Reklama

Reklama

Au Pair aneb Slečna na hlídání

(TV film)
  • Česko Au pair: Slečna na hlídání (více)

Obsahy(1)

Čerstvě vystudovaná Jenny Morgan se při hledání práce setká s bohatým Oliverem Caldwellem, otcem Kate a Alexe, dvou poněkud nezbedných dětí, na které v neustálém návalu práce nemá čas a právě pro ně hledá někoho na hlídání. Dívka přijme jeho nabídku a společně s ním a jeho dětmi odjede do Francie. Kate a Alexovi se zpočátku vyhlídka na čas trávený s novou vychovatelkou nezamlouvá a vymýšlejí všemožné naschvály, jak ji potrápit, a fígle, jak se jí zbavit. S pomocí řidiče Nigela se však Jenny pomalu daří získat nejen přízeň dětí, ale také samotného Olivera, a navíc se ukáže, že ve srovnání s Oliverovou protivnou přítelkyní Vivian je Jenny vlastně báječná. Není tedy divu, že se děti nakonec rozhodnou přejít otevřeně na její stranu a dát ji s otcem dohromady, k čemuž využívají neméně nápadité fígly. (TV Nova)

(více)

Recenze (48)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co k tomuto filmu napsat? Já nevím, byl takový lehce nadprůměrný, nic moc jsem od něj neočekávala, viděla jsem jej až po třetím dílu, který dávali v televizi, jednoduchý děj, který lze jednoduše odhadnout, tak to bylo asi první místo, které se mi až tak nelíbilo. Potom asi ten okamžik, kdy se ta snoubenka jejich otce snaží vyšachovat chůvu. Jako plus bych dala děj, který, i když, nebyl nejlepší. Tenhle film bych doporučila těm, kteří od něj nic nečekají, jen chtějí zahnat dlouhou chvíli. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Taková lehká blbost na nedělní odpoledne. Naprosto jasné, jak to bude. Chytrá, hodná, skvělá au pair, kterou se rozmazlení fracci snaží vyšachovat (jako všechny před ní), ale nakonec si je získá a budou ji milovat, movitý tatíček, co na děti nemá čas, ale miluje je, má otravnou snoubenku, která chce děcka poslat do bažin a postupně se zamiluje do té hodné au pait, ze které se vyklube hezule. Pochopitelně nesmí chybět nějaký ten hodný zamstnane, tentokrát řidič, který chůvě drží palce, dětičkám taky, chce je skamarádit a pomůže všemu k dobrému konci. No. Děcka mi přišla otravná a nehezká, i když děti mám ráda. Ale k nedělnímu žehlení asi v klidu. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Rodinná téměř pohádková romance o tom, jak mladá Jenny ke štěstí přišla. Čerstvá absolventka se omylem stane chůvou dvou rozmazlených dětí boháče. Její klid a nerozvážnost bych tedy chtěl mít. Nic ji nerozhází, nervy pevně na uzdě a pořád usměvavá. No jo, prostě Amerika. Slaďounký filmík na odpočinutí a vůbec relaxaci bohatě postačí se všemi akreditacemi jaké má. Jednoduchost, jemnost, úsměvnost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou dělám doma velkou čistu ve starých videokazetách, co jsme si kdysi dávno nahrávali z televize a nestačím zírat, na jaké kraviny jsme čuměli. Matně jsem si vzpomínal i na tenhle film, ale jediný důvod proč jsme si to zřejmě nechali – byla celkem pohledná představitelka hlavní hrdinky Heidi Lenhart. Jinak si to nedokážu ani moc představit (i když pravda, ségra je mladší o pět roků a tak si zřejmě v dětství nahrávala kdejakou píčovinu). Příběh je plytký jako sviňa, ti dva malí spratci mi byli silně nesympatičtí, stejně jako ta rádoby nová macecha. Jediný opravdu vtipný moment jsem našel na načapání záletného snoubence v restauraci a následné konfrontaci. A ono to má proboha ještě dvě pokračování…? 30% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Jake Dinwiddie soutěžil o cenu Young Artist v kategorii nejlepší výkon mladého herce v televizním filmu. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama