Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (373)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů se najde, ale převaha nevtipných nechutností a oplzlostí je drtivá. (Byl jsem donucen se na to dívat v rámci školní výuky angličtiny - téma food and drink, sám od sebe bych se na to nedíval). ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V duchu fekálních komedií (jejichž duch zde už nějaký ten pátek určitě nemá co dělat, ale co naplat) natočená „generační výpověď“ (ale, že je to s tou výpovědí myšleno sakra ironicky) o lidech, kterým už nic nezbylo a tak se denně potýkají s všedními problémy jednoho fastfoodu. Bohužel tlačit mocně na pilu a servírovat jeden vtip za druhým, z nichž většina bohužel postrádá vtipnost a spíše je obalena trapností, se debutujícími režisérovi McKittrickovi nevyplatilo. Snímek je k uzoufání nudný a kadence nechutností na minutu filmového dění smrtící. Že se zde pohybuje Justin Long, Anna Faris a Ryan Reynolds, je vcelku normální, ale že se zde trapně pitvoří i Luis Guzmán, tak to už je vrcholným výrazem úpadku tohoto hereckého esa. Jediné ponaučení tak spočívá v tom, že po shlédnutí tohoto filmu raději budu hladový bloumat ulicemi, než abych si zašel na středně velký biftek do fastfoodu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné, jak zdejší hodnocení důrazným způsobem značí. Sice se tu nechutnosti objevují jak na talíři, kterých po filmu profrčí kvanta, ale i tak jsem se chvílemi dobře pobavil i když nechutnosti jednoznačným způsobem převládaly. Co nadělám, když sleduju film, odehrávající se v zapadlém fastfoodu, kde každá postavička velkého kolotoče je postavou sama pro sebe a originalitou se rozhodně nevyjímající. Nedivím se, že to pak dopadne tak jak to dopadne. Přesto i když, střed filmu je vcelku nuda, závěr ho dokonale vystříbří a neméně potěší. Protože to co všem po celou dobu filmu vadí, se na konci parádně vyjasní. Tečka. Doufám jen, že si šéfkuchař nepohrál nikdy takhle jako v tomto filmu se mnou. Neměl by důvod, ale když má blbej den... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $3miliónyTržby USA $16,124,543Tržby Celosvetovo $18,637,690Tržby za predaj DVD v USA $37,443,477 //počet predaných kusov 2,213,211║ trapošina /15%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Všichni co jste tomuto filmu dali 1* nebo Odpad! řekněte zasmáli jste se? Nebo jste bohužel byli nuceni dokoukat tento pro vás určitě hrůzostrašně nudný, oplzlý a nevtipný kus filmového odpadu? MOžná se hodně lidí bojí napsat svůj názor, který je jiný než lidí okolo. Mít uctu k druhému je fajn, ale nemít uctu k sobě je docela smutné, ale určitě jste všichni hodnotili podle vašeho nejlepšího a nejsvatějšího vědomí. Malá odbočka co se týče kritiky lidí na čsfd. Film waiting(kdo vymyslel český název potřebuje krucifixem do oka!) je čísta americká teenagerská komedie. Tentokrát s menším počtem sexu, ale větším počtem nechutností a hrátek(ano myslím tim hdu na homouše :D). Jenže je tu velké ALE. Tento snímek nechce parodizovat každý úspešný film v minulém roce, aby si pomohl k většímu výdělku(Scary movie). Pravděpodobně ani neplánuje 150 pokračování. Proč se člověk taky jednou nemůže zasmát vtípkům, které jsou na hranici vkusu a nezačít křičet o jakou jde naprostou kravinu. Film není dokonalý, ani dobrý, ale pobaví a za to si určitě 3* zaslouží. Ty dva brigádnici například jsou velmi zábavní pokud aspon trochu víte kdo je Snoppy Dog a jiní. Hlavní postavy mezi sebou válčí a všechny omějí pobavit a v neposlední řadě se aspon dozvíte, jak se máte v takovém malém fasfoodu někde v americe chovat, aby vaše jídlo bylo bez "neobvyklých" přísad. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Podle mě fakt vtipná komedie. Všichni si tam furt ukazujou čuráky a je to sranda. Navíc jsou tam dobrý herci, prostě na pobavení fakt príma film. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Adam Gorgoni: 1. Nick and T-Dog's P-H-Fat Rap 2. Callin' Out 3. No Tomorrow 4. Habanera 5. Moonshine 6. Trojan Horse 7. Kamikaze Sunrise 8. Gangsta Rap 9. Electric Version 10. Days Turn into Years 11. Don't Let It Get You Down 12. Battle Hymn of Republi 13. Can't Fight This Feeling ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem instinktivně cítil, že nemám štvát lidi, co mi připravují jídlo, ale až v tomto snímku jsem zjistil, jakými druhy "koření" se dá jídlo dochutit. Dále jsem byl poučen o způsobech vytažení penisu na veřejnosti, ale o praktičnosti této informace mám jisté pochybnosti. Jinak jsem si to celkem užil, ale rozhodně jsem se nebavil tak, jako většina herců při svých více či méně sexuálních roznáškách. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

