Reklama

Reklama

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „The Haunted House of Horror“ má ale svoje kouzlo, které je dáno dobou a tím, že tvůrci ještě nechtěli zacházet příliš daleko. A nezacházeli. Přesto se povedlo natočit vyvražďovačku, která má celkem funkční scénář a kde budete čekat na to, kdo je vlastně vrahem. Možná na to přijdete, možná nikoli, ale nemyslím si, že by vás měl film jakkoli urazit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mladí lidé se sejdou večer na party, ale mnozí z nich se nudí. Padne návrh, že by mohli navštívit prázdný dům a zjistit, zda v něm straší. Skupinka se jich tam vydá a v domě uspořádají seanci. Ozve se hluk, a proto se vydají pátrat po domě, co za ním stojí. Jeden z nich je ale zavražděn. No, krve jako z vola. Tím ale problémy teprve začínají. Pomalý rozjezd, kdy se řeší vztahy mezi postavami, vystřídá napětí až při návštěvě domu. A pak samozřejmě poslední čtvrtina, kdy divák může intenzivněji hádat, kdo je vrah. Hororových momentů není tolik, scény v domě jsou ale fajn. A protože je to konec 60. let, tak hudba na party je více než dobrá. Dnes asi hlavně pro skalní příznivce starších britských hororů. Nebýt únavnějšího začátku hodnotil bych výše. 3,5* ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dobre natočená nuda. Atmosféra je dobrá, má to aj zopár litrov krvi, hudobný doprovod je na tento žáner priliehavý, ale rozbieha sa to ukrutne pomaly ( keby to aspoň o niečom bolo ) a niektoré scény pôsobia tak nejako nútene. Snímok hlavne pre vtedajšiu dobovú mládež. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sakra čekal jsem spíše duchařinu ale vyklubal se z toho slasher kterej mě ale moc nepotěšil. Krve je tu sice málo což by nevadilo ale ti herci byly tak debilní a nesympatičtí že bych je zabil dříve než ten vrah. Scény v tom strašidelném domě ušly ale mimo něj hlavně to vyšetřování byla nudná věc která mě nebavila. Nicméně filmu dávám 2* za pár celkem zábavných pasáží a za to že celej film působí tak trochu divně. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Stará kombinace primitivního slasheru a whodunit, ve které se skupinka teenagerů ocitá ve starém domě (odtud název i důvod, proč jsem film sledoval), aby si je tam jeden z nich postupně podával. Lehce naivní pojetí je vyvážené místy docela slušnou atmosférou a určitým průkopnickým oparem filmu. Nicméně to není žádný zázrak, spíše záležitost pro kompletisty. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama