Reklama

Reklama

Lily najde skříňku s deníkem a přečte si ho. Potom se rozhodne, že změní svůj život a promění se v divokou ženu. Začne chodit se spolužákem a se svým profesorem najednou a problémy začínají... (oficiální text distributora)

Recenze (33)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Ach můj filmový Bože, copak už se jednou nepoučí a pochopí, že když původní film nebyl nic extra pak pokračování je z 90% pěkný propadáček? Tady to platí stejně jako Euro v Unii. Jednička jak jsem psal v její recenzi nebyla nic extra thriller ovšem co jak se říká nepokonili tehdy, zkonili teď. K duhu mi jde výběr hudby a slušná kamera. Ovšem po herecké stránce je film stejně kvalitní asi jako "značková" obuv z tržnice, tudíž spíš než thriller mi připomíná teenage film pokoušející se o napětí. Paní režisérce bych doporučil jiný žánr na který by se měla specializovat, scénáristům aby si zase zjistili co je podstatou thrillerů čiliže napětím protkané scény s pokud možno nečekaným a šokujícím koncem. Ale když už se budete jó nudit, riskněte to s tím, že se váš stav pravděpodobně ještě zhorší. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ano, je to šílená hovadina, ve které se střídá jeden blábol za druhým (tím myslím hlavně ten deník, který ve filmu neměl snad žádnou větší pointu a byl absolutně nedomyšlený). Na druhou stranu film disponuje sympaťákem Xanderem Berkeleym, kterého fakt můžu. Přihoďte si k tomu, že ztvárnil roli umělecky založeného profesora a že už jsem dlouho ve filmu nenarazila na roli tam blízkou mojí osobnosti (tedy až na posledních 15 minut) a hned vám asi bude jasné, proč jsem tomu hodila ty 4*. Pokud by byl v hlavní roli nějaký biolog ztvárněný jiným hercem, pravděpodobně bych se na to ani nedodívala a uvažovala bych o hodnocení mezi jednou a dvěma hvězdičkami. Jenže, jak už jsem řekla, Xander si vzhledem k mojí duši vystřihl takového sympaťáka, že jenom kvůli němu tenhle film vynáším tak vysoko. A to měl hrát snad největšího záporáka celého filmu, což by vás jen mělo přitvrdit v tom, že tenhle film je prostě odpad a vy si tyhle moje kecy nemáte radši vůbec číst :-)) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ahoj, jmenuji se Alyssa Milano, jsem zatraceně sexy a předpokládám, že ještě nějaký ten pátek budu, nejprve vám ukáži své pravé a pak i levé ňadro, líbí? Věděla jsem, že ano. Mám jen jediný problém. Nedokáži vyhodit svého agenta, který opakovaně (stejně jako já) nerozezná kvalitní látku od blábolu, který je bez atmosféry, napětí či jakékoliv přidané hodnoty. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Jako eroťák pro teenagery, wow :-) proč ne. Všichni jsou krásní, hodní nebo zlí, slizký učitel (který mě byl skutečně nejsympatičtější) se sápe po své nové inspiraci se vším všudy a je mu zcela jedno, že ten nový objekt stejnou měrou využívá jeho a ještě stíhá rozložit rodinku, ve své stupidní frustraci z toho, že je obyčejná(ý) hm hm. No natočit to třeba Adrian Lyne, asi by to byla hustá kaše. Stejně jako kdyby se scénáře chopil někdo méně zasažený otřepanými klišé, nebylo by břečkovitého a naprosto zbytečného konce. Okatý děj a pointy, který si film vypůjčil od lepších bratránků, ho ještě nedělá dobrým. I když musím tu jednu hvězdičku dát za mé neustálé očekávání něčeho hutnějšího a kompaktnějšího, protože mě namlsaly podivně dětské obrazy a smyslný tvůrčí proces, což je vlastně asi jediné plus na tomhle nočním béčku. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Citlivá Lily odchází studovat uměleckou školu do Los Angeles. Zpočátku dbá své dobré výchovy, kterou jí rodiče vštípili na rodném středozápadě, čímž udiví i spolubydlící. Potom však objeví erotické fotografie a deník bývalé obyvatelky pokoje, dívky Ivy, která měla nebezpečnou schopnost omotat si kolem prstu každého muže. Deník na ni zapůsobí natolik, že se Lily pod jeho vlivem začne měnit. Začne si to sexuálně rozdávat se svým spolužákem a také se svým profesorem a je zaděláno na provokativní edrotický thriller, mohlo by se říct, ale není tomu tak. Tím nejvýraznějším na tomhle filmu jsou odhalené půvaby Alyssa Milano. Film jinak zaniká svým velmi nevýrazným zpracováním a sází na nahou kůži hlavní představitelky. Mé hodnocení: 40% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ze série břečťanů mi tenhle díl přišel jako vůbec nejvíc nejlepší. Kdovíjaká poklona to však není. Byl zde jakýsi zasekaný jednoduchý děj, který neměl snahu jít kupředu. Naštěstí byl film naplněný sympatickými herci, na které se dalo dívat, i když se vlastně nic nedělo. S přihlédnutím na vysoce sexy Alyssa Milano musím prostě alespoň * dát. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klasický soft-soft "eroťák" z doby, kdy Nova dávala podobné noční dobrodružství pro nás tehdy náctileté. Klasika - to znamená velmi omezený děj se spoustou logicky nevysvětlitelných zvratů (divák si je stále nucen říkat: "to je náhoda!"), která je v tomto případě celá postavena na půvabu Alyssy Milano - což kupodivu celkem funguje. Žádné vyšší ambice však film nemá a připitomělý konec pohřbí i poslední zbytek nadějí. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Z žánrového hlediska je Lily jen hodně slabým odvarem jedničky. Nejde totiž vůbec o thriller ale o jakési jehce erotizující romantické drama, u něhož si v závěru nějakým zázrakem tvůrci vzpoměli, na co vlastně navazují a tak tam rychle horkou jehlou nějakou tu "jakože napínavou" thriller scénu dopsali (čímž ale jen už tak slabému filmu tu hlavu pod hladinou přidrželi o něco déle). Opravdu je ta původní premisa záporačky změnena v v podstatě oběť a opravdu z toho vyplývá, že za to všechno může ona? Chce se mi věřit, že jsem to jen všechno blbě pochopil. Na druhou stranu to vlastně není nic jiného než jen film o strašně krásné mladé holce, jejíž krásou je řečeno vše. A Alyssa Milano tehdy byla strašně krásná mladá holka. Takže vlastně účel byl splněn. Jen měl tvůrcům někdo říci, že by to měl být i trošku dobrý film, kromě toho, že tam hraje hezká mladá buchta. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) Fakt, že jsem se tentokrát rozhodl vynechat svoji oblíbenou hlášku, která mě zaujala, pobavila či takovou, která by alespoň částečně vystihovala podstatu či nosnější myšlenku filmu, souvisí s tím, že Jedovatý břečťan 2 tvůrci vybavili na úkor nahého těla hlavní představitelky tak plochým a polovičatým scénářem, že ve filmu přes takřka dvouhodinovou stopáž žádný za zmínku stojící dialog či repliku prostě i ten nejpozornější divák nenajde, i kdyby si prst v prdeli dvakrát zlomil !! Alyssa Milano nepatří k sexuálním dračicím, z nichž bych si poslintal límeček košile, ale je obecně považována už léta za sex symbol, budiž, má své kouzlo, a tak jistě tvůrcům nesežerete tu slibovanou ošklivku, když její ošklivost souvisí spíš s totálním nevkusem, co se oblékání týká.. Ostatně distributor se buď zasekl u scény, kdy Alyssa poprvé ukáže svá legendární kůzlata, a dál ve sledování nepokračoval nebo jeho IQ dosahuje přibližně hodnoty hranice plnoletosti, ať už v Evopě či ve Státech, protože ty údaje o obsahu na bookletu o ničem jiném nesvědčí.. Poison Ivy naprosto postrádá napětí, soft erotické scény dnes nikoho nenadchnou, režisérka Anne Goursaud vrší jedno klišé na druhé tak neumětelsky, až jednoho bolí oči, a tak to za vlasy přitažené směšné finále ani nemůže překvapit.. Soundtrack Josepha Williamse se však celkem povedl, což dohromady s odhalenou Alyssou snad i na ty dvě hvězdičky postačí.. Příště už tak milosrdný nebudu, jistě ne k režisérce, která si po této sračce střihla i pokračování 9 1/2 týdne, což asi znamená, že na rozdíl ode mě našla jisté zalíbení v rádoby erotických thrillerech !! ()