To je jak hledat perlu na dně popelnice, než se prohrabete vším tím nechutným hnusem, tak to raději vzdáte. Takže je vlastně jedno, že se tu někdo pokoušel o existenciální výpověď, když se člověk musí stejně probírat tou vší žumpou okolo. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak som pred pár rokmi začal dúfať, že Dyan Reynolds môže byť nová tvárička do kvalitných komédií, tak teraz dúfam, že tento žáner čoskoro opustí a vrhne sa do serióznejších rolí. Ale inak fajn komédia z reštauračného prostredia, ku ktorému mám pomerne blízko a tak som vedel niektoré vtipy oceniť viac ako bežný divák-hosť, ktorý si veci 'za pultom' neuvedomuje. Taká nerozvarená jednohubka. 60%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem s ohledem na ohlasy z dob minulých opravdu mnohem větší zlo, ale nakonec jsem byl k nevoli mnohých relativně „spokojen“. Jako často si přivydělávající pingl za dob studií tak trochu vím, o čem byla řeč, i když na ukazování genitálií a následné kopání do zadku jsem za ta léta nenarazil. Inu.. Z americké střední školy se přesuneme trochu netradičně do obyčejné restaurace, ale další atributy jsou nám již dokonale známy. Nechybí obhroublý sexuálně-fekální humor, poněkud laciné gagy i rezignace na příběh, a snad navíc i promarněné herecké naděje (pár sympatických výkonů se tu zcela jistě najde). Řeší se tu leccos a nic (svazující práce a snaha posunout se dál, problém s močením na veřejnosti), plyne se tu odnikud nikam a rádo by se to neslo v tradici Smithových nedostižných Clerks, jenže chyba lávky. Když už se něco rozjede a vypadá to, že to bude i vtipné, tvůrci znenadání hodí zpátečku a začnou někde jinde nanovo a mnohdy i hůř. Což divák ne zrovna chápe a jen lituje toho, že restaurace s roztodivným personálem mohla být výživnou půdou pro rozvernou komedii.. těch devadesáti minut ale nelituju a házet "odpad" rozhodně nebudu!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která mi sedla na výbornou. Hrátky v kuchyni, bobr, Luis Guzmán a hopeři se šlehačkou, to vše mi skvěle zapadlo. Také je super, že se děj odehrává během jednoho dne v restauraci, takže člověk dostane poučení jak se má v restauraci chovat a hlavně nesmí nasrat obsluhu. Skěle jsem se bavil. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný den v obyčejné restauraci. Možná i díky tomu se z tohodle filmu stává průměrný film, ale našlo se tu hodně dobrých momentů a ke konci jsem se docela dobře bavil. Hrálo zde i dost dobrých herců, především musím vyzdvihnout moji oblíbenkyni Annu Faris a nejen díky ní se na to dalo dívat. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +obsazení, námět, prostředí, některé vtípky -úvod hodně rozvleklí, na komedii to není moc vtipné, děj se zlomí až tak ve 20té minutě, hudba neoslní/// Takovéto filmy mám celkem rád. Výhodou filmu je to, že se odehrává v jiném pro Teen komedii, trošku nezvyklém prostředí, i když možná málo prostorném (což filmu ubírá na atraktivitě). Popravdě na jednu stranu bych rád dělal s takovou partou „herců“ ale už asi ne s takovou partou „kolegů“. A to jsem byl málem číšníkem :-) V jistém směru mi to však příjde, jakoby se JEN sešla skupinka herců (přátel) a natočili si spolu film, ne proto aby pobavil diváky, ale aby oni sami se bavili na place. Přesto je to nakonec největší plus a taková parta se nevidí každý den, i proto dávám za 3./// Celkem 51%/// ()

Reklama

Reklama