Reklama

Reklama

Nimrod východní Afriky

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Otec a syn si nerozumí, ale spojuje je láska k Africe a boj proti pytlákům v rezervacích. Jen oni dva mohou zabránit vyvražďování zvěře v nádherné a kruté buši. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Celkem snesitelné a nijak zvlášť nudné. Chybí více hereckého prožitku a postupné krystalizace vztahu otce a syna - vina neschopného scénáristy Davida Epsteina - srovnej naprosté umrtvení skvělé Edgarovy povídky Vraždy v ulici Morgue. Heston se docela snaží a díky němu se nejedná o žádnou hrůzu. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Skouknout všechny filmy s Charltonem Hestonem je moje povinnost i přes to, že to je opravdu slabý televizní film. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Nudný film. Otec (Heston) průvodce pto turisty africkou stepí. Miluje dívku Ann. Ta dřív chodila s jeho synem, který pro vládu loví pytláky. Mezi těmi dvěma samozřejmě panuje nevraživost. Náhodou se setkají urostřed divoké africké přírody, a otec se synem se společně vydají po stopách pytláků. Usmíření už je na spadnutí Od prvních minut je jasné jak film dopadne (SPOILER-otec zemře, naštěstí se se synem smíří). Děj plyne nezáživně, nezachraňuje ho ani Jonathan Rhyes Meyers v roli zlodušského pytláka. Pocit ztraceného času jaký jsem při sledování měl se nedá popsat. No nic, alespoň mám o recenzi víc:-) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Dráma s prostredia keňskej buše a tiež lovcov slonoviny, v hlavnej úlohe s charizmatickou a veľkou hereckou persónou - Hestonom. Kupodivu neťahá film iba on, ale aj Rhys-Davies, známy väčšinou so záporných rolí. Film skôr ako poľovanie na lovcov ponúka pohľad do zložitých medziľudských vztahov, veľakrát stráca tempo a akčné scény sú kostrbaté. Vidieť "utekať" či obtiažne liezť na skaly staršieho herca akým bol už vtedy Heston, tiež nie je bohviečo. Hodnotenie: 55% ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

je to nuda a desna pakarna ale prece jen jakous takous uroven to ma, v porovnani s jinyma jeste vetsima pakarnama. Jen se fakt divim ze se hestonovi chce na stary kolena votravovat s necim tak debilnim no asi se chtel opalit a zastrilet si z flinty. A ten preklad to se na nas zase nekdo udelal:) ()

Reklama

Reklama