nemluví Vašek Vydra. 2*. Mohlo to dopadnout i hůř. Každopádně kdyby se tenhle film nikdy nenatočil, taky by to "asi" nevadilo. :-) PS: V devíti letech mi děda odmítal pouštět třetí díl. Teď už chápu proč - SPOILERY: Zbytečné scény s prostitutkami a přehnané násilí při kupování cheese mě přimělo změnit hodnocení a snížit na 1*. Ano: Tenhle film už to i přehnal... ()

Voxel 

všechny recenze uživatele

Třetí díl už se s prvními dvěma nedá srovnávat, protože když chybí hlavní hrdina je to o ničem (slušně řečeno). Burt Reynolds se zde objeví jen na 30 vteřin a zbytek filmu hraje banditu Jerry Reed (původně postava řidiče trucku Kletuse). Film drží nad vodou šerif Bufford a jeho neschopný syn, k bohatší porci zábavy to ale stejně nestačí. A ani ty automobilové honičky už nejsou nic moc - evidentně se zde pracovalo s nižším rozpočtem. Celkový dojem: zbytečně špatné ukončení série. ()

Skratchy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už jenom parodie na první a možná i druhý díl.Burt Reynolds,symbol Poldy a Bandity je zde asi tak 2 minuty,Pontiac Trans Am sice zde je,ale novější generace která mi do toho prostě nesedí.Děj je taky hodně trapnej a ta protivná holka kterou "Bandita" nabere u autobazaru to jenom podtrhuje.A jako vrchol všeho je český překlad-šerif Buford Justice už není Buford Justice ,ale Buford Spravedlivý. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Producenti zdôvodnili neúčasť Sally Field a iba malú úlohu Burta Reynoldsa vysokými nárokmi hercov na honorár a tiež časovými konfliktami s ich inými projektmi. (m.a.t.o.)
  • Jediný film režiséra Dicka Lowryho, ktorý sa premietal v kinách. Zvyšok jeho filmovej tvorby predstavovali výlučne televízne projekty.. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama