Reklama

Reklama

Au Pair aneb Slečna na hlídání

(TV film)
  • Česko Au pair: Slečna na hlídání (více)

Obsahy(1)

Čerstvě vystudovaná Jenny Morgan se při hledání práce setká s bohatým Oliverem Caldwellem, otcem Kate a Alexe, dvou poněkud nezbedných dětí, na které v neustálém návalu práce nemá čas a právě pro ně hledá někoho na hlídání. Dívka přijme jeho nabídku a společně s ním a jeho dětmi odjede do Francie. Kate a Alexovi se zpočátku vyhlídka na čas trávený s novou vychovatelkou nezamlouvá a vymýšlejí všemožné naschvály, jak ji potrápit, a fígle, jak se jí zbavit. S pomocí řidiče Nigela se však Jenny pomalu daří získat nejen přízeň dětí, ale také samotného Olivera, a navíc se ukáže, že ve srovnání s Oliverovou protivnou přítelkyní Vivian je Jenny vlastně báječná. Není tedy divu, že se děti nakonec rozhodnou přejít otevřeně na její stranu a dát ji s otcem dohromady, k čemuž využívají neméně nápadité fígly. (TV Nova)

(více)

Recenze (48)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

To je tak předvídatelný, až je to hroozně nudný. Zkrátila bych tomu stopáž asi o polovinu (já byla vždycky strašně hodný člověk), tu malou holčičku bych vytahala za uši (nějak blbě poslední dobou snáším dětské uječené role) a tím by to haslo. Nuda nuda nuda, dokonce i na ospalé nedělní odpoledne na Nově. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla malá, moc se mi tenhle film líbil. Ale s odstupem času vidím, že je to jen hybrid Třech oříšků pro Popelku (chudá dívka - bohatý muž) a 12 měsíčků (zlá macecha). Do televize na dopoledne se to ale ještě dá snést. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Je to skoro deset let, kdy jsem Au Pairku viděl poprvé a moc se mi to líbilo. Taková dokonalá pohádka bez nadpřirozených jevů a podobných zbytečností, které tenhle film nepotřebuje. Má přeci Jenny, která bojuje nejprve s dětmi a potpm se svým srdcem. Klišovité, ale hezké! ()

meave 

všechny recenze uživatele

Premýšľam nad motiváciou tvorcov. Naozaj chcú mať vysokoškolsky vzdelané opatrovateľky? Alebo by to bez týchto hlúpych hybridov škaredých káčat, popolušiek a protivných macôch nikto nerobil? Inak už ostáva iba možnosť, že presviedčajú o tom, že tie otrasné decká sú vo vnútri samé zlato. Nedajte sa oklamať - nie sú! Dá sa to síce prežiť, ale žiadna zábava. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou dělám doma velkou čistu ve starých videokazetách, co jsme si kdysi dávno nahrávali z televize a nestačím zírat, na jaké kraviny jsme čuměli. Matně jsem si vzpomínal i na tenhle film, ale jediný důvod proč jsme si to zřejmě nechali – byla celkem pohledná představitelka hlavní hrdinky Heidi Lenhart. Jinak si to nedokážu ani moc představit (i když pravda, ségra je mladší o pět roků a tak si zřejmě v dětství nahrávala kdejakou píčovinu). Příběh je plytký jako sviňa, ti dva malí spratci mi byli silně nesympatičtí, stejně jako ta rádoby nová macecha. Jediný opravdu vtipný moment jsem našel na načapání záletného snoubence v restauraci a následné konfrontaci. A ono to má proboha ještě dvě pokračování…? 30% ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Já nechápu, že to tý Jane Sibbett nikdy nevyjde - dyť jak těžký je ulovit miliardáře? Stokrát viděné po stoprvní, ale pořád to ujde, protože ty děti se daly přežít... ()

Jigy odpad!

všechny recenze uživatele

Takovej skvar jsem uz dlouho nevidel. A vzhledem k tomu ze jsem nemel silu ani odvahu to dokoukat. (Po peti minutach se mi chtelo se zvracenim utect), si tenhle brak nezaslouzi ani ten odpad. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne klišéovité, bez štipky originality, tak s týmto sa tvorcovia veľmi nenatrápili...Navyše ústredná dvojica detičiek je nezaujímavá (ako celkové obsadenie:-)) & ani ich výmysly nie sú bohvieako originálne... ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Takový oddechový film na jedno dopoledne... Vím, komentář není moc výživný, ale přesto si myslím, že tento romantický film nemohu okomentovat jinak, než na čemž se zakládá - tzn. jako klišé. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Předvídatelnost, předvídatelnost, předvídatelnost. Stihl jsem vylušti křížovku, poobědvat, ale stále jsem se v pohodě orientoval v ději, prostě zbytečnost. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Páreček přemoudřelých rozmazlených amerických fracků, kterým očividně chybí pádná česká výchova, tklivá hudba a Popelka, která naší Libušce nesahá ani po kotníky, tak to zhruba nástin, co vás čeká v tomhle romantickém škváru. Kdo neviděl, o nic nepřišel. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto postrádající reálnost typicky americké klišé, jak se zazobaný vykořisťovatel zabouchne do chůvy jeho rozmazlených parchantů, kteří ji nejprve nesnášejí a vzápětí milují. Jeho snoubenka - klasická karikatura macechy, jakoby okopírovaná podle epizodní role Milionajdy z Kačeřích příběhů. Neskutečně povrchní kýč bez hlubší myšlenky, kde ani pařížské scenérie nemají šanci zachránit tento slaboduchý brak od totálního dna. Tohle se může líbit leda pubertálním slepicím po lobotomii nebo zlatokopkám coby studijní pomůcka k lovu papalášů. ()

Reklama

Reklama