Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když genetička Catherine Vicily úspěšně vyklonuje prehistorického tigra s ostrými obrovskými tesákmi, netuší jak jí nový objev skomplikuje život. Zvíře nejdřív zničí její laboratoř a pak havaruje speciální náklaďák na převoz zvířete a predátor se ocitne na svobodě. V lesích, které byly až doposud rájem turistů číhá na své oběti. Začína boj s časem. Boj na život a na smrť. Šance vůbec nejsou vyrovnány... (Intersonic)

(více)

Recenze (22)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Klasické hororové B-čko. Opět nevinné lidské oběti terorizuje vědecký experiment, který odněkud utekl. Zase se ho někdo snaží chytit, jen ne zabít, těch peněz ... Blbé, tupé, hloupé, naivní, z diváků debily dělající. Mně se tentokrát líbil obsazení. J. Holloway od jeho účasti v Lost neztratil moje sympatie. A holky se tu míhaly tak moc pěkné. Digitální tygr bolel v očích, ale byl jsem rád alespoň za detailní záběry jeho tlamy, místy hlavy, která digi nebyla... Ale jinak klasické béčko. Proč to někdo točí, nechápu... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Sci-fi céčko, navíc televizní, které kopíruje Jurské parky, akorát se jmenuje Primal Park (a viděním tygra kopíruje Predátory). Pravda, v zahradě se potuluje jen šavlozubý tygr a žádní dinosauři, ale je stejně nebezpečný a žravý. Hned na začátku je jasné, že afroamerický hlídač parku to bude mít spočítané, jak vleze dovnitř, homosexuální asistent bude druhý... A klišé se vrší – přitom ani sami tvůrci netuší, zda točí parodii, nebo skutečně horor. A co teprve ty mizerné počítačové triky! ()

Reklama

LaciLC odpad!

všechny recenze uživatele

Mohol by som kľudne napísať, že Šabľozubý tiger je trápne a blbé béčko, ale to by som klamal. Trápne a blbé teda je, ale aj béčko už má prepracovanejší scenár a je aspoň zábavné. Toto je až tak zlý film, že som sa ani jednoducho nevedel baviť nad jeho hlúposťou. P.S. A (ne)hrá v tom Sawyer z Nezvestných. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

Molekulární bioložka naklonuje prehistorického šavlozubého tygra. Ten při transportu uteče a začne žrát lidi. Nejdřív sežere nějakého chataře s jeho přítelkyní – nejpěknější ženskou ve filmu. V horském terénu se motá parta turistů plus skupina, která se snaží zvíře uspat a odchytit je živé, aby mohlo být prezentováno vědě. Tygr je všechny postupně konzumuje. Čekal jsem, že černý frajírek, který předstíral, že padá ze skály, až z ní opravdu spadnul a museli ho vytahovat (věru kandidát na Darwinovu cenu!), přijde na řadu jako jeden z prvních, ale bohužel na něj došlo spíše až ke konci filmu. Rozhodl se totiž, že skolí zvíře dvěma dýkami. Když se k němu tygr přiblížil, začal jimi před ním rádoby elegantně machrovat. Tím by možná mohl udělat dojem na své intelektuálně stejně vyspělé kamarády z rodného slumu, ale na tygra to moc nezapůsobilo. Ten si ho sice chvíli prohlížel – přišlo mi, že se diví, co je to za tvora, protože nic tak blbého z pravěku neznal –, ale pak ho plácnul tlapou a bylo po negrovi. Jinak po všech stránkách celkem ubohé béčko, vlastně spíš céčko. Zmíněna budiž ještě počítačová animace, která stála za starou belu. Ztráta času... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako môžeš preboha TERAZ spať?!“ – „Ako? Ako malé bábätko.“ Pôvodne som si chcel znova pozrieť Mutanta s Michaelom Madsenom, ale omylom som si zohnal toto a povedal som si, že keď už je to horor a hrá v ňom môj najobľúbenejší člen Spoločenstva Prsteňa, že si to pozriem. A pozrel som si to. A fakt zlé. Nízkorozpočtové, televízne céčko s v roku 2018 neuveriteľným CGI, škaredou (kvázi)lesnou výpravou a s postavami zdržujúcimi sa pod bodom mrazu, ktoré hrajú herci nachádzajúci sa štyrikrát pod bodom mrazu (John Rhys-Davies dostal značne ponižujúcu rolu). Nikdy viac. Režisér James D.R. Hickox (Kukuričné deti 3) nesklamal. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama