Reklama

Reklama

Arthur

(seriál)
  • Kanada Arthur
Animovaný / Rodinný / Komedie
Kanada / USA, 1996, 258x30 min

Režie:

Greg Bailey

Hudba:

Raymond Fabi

Hrají:

Mark Rendall, Bruce Dinsmore, Mitchell David Rothpan, Vanessa Lengies, Ellen David, Maggie Castle, Robert Naylor, Justin Bradley, Matt Damon, Arthur Holden (více)
(další profese)

Tento příběh vznikl na motivy bestseleru Marca Browna. Hlavní roli v něm hraje Arthur, osmileté prasátko, který se svými otázkami, problémy, dobrodružstvími a touhami v ničem neliší od klučinů v podobném věku. Seriál nám prozradí, co bude říkat Arthur svým novým brýlím, jak to dopadne, když se jeho třídním učitelem stane nejobávanější pedagog z celé školy, nebo kolik bude muset svést usilovných zápasů, aby mu rodiče uvěřili, že je dostatečně spolehlivý na to, aby mohl doma chovat vlastní domácí zvířátko. Jedno je jisté: Arthur všechny potíže překoná, dokonce i v tom případě, když musí hlídat příšerná dvojčata Tibblovic, což se zdá být těžším úkolem, než je uběhnutí maratonu. Seriál se zabývá i dost závažnými tématy, jako je třeba podvádění, nebo že je důležité vždy hájit pravdu, i když si tím člověk může někdy ublížit. Kromě uvedených témat tento televizní cyklus také považuje za jeden ze svých prioritních úkolů naučit děti lásce ke čtení a psaní. (TV Minimax)

(více)

Recenze (5)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Vcelku příjemný a poučný animovaný seriál pro děti. | Průměr všech zhlédnutých epizod 60% (3*) | ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

No tak jako dalo se na to koukat, zrovna když nic nedavali na Fox kids přepínal jsem na Minimax a tam tohle. ()

Nessy56 

všechny recenze uživatele

Je to super rozprávka, len keby boli v českom znení mená ako v origináli. To jest: alá bohatá opica sa volá Merry alica Crosswire, ale volajú ju Muffy. Arthurová sestra sa volá didabju - dora winford a zajac je Baster. Inač ej to pekná rozprávka. lepšie než ten hnusný Lazytown! ČO si o ňom myslíte? ()

minusha97 

všechny recenze uživatele

Arthur je považovaný za jeden z najlepších detských náučných programov a to právom. Obľúbené postavy z detských knižiek zdravo prežili prechod na televíznu obrazovku. Široká paleta postáv a situácii nesporne zaujme detského diváka a veľký počet epizód ho zabaví na dlhé hodiny. Arthur je druhý najdlhšie bežiac animovaný seriál na svete. A právom. Hoci kvalita animácie a dabingu sa s pribúdajúcimi rokmi menila, myšlienka šou ostáva zachovaná a citlivo učí deti o tom, čo je dôležité. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Ak si prvý krát pozriete seriál ako dospelý tak ho budete považovať za priemernú blbosť ale pre deti je to super seriál, je poučný a vyskytuje sa tu celá škála postáv s rôznymi povahami, každé dieťa si pravdepodobne nájde postavu ktorá je mu podobná. Je tu príbehová linka ktorá vystavuje postavy rôznym životným situáciám ktoré sa deťom reálne stávajú a pokúša sa ich dopredu vysvetliť, či už sa to stane im alebo pochopenie niekoho komu sa to deje ()

Reklama

Reklama