Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex je jistým milionářem přesvědčován, aby se zúčastnil dalšího kumite. Ten toto však již odmítá. Dalšího kumite se již účastnit nechce. Kumite je však sponzorováno mafií a právě tímto mafiánským bossem. Ten nechá zabít Alexova mistra Suna. Alex se chce pomstít, odjíždí do Thajska trénovat za Sunovým bratrem, který ho připraví na další kumite tak, že si to všichni bojovníci i publikum navždy zapamatují... (Flipnic)

(více)

Recenze (34)

Matli 

všechny recenze uživatele

V postatě stejné jako dvojka, jen o trošku horší. Ale zase je tu lepší finální turnaj, ikdyž finalfght je katastrofa. Takovou choreografii bojových scén bych po flašce tramínu taky zvládnul. 28% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Větší nuda než dvojka. Daniel Bernhardt kopat jistě umí, ale rozhodně nevypadá jako badass mlátička do Kumite, spíš jako modýlek na molo VideoFashion. Scott Adkins a jeho role "Boyka" v Undisputed III. rules forever !!! ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Myslim,ze trojka je takmer na rovnakej urovni ako dvojka,len menej subojov a zdlhavejsi zaciatok,ale aj tak velmi schopne pokracovanie,takze opat 4 hviezdicky...:-) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Jednička byl porfesionálně natočený kino film, dvojka byla videokopírka, ale ještě to nějak fungovalo, trojka už je ždímání z ničeho, podobně na tom byla série Kickboxer. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

"Třetí" pokračování filmu mě roztrpčilo ještě víc než druhý díl. A to zejména z toho důvodu, že Alex vypráví svůj šampiónský příběh svému synovi (což je hezké na rodinný film, ale když se neobjevuje žádná jeho žena a ve druhém díle z jednoho závěrečného polibku čáp nebo nějaký jiný pták nepřiletí --- já teda kroutím hlavou). A druhou, ještě horší skutečností, je začátek filmu, který mi připoměl x-té pokračování BEST OF THE BEST, ve kterých hlavní hrdina nakope prdel všem na potkání. Neměl by být přínos bojových umění ve filmu i v tom, že ukazuje cestu nekonfrontace a bojové scény nechávat jen na přesných a dobře načasovaných místech, jakým je např. turnaj? Jinak mě taky pobavil ten výcvik u Sunova bratra - práce na rodinné farmě s buvoly, tanec s kobrou, chytání šípů naslepo, 10 kliků a 5 shybů (některé záběry se zopakovaly), rozštěp anebo odmítnutí thajské masérky :) A hlavní záporák, Zvíře, mohl být taky lepší. ()

Trinculo 

všechny recenze uživatele

A jak k tomu synovi přišel? Pokračování ... boje v ringu ... ale jde aspoň vidět, že ti chlapi to umí, ale přesto mám raději choreografie, které jsou v činskejch filmech, jsou prostě lepší a složitější ... tenhle díl mě příjde lepší než díl druhý a to docela dost i v nebojových i bojových částech (ring je prostě přehlednější). Navíc mě zaujalo publikum outsourcované očividně z Indie :D ()

Tomulka odpad!

všechny recenze uživatele

Stačilo mi vidět prvních 15minut )ano tak dlouho jsem to vydržel) , abych mohl konstatovat, že je to ještě horší odpad než dvojka. Už dost už další netočte!!! Prosím!!! ()

lundgren86 

všechny recenze uživatele

Totálně nesmyslný... film láká na Pata Moritu a mistra Suna, přičemž první se objeví v jedné scéně a druhý se během krátkého camea nechá jen vyhodit do povětří. Celý příběh vypráví Cardo desetiletému synovi, kterého vzal bůhvíkde. Baba co sbalil ve dvojce zmizela, zrzka s kterou to jiskřilo a která se pak vyklubala jako dcera hlavního zloducha, u tý jsem vůbec úlohu ve filmu nepochopil. A když už se před ním vsleče neteř nového mentora, tak ji odmítne s tím, že protože je dcera Suna, tak jsou ti dva vlastně sourozenci. Jak už se tu zmínilo, zapalování ohně a lámání tréninkových tyčí alá superman, další nesmysl. Kumité oproti předchozím dílům působí děsivě. Hlavní zloduch to zároveň organizuje a podplatí porotu, přestože všechny zápasy končí KO... Zatímco ve dvojce musel Cardovi dát přihlášku Donald Gibb a v jedničce musel Dux dělat před porotou úder smrti, tady si Cardo do turnaje nakráčí zadním vchodem, když už to všecko jede. Cardo během turnaje pomlátí partu pitomců v divných kostýmech, člověk může snad jen se slzou v oku zavzpomínat na charismatický zápasníky z jedničky. Hlavní soupeř je obří Kazach, co skoro nemluví. Klasicky jako v 1 a 2 opět zabije semifinálového soupeře. Akorát tady zlomí vaz už vyplýmu frajerovi a vlastně okolí to ani moc nevadí. Člověk se v závěru ani nedoví, jak vše dopadlo... asi hlavní zloduch prohrál majetek kvůli sázce na Kazacha, ani nevíme, jestli mu nakonec Cardo opíchal dceru... jako člověk, co cvičí, snad akorát pochválím formu hlavního herce, postava do bojových sportů akorát. Teď koukám na děj čtyřky a to už bude asi totální slátanina, ale tak i tohle jsem shlédl v době zákazu vycházení kvůli pandemii koronaviru, tak možná i na ní dojde :) ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, neurazí. Zatímco asi dvojku vytáhl na průměr alespoň mistr a záporák, tady jsou oba velmi slabí a necharismatičtí. ()

Willy38 

všechny recenze uživatele

Bloodsport III. - Už dať jednu hviezdičku tomuto filmu je velká odvaha a obrovské nadhodnotenie. Film je nezaujímavý, jednoduchý a nudný. Dej velmi naivný, často krát nevysvetlený ako pasaž kde na začiatku najde skupinu zlodejov, ktorú slúbil, že dolapí. Proste celý film katastrofa. Jednotka bola skvelá, dvojka obstojná, ale tretie spracovanie už bolo bez nápadu, šťavy, a najmenšej kvality. Radšej si pozriem 20-ty krát jednotku s VanDamme-om... ()

Sllada 

všechny recenze uživatele

To je horší než dvojka ve všech směrech. Bylo to cele hloupé a vetšina scén postradala logiku a zdravý rozum ()

Reklama

Reklama