Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex je jistým milionářem přesvědčován, aby se zúčastnil dalšího kumite. Ten toto však již odmítá. Dalšího kumite se již účastnit nechce. Kumite je však sponzorováno mafií a právě tímto mafiánským bossem. Ten nechá zabít Alexova mistra Suna. Alex se chce pomstít, odjíždí do Thajska trénovat za Sunovým bratrem, který ho připraví na další kumite tak, že si to všichni bojovníci i publikum navždy zapamatují... (Flipnic)

(více)

Recenze (34)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Pro tento film platí téměř totožný komentář, jako pro díl druhý, takže koho by náhodou zajímal, ať si klikne na druhý díl Krvavého sportu. Trojka je slabší hlavně v nesmyslném a nudném začátku a tradičním výcviku, který jednak vykrádá Van Dammova Kickboxera a jednak je docela nevýrazný. Hlavní kravinou zde je pak chytání šípů vystřelených z luku, což je blbost sama o sobě a navíc pro film pak ani není vůbec nijak důležitá ... Po tréninku u mistra, ktzerý byl hlavní hlavoun a přísedící mistr ve dvojce, a bratr mistra, kterého Alexovi v tomto díle zabijí, se Alex vydává na kumite a tradičně to tam vyřeže. Druhá polovina už je to, na co se milovník martial arts těší - souboje/"fighty". Nejdřív to špatné, proti dvojce jsou mnohem více prostříhané a prostřihy během úderů, kopů a chvatů se objevují neustále. Naštěstí jsou tak perfektně udělané a navazující, že opravdu neruší a i mé, tolik kritické oko, jej časem začalo nevědomky ignorovat. Dále je zde menší počet bojovníků, než v předchozích dvou dílech. Ale teď to dobré. Bojovníci jsou excelentní, opět se objeví snad všechny styly, Bernhardt je v naprosto špičkové formě a kromě klasických úderů v tomto filmu přidává i chvaty z aikida, jiu jistu i juda. Souboje se přesunují i na zem - tedy různé lámání, drcení a vykloubování končetin plus řada wrestlingových chvatů. Co je na filmu úplně nejlepší, tak atmosféra zápasů, která se podařila tvůrcům zachytit. Neskutečná napruženost a výbušnost jednotlivých bojovníků, napětí, řev davu, který zesílí vždy při nějakém povedeném "kousku" oblíbeného borce. S dobrým zvukem si člověk připadne, jako by tam byl. Nejlepší scéna je když musí Alex nastoupit proti zápasníkovi z druhého dílu, který ho tam málem porazil (nebýt rady černošského kamaráda). Ten mu ještě říká:"Tentokrát je řada na mě!" Úžasný souboj, který Alex ovšem s přehledem vyhraje. Dobré taky je, že Bernhardt v tomto díle už i více hraje, projevuje emoce a ve svém vzteku a zápalu boje je mnohem více přesvědčivější. Tyhle filmy jsou pro nadšence do bojových umění. Nechápu, proč se na takové filmy dívá někdo, koho toto nezajímá a ještě je pak nízko hodnotí... ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Souboje kupodivu koukatelné (neříkám, že dobré) a to zejména ty nekumitovské. To je asi jediné plus oproti předchozímu dílu. Jinak tradiční šablona: našeho hrdinu přinutí zápasit, načež on odjíždí do hor trénovat - zaklikovat, zashybovat, pochytat pár šípů, uklidnit kobru a odmítnout místní dívku. Pak se vrhne do boje, všechny ztříská, ve finále, prohrávajíc, zavzpomíná na čerstvý horský vzduch a zbytek snad nemusím psát. Fighty nejsou vyloženě špatné (jedním z bojovníků je i J.J.Perry, dnešní významný bojový choreograf), zato zdejší kumite nemá ale vůbec žádnou auru mystičnosti, vypadá, jako kdyby se pár štamgastů z místní nalejvárny rozhodlo se poprat. Na nějaký řád se zcela kašle, zápasníci chodí pozdě, jeden si hraje na Indianu Jonese a systém soubojů je hodně nelogický. Jo a myslíte, že Sílu umí používat jenom midichlorianisté?? Tsche, Alex má sice jenom obyčejné mitochondrie, ale svojí Silou umí zažehnout oheň či prorazit kůl na dálku. To je ale borec:) 30% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Platí tu zde to co o druhým díle. Jako samostatnej bojovej film celkem ok, ale jako pokračování klasiky jménem Krvavý sport nic extra. Jakž takž solidní bitky nevytrhnou potom fakt, že potřetí za sebou sledujeme tu samou story jak týpek přijede na kumite, tam všechny vymlátí a slavně vyhraje... To už známe.35% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Příběhem se to opět povedlo, dost flashbacků, hezky se to prolíná s druhým dílem. Mimo ring je zde opět dost soubojů. Oproti dvojce je zde větší tréning, který hlavního hrdinu připraví na turnaj kumite. Zápasy kumite jsou opět skvělé. Je jich trochu méně než ve dvojce, ale jsou zase velkolepější, vážnější a trochu lepší. Herecké obsazení jde, ale je horší už trochu - ne tak všichni mě zaujali. Daniel Bernhardt opět zaujal, ve skvělé kondici a nejlepší byl finální zápas, který se opravdu vyvedl. Hudba opět dobrá. Když tenhle díl porovnám z dvojkou, vidím menší pokles, nevím jak to popsat, asi už vyprchalo to oné nadšení z předcházejícího filmu. Malý pokles ale. I tak je to slušný nadprůměrný film. Hodnotím na 74% = **** ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vypravěčské role se tentokrát ujal sám Bernhardt a je to ještě větší průser než s jakým jsem počítal. Svůj příběh tentokrát vypráví svému synovi a jejich vztah působí hůř než souznění malého Pavlíka a hajného Horyny. Naštěstí tyto vsuvky nejsou nikterak dlouhé. Po tradičním a trochu nesmyslném tréninku ( chytání letících šípů, proč?) se opět vrháme do ringu a je to o třídu horší než minule, koukatelné ano, ale turnaj nemá vůbec žádný smysl ani řád, téměř všechny např. zbije Bernhardt, hlavní záporák nastoupí k dvěma duelům, rozhodčí do zápasu prakticky nevstupuje, a to i když by měl atd. Hodně těsná dvojka, tahle trojka. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Navazuje na druhý díl, ale o trochu slabší. Je to dost předvídatelné a byli to méně zajímavé postavy. Jinak nenudilo, boje byli dobrý (dle mě) a libil se mi i tréning a Bernhardt je sympaťák. Hlavní rival zvíře nebyl taky špatný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Tak to mi ho vyndej“ John Rhys-Davies opruzuje i v akčních filmech a ne jenom v céčkových mega hororových sračkách…Ale ne, byla doba, kdy jsem měl tohohle herce ještě docela rád. Nicméně za poslední roky jsem na něj už doslova alergický. Inu třetí díl je slabší než dvojka, ale zas lepší než čtverka. Trvá úmorně dlouho, než dojde k samotnému turnaji a jeho výcvik mě tentokrát zrovna moc nebavil. Ten luk – to byla píčovina a mávání rukou na kobru…Akčnější začátek ještě ušel, ale stejně je nejlepší na celém filmu ta přehlídka bojových stylů během turnaje. Zase se tu našlo pár zajímavých stylů a bojovníků (magor ala wrestling, samotný záporák Beast taky nebyl až tak marný). Daniel Bernhardt a jeho choreografie celkem dobrý, jen ty kecy se synkem mi lezly pěkně na nervy… ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím a hledám důvod co se líbilo a nebo proč to mělo vzniknou a nic jsem nenašel krvavý sport bude vždycky jenom jeden. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojka Krvaveho sportu prvu hodinu vyzera skôr ako vykradacka Kickboxera. Hm. Co by si Bernhardt bez starych Van Dammovych peciek počal? Nemal by koho vykradat. :) Ale teraz vazne. To ze to nie je originalne by nevadilo, keby zapletka nebola neskutocne nezaujimava. Nudu miestami zazenie len par slusnych bitiek a hlavne neskutocne nezmyselny a trapny vycvik pri ktorom Bernhardt chyta šípi, machruje nad kobrou alebo drzi par volov. WTF? Evidentne aj majstrovi Sunovi z dvojky to pripadalo ako hovadina a tak sa radsej hned na zaciatku nechal zabit, aby sa mal za co Bernhardt mstit. Nechybalo vela a uz by som film nadobro odpisal ale v poslednej polhodine sa film konecne prepne z Kickboxera do modu Krvaveho sportu a nasleduje jeden zapas za druhym. A tie stoja za to. Choreografia väcsiny z nich je na dobrej urovni. Sice sa v nich casto striha, ale nastastie nie cez osu, takze su prehladne. Najviac sa mi pacil zapas Bernhardt vs. Chad Stahelski. To je taky dlhovlasy chlapik, ktory Bernhardtovi zatopil uz v dvojke. Na druhej strane ma sklamala bitka s J.J.Perrym. Na to aky je skvely choreograf, tak sa v bitke prilis nevyznamenal. Dost trapne pôsobia bitky hlavneho zaporaka. Je to sice obrovske namakane hovado, ale je dost nemotorny a okrem nejakych tych wrestlingovych chvatov nic zaujimave nepredvedie. Nastastie tu vela bitiek nema a väcsinu zapasov absolvuje Bernhardt. Ze to nema logiku tu nikto neriesi. A este musim spomenut nezmyselne nadprirodzene schopnosti Bernhardta, ktory si tu len tak silou vôle zapaluje ohnisko. Holt je to frajer. Vysledkom je nudna zlatanina s nadpriemernymi bitkami v poslednej polhodine a len kvôli nim tento film za jedno pozretie stoji. 4/10. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Normální smrtelník se k tomuto filmu nejspíš nikdy nedostane, protože se jedná o prvotřídní béčko, které v TV uvidí jen zřídka. Avšak pokud přece jen se k němu dostane, tak ho s 90% pravděpodobností nebude chtít už nikdy vidět. Úspěšnému Krvavému sportu 1 s JCVD ale konkurovat může, a to i přes to, že Van Damme nasadil laťku v tomto žánru skutečně vysoko. Protože souboje zápasníků jsou zde natočeny velice solidně, a to se psal rok 1996. Každopádně tento film doporučuji jen milovníkům bojových sportů a arénových zápasů. Uznávám v prvé řadě výběr zápasníků a taky fakt, že je zde možnost vidět od každého druhu bojového umění ukázku. Proto 4 hvězdičky. 70% ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Štýl príbehu je rovnako zložení ako diel druhý. Síce nám nič nové do sérií neprináša, ale bojové scénky sú oveľa lepšie nakrútené a dobre podané. Vysoké očakávanie film splnil a s hrdosťou sa môže zaradiť medzi tie lepšie Bernhardtové filmy. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Místní nízké hodnocení mě docela mate a jsem rád, že jsem svým hodnocením filmu pomohl ze 40% na 41%...alespoň něco :-D Daniel Bernhardt je opět naprosto v pohodě, je vidět, že má natrénováno a má i charisma, takže o hlavní roli bylo postaráno dobře. Co se týče záporáka tak ten mi přijde rozhodně děsivější než záporák ze dvojky a musím uznat, že jeho přezdívka Bestie k němu padne. Akorát nechápu proč dostal tak málo prostoru (před finálovým soubojem ho uvidíme v akci jen 2x). Najdou se i jiní koukatelní borci a fighty mě bavily. Líbil se mi i trénink v horách a celkově příběh absolutně v pohodě. Kdo čeká od filmu, že Daniel nakope všem zadek a o nic víc mu nejde (jako například já) tak ten bude určitě spokojenej. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bloodsport 3 sa uz fakt nepodaril a je to spatny film. Atmosfera kumite z jednicky je tatam, scenaristicky je film absolutny vyplach, dementne rozhovory v jednicke sice nevadili, lebo sportovci sa mlatili a davali do toho dusu. Tu to vsak vyzera, akokeby sa mlatili stamgasti z krcmy V. cenovej kategorie v nejakej ciganskej osade. To uz ani nespominam, ze tu nie je Van Damme, a ani Donald Gibb. O vysinacjh kultoveho zaporaka ako bol Bolo Yeung /Chong Li/ z jednicky - to mozeme len snivat. Pan Bernhardt sice zvlada akcne suboje na urovni, ale je to pri vsetkej ucte mizerny herec. Herecke vykony mizerne, scenar slabucky, suboje slabucke, rozhovory ... no, radsej nebudem dalej pokracovat. Strach a hroza za 5 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Celý film je triviálny. Škoda môjho času. Na koniec sa ešte dá pozerať ale nie je to bohvie čo. 1/10 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Trošičku lepší než-li předcházející, ale jinak zase zoufalství. Trénink v horách zlej, ale chytání šípů efektivní, jediné co nechápu je tancování kolem hada. Vše tu už bylo, nikdo doufám nečeká nic převratného. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

S podhodnocenou jedničkou se tu dokážu srovnat, ale s nadhodnocenou trojkou už ne. Příšerně trapný film, už jen co se týká stupidních dialogů. Soupeři mezi sebou skoro nepromluví, celá atmosféra kumite je taková skleslá, bez života. A vlastně o tom je celý film - nuda a zase jen nuda. Bohužel musím dát slabých 15%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako dvojka ale miestami ešte pozerateľné. Borcov, ktorí by sa mohli ukázať, tu bolo viac, ale neschopné osadenstvo za kamerou to nedokázalo využiť. ()

Skalda 

všechny recenze uživatele

Přetočte si film - na posledních pár zápasů a myslete si, že "hrdina" nevyhraje za 5 minut 12 nějakým fíglem co ho naučil jeho "trenér - důchodce" např. chytání šípu/meče poslepu a tak ... Ale fakt vyhraje no jo ... ()

Reklama

Reklama