Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talentovaný kocour Danny chce udělat štěstí u filmu, avšak jeho cíl stát se filmovou hvězdou je ohrožen, když zjišťuje, že velké role v Hollywoodu dostávají pouze lidé. Na filmovém plátně mohou totiž zvířata pouze štěkat, mňoukat nebo bučet, ale rozhodně ne tančit. Danny si nachází nové přátele, kterými jsou rozpustilý hroch, půvabná kočička a roztomilý tučňák. S jejich pomocí přísahá, že se přes tuto bariéru dělící zvířata od lidí dostane, aby dokázal, že sny lze skutečně splnit. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (10)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Teď bych tomu dala tak 3*, protože zápletka je tam téměř nulová a v rámci děje se tam nic neděje a dospělákovi ten film může přijít jako lehká nuda. Avšak jako malá jsem ten film zbožňovala a i dnes pořád jednotlivé postavy fungují jak mají, animace je klasická jak bývala, která se nikdy neomrzí, takže z nostalgie přihazuju 4*. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Miluji ten film. Coby malá jsem znala, možná i teď bych si vzpomněla :) na texty ke všem písničkám a hltala úplně stejně, jako dřív. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako animovaný muzikál to není špatné a písně jsou zde docela dobré, jako dějový film je to hodně slabé a strašně neoriginální. Kluk - tady spíš kocourek - z maloměsta se vydává do velkoměsta, aby se stal hereckou hvězdou. Není to jednoduché, ale asi čekáme happy end. V tomhle film nepřináší nic zajímavého, jen humor a zpěv. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia je velmi pekná, aj samotné postavy či pohyby animácie, tiene a pod, ale príbeh je skoro o ničom. Vo filme je nenormálna dávka akcie a superýchleho pohybu, keď neviete čo skôr sledovať a to je mínus. Autori si zrejme mysleli, čím viac, tým lepšie...opak je však v tomto prípade pravdou. Hodnotenie: 60% ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Čo som to videl? Tento film museli urobiť ľudia čo šľapú na speede alebo podobnej droge. Bolo to maximálne psychotické - konštantný príval extrémnych situácii a nehorázne preafektovane prehrávajúcich postáv, ktorý ma, svete čuduj sa, nudil od začiatku do konca. Postavy nezaujímavé, story priam odpudivá a pesničky nezáživné. Zasmial som sa jeden krát (pri alternatívnych plagátoch známych filmov na konci) a to je sakra málo. 3+/10 ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Jelikož se jednalo o krátký film, tak tam toho moc nebylo a vše, co normálně trvá daleko déle tady bylo v kostce. Ale na druhou stranu musím říct, že jsem se nenudil. Když už jsem si říkal, že by to mohlo už skončit, tak se tam objevila scéna, která mě zase vtáhla do děje a jelikož to byl i muzikál, tak jsem se občas i zaposlouchal do písničky. Takže kolem a kolem docela koukatelný film pro dospělé a pěkná pohádka pro děti. ()

martyxa 

všechny recenze uživatele

Krásná animovaná pohádka s docela reálnálným příběhem a krásnými písničkai, které jsou na takových animovaných filmech úžasné. ()

Reklama

Reklama