Reklama

Reklama

Říjnový polibek

(TV film)
  • Kanada October Kiss
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Halloween není jen svátek, který si užijí děti, někdy dokáže pořádně změnit život i dospělým. A někdy se dá díky němu najít láska... Poppy Summerall se díky své sestře nechá jen několik dnů před Halloweenem najmout ovdovělým Ryanem Larsonem jako chůva k dětem. Ryan je nenapravitelný workoholik, a tak na své dvě děti, Zoe a Zacha, nemá příliš času. Zprvu se zdá, že Poppy bude mít velký problém se s dětmi sblížit. Děti se totiž stále nesmířily se smrtí své maminky. Jenže šikovná Poppy si k oběma dětem dokáže najít cestu. Dojde jí, že děti se tentokrát na Halloween nikterak nepřipravují, a rozhodne se to změnit. Nejenom že je vezme do obchodu s dekoracemi a pomůže jim vyzdobit dům a zahradu, ale peče s nimi i sušenky. Poppy si nenásilnou cestou tedy děti získá a děti ji začnou zbožňovat. Její pomalé změny, kterými přetváří život celé rodiny Larsonových, zaujmou i Ryana. Brzy i on, muž věčně posedlý prací, si uvědomí, že k Poppy začal něco cítit. Než se ale může odhodlat k prvnímu kroku, vše zkomplikuje Ryanova kolegyně Abigail, které se Ryan líbí. Jednoho odpoledne, kdy si Ryan na naléhání dětí a Poppy konečně na Zacha a Zoe udělal čas, se Abigail objeví před domem. Nejenom že dětem zkazí hezké chvíle her strávené společně s otcem a s Poppy, ale také přesvědčí Poppy, že by si s Ryanem, jenž se Poppy rovněž líbí, neměla nic začínat. Stačí jí k tomu polibek, k němuž Abigail Ryana na zahradě svedla... (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru a Hallmark produkce se mi to zdálo fakt fajn. Hlavní dvojka vcelku sympatická, pokud máte rádi Halloween a všechny ty serepetičky kolem, tak budete, myslím, spokojení. Klasická, na nic víc si nehrající předvídatelná romantika ve stylu červené knihovny. Sedlo mi to do nálady. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Reklama