Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečný díl Aladinových dobrodružství ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ vás zavede do Agrabahu, kde se všichni jeho obyvatelé chystají na svatbu století. Ale ještě předtím, než si Aladin a krásná Jasmína řeknou své "ano", musí Aladin zastavit legendárních čtyřicet loupežníků. Ti se chystají uloupit tajemný svatební dar. Aladin a jeho přátelé - Jasmína, opička Abu, kouzelný koberec a vždy zábavný Džin - musejí čelit mnohým nebezpečím, když sledují krále zlodějů a jeho bandu loupežníků. Odhalte s nimi mnohá tajemství , pravdu o Aladinově zmizelém otci a zavítejte na nádherný mizející ostrov plný pohádkového bohatství. Humor, zábava, hry a skvělé písničky - to vše malým i velkým přináší ALADIN A KRÁL ZLODĚJŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Završení trilogie. No vida! Třetí díl překvapil. Na první díl samozřejmě nemá, ale je o parník lepší, než ten druhý a kvalitou se tomu prvnímu i docela blíží. Písničky jsou zase super, děj je dostatečně zábavný a zajímavý a Džin je pořád totální pán. Jak mi bylo ve dvojce úplně volné, co se tam děje, tady mně děj fakt zajímal. Je to prostě funkční a odsýpající. Tohle je to správné pokračování Aladina se vším všudy, co ke správně Disneyovce patří. Povedená záležitost. 75%. ()

maneki_neko 

všechny recenze uživatele

U disneyovských sequelů většinou platí, že čím více pokračování, tím více celková kvalita filmu upadá. Závěrečnému dílu z trilogie o Aladinovi však musím vzdát hold. Kolik toho dokázali podělat u Jafarova návratu, tady zase všechno dokázali dát zpátky do kupy. Děj šlape vcelku dobře a animace se na rozdíl od druhého dílu více přiblížila úžasné jedničce. Džinovy neustálé komediální výstupy narážející snad na všechny ostatní disneyovky tu šlapou jak na běžícím páse. Slušně u mě zafungovala poutavá dějová linka, kdy se Aladin shledává se svým otcem a zároveň váhá, jestli mu po tom, co opustil svou rodinu, má dát ještě šanci a pustit ho do svého života. Princezna Jasmína mi tu sice trošku připomíná Kylie Jenner, když si vyplnila rty lip fillery, ale proč ne, když už tu Džin imituje Ramba a přitom žije v době Osmanské říše, i princezna má právo být nadčasová, ne? Za mě silné **** ()

Reklama

papadoce 

všechny recenze uživatele

Disney štúdio malo v minulosti hrozne blbý zvyk urobiť ku každému úspešnému animáku ďalšie časti, ktoré už minuli kiná a mierili rovno na DVD. Vo väčšine prípadov šlo o prázdne ničím výnimočné príbehy. Aladin vsadil na komplikované rodinné záležitosti a tak okrem svadby Aliho a tej roštenky riešil ešte oživenie dávno mŕtveho Aladinovho otca. A nebol nim nik iný ako samotný Jánošík Egypta krááááľ zbojníkov. Scenáristi sa na týchto pokračovaniach museli náramne nabaliť, ale bez toho aby si kvapkali belladonnu pod jazyk takéto bludy nevymyslíš. Rozprávke kraľuje džin, ten sám zhltne aj tri hviezdy prisámvačku. To ako mení hlasy, outfity, strašná maska ten modrý týpek. A keďže to nebola ani zďaleka taká hlúposť ako napríklad pokračovanie zvonára, tak mu pri samotnom Ramzesovi tie hviezdoše dáme. ()

Daae 

všechny recenze uživatele

Tak to musím vážně nesouhlasit s většinou negativního ohlasu. Poprvé jsem tento film viděla jako malá, v originále a fakt se mi to líbilo. Tento snímek je jeden z mála, které ještě vlastím na orig. videu, a tak jsem si ho před pár dny pustila znovu. Bavila jsem se, nekecám. Robin Williams jako Genie je samozřejmě dokonalost a jeho vtípky jsou vesměs skvělé, i když občas přestřelí, anebo neamerickým divákům některé parodie nic neřeknou. Nechápu, jak někomu mohou písničky připadat otravné, snad všechny mají ten správný švih a důvtipný text :) Nejvíc se mi na tomto snímku vždycky líbilo to, jak Aladdin hledá svého otce, aby ho našel uvězněného v jeho ne-vlastní rodině. Rhys-Daviesův hlas je perfektní, dokonale otcovský a charismatický stejně jako je jeho postava. A Midasova ruka na mizejícím ostrově na zádech obří želvy (vždy jsem měla dilema, jestli je ta želva živá či ne :]) je jen třešničkou na dortu. NENÍ to bůhvíjaký film cenné hodnoty, ale je to zábavné a přesně o to jim šlo. Nuže, are you IN or OUT?! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Závěrečný díl o Aladinovi, Jasmíně, Džinovi a jednom pošlapaném, létajícím koberci. Zábavný Džin chytnul druhý dech a v tomto pokračování hraje prim. Stal se z něj nejen nejvtipnější charakter tohoto filmu, ale taky jeden z nejvtipnějších animovaných postaviček vůbec. Příběh se točí okolo Aladinova otce, kterého ztratil a stále ho marně hledá. Film je plný dobrého humoru a krásných písniček. Vřele doporučuji všem. A to nejen kvůli vytříbenému vtipu modrého Džina. ( 85 procent ) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Slon, který přeruší souboj Aladdina a jeho otce na svatbě, má nejprve tmavě modrý přehoz, poté tmavě červený, světle červený, fialový a nakonec zase tmavě modrý. (LaserJet)
  • V originálním znění obchodníka s koberci daboval stejný člověk, který se postaral o hlas Džina, a to Robin Williams. To proto, že původně měl prozradit to, že on je Džin v lidské podobě. To se však během produkce změnilo. (LaserJet)
  • Ve scéně, kdy se Cassim setká se Sultánem, Sultán má béžový oblek s modrým perem. To se v jednom záběru změní na zlatý oblek s fialovým perem a zase zpátky. (LaserJet)

Reklama

Reklama