Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezohledný rybář Mallick ve snaze po co největším úlovku používá bomby a další zakázané způsoby lovu. Když jednoho dne Mallick a jeho pomocník Carlo vytahují sítě, všimnou si, že je v nich zapleteno tělo, patřící muži, napůl člověku, napůl rybě. Když se ho pokusí vytáhnout do lodi, zasáhne je neznámá síla tak mocná, že loď málem převrátí. Mallick pak zahlédne ve vodě nejasný obrys postavy, která na něj míří něčím velmi podobným trojzubci. Přesto se jim podaří dostat tělo v síti do lodi a uniknout. Netuší, že ne na dlouho. Postava pod hladinou byla totiž Diana, mořská pana s nadlidskou silou a nejstarší dcera muže, kterého rybáři vytáhli z moře. Ta se rozhodne najít muže, který je vinen smrtí jejího otce, a pomstít se. Vydá se na břeh, aby našla své sestry Venus a June, které žijí mezi lidmi. Chce, aby jí pomohly Mallicka najít a potrestat. Venus pracuje v zašlém baru, kde plave ve velkém akváriu a s falešným rybím ocasem předstírá mořskou pannu pro zábavu zákazníků. June pracuje ve velkém oceanáriu, aby mohla zůstat blízko Randyho, důstojníka pobřežní stráže, do kterého je zamilovaná, ale stále nemůže najít odvahu k tomu, aby mu svou lásku vyznala. Ačkoli spolu sestry příliš nevycházejí a to nejen pro odlišné způsoby života, které si zvolily, souhlasí June a Venus, že tvrdohlavé Dianě pomohu najít Mallicka a pomstít otcovu smrt. Junec dokonce získá pomoc Randyho. Společné pátrání však sestrám odhalí víc než čekaly. Například to, jak důležité je pouto mezi sestrami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zlehka navazující (a podobné) slavnému Žbluňk!, ale ani zdaleka tak příjemné a sympatické. Sličná trojice spoře oděných dívek určitě potěší, ale nevěřím, že mořské panny nutně musí mít plavky...:) Jinak opravdu hodně nenáročná zábava, kterou jsme u snídaně dokázal skousnout, ale v jinou dobu bych si netroufl... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Banální a hloupoučce ukecaná, formou i obsahem laciná pohádka pro jednodušší dospělé, odhalující krom fešných těl hlavních protagonistek i falešné puritánské pokrytectví zvláštní rasy hollywoodšťanů. Nahé ploutve i ňadra dmoucí mořských panenek našinci popatřit umožněno ještě jest, bradavky pak ovšem jsou již zapovězeny. Nu a tak nakonec stačí pár trapně vyrobených dámsky-akčních scén, šarmantních kukučů a mýtologických plků - a to je vlastně vše. Bohové vod se musí v moři obracet... To už je snad fakt lepší strávit i to podmračené sobotní odpoledne kdesi u vody s nějakou svou kapustňačkou... :-/ - - - - - (Poprvé viděno v jedno srpnové sobotní podmračené odpoledne na tv Nova, komentář zde jako třetí - 23.8.2008) ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla celý, jinak bych se mu samozřejmě neopovážila dát odpad. Ale tenhle si to vážně zaslouží. Děj - o ničem. Postavy - blbé mořské víly, žádné charakterní prvky. Scénář - tady nějaký byl? Kamera - .... No prostě film na který se radši nedívat. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za docela pěkné holky, ale jinak je to příšernost ve stylu kanálu Jetix pro pubertální holčičky, která se tváří jako dospělejší film... ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Jedna upachtěná hvězdička za tři rajdy v hlavních rolích. Jinak je to vážně děs. A co je nejhorší, nemohl jsem se zbavit pocitu, že to režisér celé bere vážně. ()

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Jasný aspirant na blábol srpna. S ohledem na jiné odpady alespoň za to moře a potápění jedna *. Přece jen ninjové jsou horší. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Ptákovina na kterou se dá dívat, jedině když prší a vám je zapovězena zábava ostatní. Pár pěkných holek, které vám splní každé přání (nechápu ale, proč to tady kromě mytí lodí nikdo nevyužívá), tuna stupidních dialogů a děj pro pětileté děti, legrační gumové trojzubce, které se tady snaží používat jako zbraně, stejně tak gumové ploutve, které se podivně pohybují. Když neprší, nebrat. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Sice velice naivní, ale pro mě vcelku milé ;-) Nejde o žádnou akci, však vykreslení lidských vlastností nadprůměrně zdařilé. Pěkná TV pohádka pro dospělé - jako relax bych spíše DOPORUČIL :-) hluboce filozofovat lze jindy a super zajímavé honičky aut (vždy naprosto stejná 3-4 min. trvající stupidita) si vychutnat příště :-) Jemná a milá je třeba scéna s lachtanem v prvním setkání s druhou pannou na pevnině... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Mě se takové filmy na toto téma líbí, asi proto, že jsem chtěla mít jako malá rybí ocas. Tenhle příběh nebyl zas tak supérní jako např. ve Žbluňk, ale neurazí a dá se na to dívat. Tři sympatické sestry a jejich příběhy na souši i na moři, hledající svoje štěstí, lásku a spravedlnost za smrt jejich otce. ()

Reklama

Reklama