Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě ženy, Helen a Carla, se náhodou seznámí na letišti. Po ubytování v hotelu se Helen se vydá na obhlídku města, když si všimne Carly, kterou právě okradli místní mladíci. Pomůže jí a nakonec se Carla k Helen přistěhuje. Obě jsou na dovolené, kterou měly trávit se svými druhy, obě si rozumí a začne se rozvíjet nové přátelství. Helen je šťastná, že našla kamarádku, svěřují se i se zážitky, které nikomu nikdy neřekly. Helen ale postupně začíná o Carle pochybovat, protože je hodně náladová a svým způsobem i panovačná. Carla s Helen se seznámí se dvěma muži, Mattem a Robem, s nimiž stráví den i večer. Jenže jakmile věnuje Matt nebo Rob pozornost Helen, Carla extrémně upoutává jejich pozornost a shazuje Helen. Robovi se Helen líbí a Mattovi zase Carla. Ženy se rozhodnou přijmout pozvání do jejich bytu. Jenže Carla se zase zachová hrozně a Helen se raději vydá pěšky do hotelu. Carla ji dožene, je jízlivá, Helen už je psychicky zdeptaná a dojde ke rvačce. Helen se po rvačce probere, v ruce má zkrvavený kámen a vedle ní leží mrtvá Carla, kterou se snaží probrat k životu. Když Helen uslyší auto, uteče Ráno se Matt a Rob ptají po Carle a Helen jim řekne, že ji neviděla. V hotelu pak na ni čekají policisté a oznámí jí smrt Carly s tím, že šlo o nehodu. Helen se rozhodne okamžitě odjet domů, vyšetřovatel jí ale v odjezdu zabrání, jelikož vyšetřování ještě neskončilo. Policie přiveze na hotel i Matta s Robem, aby byli všichni pohromadě. V hotelu se ubytuje i manžel Carly, Daniel, a Helen se teprve nyní dozvídá, že byla Carla vdaná. Policie případ uzavře s tím, že to byla nehoda, a všichni odjíždějí domů. Helen se vrátí do práce, chce zapomenout. Ale záhy jí začíná volat neznámý muž, který ji upozorňuje, že ví, jak to bylo, protože prý na místě rvačky byl a vše viděl Helen se zavře doma, nechodí do práce, vracejí se jí krvavé vzpomínky, vidí se v zrcadle celá zakrvácená. Když už to nemůže vydržet, vyběhne ven a zastaví se až uprostřed ulice. Tam jí osloví a zadrží Daniel. Potom si povídají a Daniel jí vezme k sobě domů a nabídne jí i přenocování. Helen pak Danielovi vypráví, co se ten večer dělo, ale o rvačce s Carlou a o své vině neřekne. Případ je znovu otevřen. Helen při čtení lékařské zprávy zjistí, že ona Carlu zabít nemohla. Kdo je ale tedy vrahem a kdo to na ni nastražil? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi slabý televízny thriller, ktorý, keby bol inakšie spracovaný a zahraný a možno trochu remeselnejšie napísaný a odrežírovaný, mohol byť celkom dobrým televíznym thrillerom, lebo nápad nebol na zahodenie, napriek tomu zahodený. ()

Eeve 

všechny recenze uživatele

Priemerný televízny - thriller? Tak by som to asi nenazvala...skôr pokus oň. Vrcholne nesympatická mi bola najmä hlavná predstaviteľka Lesley Sharp aka Helen, ostatné role príjemne vybrané (najmä Fassbender ovšem:)) Zápletka nedotiahnutá a ku koncu zbytočne prekombinovaná, jediné čo fungovalo, boli verne predvedené výčitky svedomia hlavnej postavy. Vo všeobecnosti slabé, na tv film ale celkom dobré. ()

Reklama

Reklama