Reklama

Reklama

Univerzální voják 2: Nedokončený obchod

(TV film)
  • Česko Univerzální voják 3 (více)

Luc Deverux a Veronica Roberts se snaží odhalit tajemství projektu Universal Soldier. CIA vytvořila nového, silnějšího a odolnějšího vojáka. Ten je klonem Lucova bratra Erica a jeho úkolem je Luca i Veronicu zabít. (oficiální text distributora)

Recenze (17)

piglit odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se to autorům podařilo. Na tohle se snad musí dlouhé roky studovat, dřít po nocích, pilovat k naprosté dokonalosti... Normálně totiž nikdo takovou sračku bez dlouhodobého tréninku natočit nemůže. Skvělá gradace nudy, kdy se divákovi v závěru akčního filmu klíží očka (a to jsem to sledoval zrychlené na 150%). Zoufalí herci, naprostá nelogičnost scén, bomba, která má zničit vše v dosahu 20 metrů udělá hlasité PUF, elektrický plot bez izolátorů, klonovaný voják si pamatuje události z předchozího života, vojáci speciálních jednotek se nechají střílet, jak prasata na porážce! Že není třeba měnit zásobníky a kulky jen málokdy něco trefí, je naprosto samozřejmé. Chápu, že rozpočet byl omezený, ale dát na takovýhle film i jen jediný dolar je donebe volající plýtvání. Naštěstí si autoři nechali v závěru pootevřená vrata k dalšímu pokračování - hlavní záporný hrdina přežil a chystá protiútok. Nicméně já už jsem vyléčený a těžko mě někdy někdo přemluví, aby mé oko spočinulo na čemkoliv, co má v názvu dvě slova - Univerzální voják! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Etudy Luca a Veronicy pokračují opět v ryze televizním hávu. Stále se snaží odhalit jednotku univerzálních vojáků, a stále to nebudou mít nijak jednoduché. Televizní vizualita bohapustě pokračuje. Oproti minula je scénář daleko slabší, což se snaží tvůrci vyrovnat akčními scénami. Nejsou nic moc, ale na televizní rozpočet nevypadají nejhůře. Stejně jako předchozí snímek se z původním kinohitem nedá vůbec srovnávat. Nízký rozpočet velkodílo prostě neudělá, ale pro televizi to zcela postačuje. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// + hudba -hodně nastavovaná kaše/// Volné pokračování druhého dílu navazuje tam kde předešlí skončil (tak teď už vím proč mi ten předešlí přišel jen jako jedna epizoda ze seriálu). Chybí zde Gary Busey a do popředí se zde dostává Burt Raynolds v roli nepříliš přesvědčivého záporáka. Děj je sice méně televizní, ale o to více zbytečnější. Dost jsem se u filmu i nudil. Film oproti předchozímu vyniká v hudebním doprovodu. Tedy aspoň se snaží. Jako soundtrack by jste to nejspíše neposlouchali, u filmu se to celkem dá. Nejvíce mě ale vadila snaha o „efekty“ pomocí zrychleného nájezdu kamerou. Ano někdy v 90tých letech to bylo u béček celkem cool, ovšem teď to bylo značně okaté. Celkově slabší díl, nahoru ho tahá hlavně hudba./// Celkem 45%/// ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je to horšie ako predošlý diel, ale to len preto, že hlbšie sa už klesnúť nedá. Nie je to bohužiaľ mizerné tým srandovným spôsobom ale je to proste jedna veľká smrteľná nuda. Nenechajte sa ojebať názvom a vyhnite sa tomuto veľkým oblúkom. Toto sa snáď nemôže páčiť ani miestnemu obdivovateľovi exteriérov a exotických lokácií. :) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokončený obchod začal přesně tam, kde skončily Bratři ve zbrani. Takže se pokračuje i v (ne)kvalitě jedničky. Všechno je šíleně nezajímavý, většinou trapný a tentokrát to nezachraňuje ani krása Chandry West. Díky bohu, že nevznikl zamýšlený seriál. I když v porovnání s druhými Lucovými příběhy s Van Dammem těžko říct. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Uxbridge v kanadském Ontariu. (Terva)

Reklama

Reklama