Reklama

Reklama

Recenze (5)

obitus 

všechny recenze uživatele

Stará kombinace primitivního slasheru a whodunit, ve které se skupinka teenagerů ocitá ve starém domě (odtud název i důvod, proč jsem film sledoval), aby si je tam jeden z nich postupně podával. Lehce naivní pojetí je vyvážené místy docela slušnou atmosférou a určitým průkopnickým oparem filmu. Nicméně to není žádný zázrak, spíše záležitost pro kompletisty. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mladí lidé se sejdou večer na party, ale mnozí z nich se nudí. Padne návrh, že by mohli navštívit prázdný dům a zjistit, zda v něm straší. Skupinka se jich tam vydá a v domě uspořádají seanci. Ozve se hluk, a proto se vydají pátrat po domě, co za ním stojí. Jeden z nich je ale zavražděn. No, krve jako z vola. Tím ale problémy teprve začínají. Pomalý rozjezd, kdy se řeší vztahy mezi postavami, vystřídá napětí až při návštěvě domu. A pak samozřejmě poslední čtvrtina, kdy divák může intenzivněji hádat, kdo je vrah. Hororových momentů není tolik, scény v domě jsou ale fajn. A protože je to konec 60. let, tak hudba na party je více než dobrá. Dnes asi hlavně pro skalní příznivce starších britských hororů. Nebýt únavnějšího začátku hodnotil bych výše. 3,5* ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dobre natočená nuda. Atmosféra je dobrá, má to aj zopár litrov krvi, hudobný doprovod je na tento žáner priliehavý, ale rozbieha sa to ukrutne pomaly ( keby to aspoň o niečom bolo ) a niektoré scény pôsobia tak nejako nútene. Snímok hlavne pre vtedajšiu dobovú mládež. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sakra čekal jsem spíše duchařinu ale vyklubal se z toho slasher kterej mě ale moc nepotěšil. Krve je tu sice málo což by nevadilo ale ti herci byly tak debilní a nesympatičtí že bych je zabil dříve než ten vrah. Scény v tom strašidelném domě ušly ale mimo něj hlavně to vyšetřování byla nudná věc která mě nebavila. Nicméně filmu dávám 2* za pár celkem zábavných pasáží a za to že celej film působí tak trochu divně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský snímek „The Haunted House of Horror“ má ale svoje kouzlo, které je dáno dobou a tím, že tvůrci ještě nechtěli zacházet příliš daleko. A nezacházeli. Přesto se povedlo natočit vyvražďovačku, která má celkem funkční scénář a kde budete čekat na to, kdo je vlastně vrahem. Možná na to přijdete, možná nikoli, ale nemyslím si, že by vás měl film jakkoli urazit. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama