Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Carl Johnson a Mark Watters: 1. There's a Party Here in Agrabah ,2. Out of thin Air ,3. Welcome To The Forty Thieves ,4. Father and Son ,5. Are You In or Out ,6. Arabian Nights Reprise ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jafarův návrat sice oči netrhal, ale svou vynucenost také příliš nezakrýval. Oproti tomu král zlodějů je o nějaký ten kousek příjemnější a i příběhově přirozenější. Hlavně se ale dostavuje nový záporák, protože soupeřit do třetice s panem vezírem už by zkrátka nefungovalo. Celý příběh kolem Kasima a pestré party mordýřů je i ve své jednoduchosti solidně odsýpající a i písně tentokrát zůstanou v hlavě pár dní po zhlédnutí. Na lepší hodnocení to ale kvůli předvídatelným klišé pořád není. Díky závěrečnému menšímu pocitu uzavření trilogie ale hodnocení sahá nebezpečně blízko 70-ti %. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Teprve až závěr trilogie mi dal klid. Aladin byl v 90. letech obrovský fenomén, televizi okupoval stejnojmenný seriál, v počítačích se hrála stejnojmenná skákačka po městě Agrabah. Ale kdo by se byl nadál, že svatba přijde až po tak dlouhých odkladech? Bylo potřeba dojít až sem. Důležité je, že třetí film je lepší, než druhý. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Když je potřeba něco vydělat, je skvělé mít možnost vsadit na jistotu. Jasmína, Aladin a létající koberec takovými jistotami jsou. "Maminko, otřes se!", a maminka ještě před skončením pohádky hledá, zda a kde by se dalo koupit DVD. Film sám není žádná revoluce, ale v neděli jsem to byla já, kdo kvůli němu vstával dřív, aby včas vytáhl z pelíšků cílové diváky. Takže objektivní a přes baby filtr nahlížené hodnocení filmu se liší o několik hvězd. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze všech kreslených og disneyovek mám aladina asi jednoho z nejoblíbenějších. Jasný dávám "jen tři" ale v dětství vím, že by mě to bavilo narozdíl od jíných nových pakárnických animáků. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl o Aladinovi, Jasmíně, Džinovi a jednom pošlapaném, létajícím koberci. Zábavný Džin chytnul druhý dech a v tomto pokračování hraje prim. Stal se z něj nejen nejvtipnější charakter tohoto filmu, ale taky jeden z nejvtipnějších animovaných postaviček vůbec. Příběh se točí okolo Aladinova otce, kterého ztratil a stále ho marně hledá. Film je plný dobrého humoru a krásných písniček. Vřele doporučuji všem. A to nejen kvůli vytříbenému vtipu modrého Džina. ( 85 procent ) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tretí diel Aladdina už nie je takou nemastnou, neslanou pochutinou ako jeho predchodca, hoc aj ten bol pozerateľný. The King Of Thieves rozpráva zmysluplnejší príbeh a vďaka skvelému dabingu Robina Williamsa sú aj niektoré Džinové vtipy sviežejšie a vtipnejšie. Lenže hoc po príbehovej stránke filmu nemám čo vytknúť, musím priznať, že som nebol z tohoto dobrodružstva ani spolovice tak nadšený ako z úchvatnej jednotky. Neviem či za to môže abscencia Menkenovej hudby, ale pri pozeraní tohto filmu som sa naozaj miestami nudil. Nechcem vyslovene tvrdiť, že je to zlý film. Jeho problémom, ale je, že si na ňom Disney nedal veľmi záležať, čo sa odráža aj v animácií. Rozhodne by si takáto ikona zaslúžila lepší prístup. pevné tri hviezdy. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Film má perfektní soundtrack. Hudba - David Friedman, Carl Johnson, Alan Menken, Randy Petersen, Kevin Quinn a Mark Watters ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavá rozprávka, no dosť chaotická a jej oporné body sa strácajú. Čaro takýchto hypermoderných vecí zmiešaných s historickými bájkami a bájami málokedy oslní a tu to tak nebolo. Ako fantastická komédia to mohlo byť iné, toto ma veľmi nezaujalo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokrok. Oproti pomerne slabej, aj keď svižnej dvojke, tu máme progres podobný ako u LEVIEHO KRÁĽA, kde práve tretí sequel ( prequel ) bol tou správnou nahláškovanou komédiou. A KRÁĽ ZLODEJOV je presne takou. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

5* hviezdičiek je hlavne kvôli džinovi. Neviem ako originál, či český dabing, ale v tom slovenskom je to neuveriteľne vtipné. Hlášky ako: "Mama mi vždy vravievala, že som hlúpy ako bonboniéra(oblečený ako Forrest Gump na lavičke), alebo v konverzácií s Thorom, kde prišla otázka vy ste tchor? a odpoveď čo narobím sú nezabudnuteľné. Pre mňa počiatok pop-kultúrnych odkazov v detských kreslených filmoch. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

O chloupek příjemnější než "Jafarův návrat", pořád se ale jedná o jedno z těch velmi snadno zapomenutelných videopokračování. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Uvod byl hodne plytky; naplneny novyma a ne moc zajimavyma pisnickama. Moje pritelkyne ztratila zajem jeste pred koncem te prvni - uvodni pisne. Ja jsem to nakonec dokoukal a musim rict, ze zhruba v druhe polovine me film konecne zaujal. Melo to zapletku, ktera urcite pusobila zajimaveji nez ta v druhem filmu a hlavne ubylo zpivani.. Dzin byl zabavny a v prubehu filmu mel spoustu narazek na kulturni / filmovy svet devadesatek, coz bylo super. Ale celkovo vzato rozhodne prumer. ()

emo 

všechny recenze uživatele

Zjavný pokus vytrieskať peniaze zo známeho titulu smerujúci rovno na video. Cez mnohé nedostatky sa stále jedná o peknú rozprávku. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Bláznivý příběh plný písniček, které postupem času lezou dospělákovi na nervi, ale dětem se to určitě líbit bude. Příběh je velice jednoduchý, animace dobrá, občas hrdinové po sobě tak pokřikují, že jsem ani nevědel, co chtějí říci. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Završení trilogie. No vida! Třetí díl překvapil. Na první díl samozřejmě nemá, ale je o parník lepší, než ten druhý a kvalitou se tomu prvnímu i docela blíží. Písničky jsou zase super, děj je dostatečně zábavný a zajímavý a Džin je pořád totální pán. Jak mi bylo ve dvojce úplně volné, co se tam děje, tady mně děj fakt zajímal. Je to prostě funkční a odsýpající. Tohle je to správné pokračování Aladina se vším všudy, co ke správně Disneyovce patří. Povedená záležitost. 75%. ()

Reklama

Reklama