numi 

všechny recenze uživatele

Vlasy mi hrůzou nevypadávaly, takže to máme jednu hvězdičku. A ani jsem zoufale nebušil hlavou o klavír, což krom sousedů ocením i já, a to druhou hvězdičkou. A tím skončím. Teď se vrhnu do kritiky... ;o) Tento film je naprosto a zcela bez náboje. S takovým scénářem by zázraky neudělal žádný režisér a ani žádní "velcí" herci. Alyssa Milano je krásná mladá dáma, která umí být zatraceně sexy, takže její filmová proměna v sexy ženu je tak trochu špatně uvěřitelná, a to i přesto, že se ji filmaři, dle telenoveláckých předpisů, pokusili navléct do extra asexuálních šatů, dali jí prošoupané boty a zahalili ji do kloboučku (mimochodem - byla v něm docela sexy, že?). Chyběl falešný předkus - to ví přece každý... ;o) Takže zpátky k tomu scénáři. Námět je dobrý, teda ne ten s deníkem - to je blbost, ale ten učitel, co nesmí malovat a tak, ale jak s ním bylo naloženo je opravdu zoufalé. Prostě a jednoduše si přečtěte ty dvě věty od distributora ("Lily najde skříňku s deníkem a přečte si ho. Potom se rozhodne, že změní svůj život a promění se v divokou ženu. Začne chodit se spolužákem a se svým profesorem najednou a problémy začínají..."), odmyslete si ten výmysl, že Lily s tím profesorem chodí - on se jí snaží sbalit a ona je zmatená, ale nic spolu nemají, a pak si pusťe posledních deset minut filmu. A to je vše. Pobavíte se asi stejně jako já, až na to, že já viděl Alyssu Milano nahou... Ha!;) Dvě hvězdy a ani o chlup víc. [duben 2006] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Problém je, že se tvůrcům snímku „Jedovatý břečťan 2: Lily“ nepodařilo držet ani základního schématu prvního dílu, a tak byl natočen snímek skutečně naprosto jiný, který nemá nic společného ani s původní postavou. Lily je v tomhle případě jen holka, s kterou hází osud, ale není ona sama, kdo je nutně příčinou událostí, což Drew Barrymore v prvním snímku jednoznačně byla. Prostě jen slabě erotický film bez atmosféry, napětí a bez zajímavého příběhu. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Alyssu mam rad, takze kdyz ukazovala kozy, tak to docela uslo. Ve srovnani s prvni Ivy to ale nebyla ta sukuba, takze podle toho to pak dopadlo. Happy end na konci podtrhnul zalostne straveny 2 hodiny. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie je veľmi sexy a veľmi erotické. Vďaka nahote Alyssy Milano nebol tento film kýčovitý. Bavilo ma to, možno kvôli tomu, že som fanúšik Alyssy. 6/10 ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Stejná kravina jako jednička. Těžko říct, jestli to bylo horší, ale minimálně stejně blbé. Thriller v tom nehledejte. Je to hloupá vztahovka s erotickou hudbou, Alyssou Milano a ničím dalším. Hlavní hrdinka je kurva, její učitel úchylák a její kluk imbecil. Těžko říct, jestli tvůrci měli nějaký skrytý úmysl, který jsem neviděl a nebo si prostě řekli, že vytvoří věc, která nebude nikoho moc zajímat. Posledních 20 minut bylo alespoň lehce napínavých, ale závěrečná scéna vás znovu vrátí do reality. ()

Lovely.Bones odpad!

všechny recenze uživatele

Jedovatý břečťan neměl vůbec žádný důvod, proč by měl mít pokračování. A je to dobře. Bohužel, se pokračování udělala. A to druhé je možná ze všech nejhorší. Vůbec nehledejte napětí, herecké výkony, neb nějaké filmařské techniky. Jestli se chcete koukat hodinu a půl na Allysu Milano, tak prosím. Ošklivá holka to není, ale jestli ona má být náhradou za Drew Barrymore, tak je to opravdu velký průser... ()

Reklama

Reklama