VOD (1)
Svobodná matka si myslí, že přišla na to, jak utišit své dítě, když najde videokazetu s podivným dětským pořadem Svět pana Crocketa. Na kazetě se však skrývá temnější a krvavější tajemství, které čeká jen na to, až bude moci vniknout do jejího domu. (Disney+)
Videa (1)
Černej Pan Crocket trestá rodiče za špatnou výchovu. To by se do týhle zabředlý a unavený doby docela hodilo, poněvadž dnešní děti jsou na to vážně mentálně dost špatně. Tohle je chyba, samozřejmě neschopných a lenivých rodičů. Úvodní scénka byla ta nejatmosféričtější, co se dělo po tom byla plejáda vyšumělějch a nudnejch momentů. Místama mi to připomínalo Freddyho Kruegera, kde pravděpodobně hodně vykrádali. ()
Jediným svetlým bodom filmu bol hlavný antagonista, ktorý zahral svoj part mrazivo dobre a mne pripomínal Roberta Pryora na speede. Začiatok bol ešte nádejný, ale postupom času sa to prepadalo do podpriemeru. Slabučký scenár a nevýrazní herci. Tých pár krvavých, až brutálnych scén to nedokázalo v mojich očiach zachrániť. Slabší priemer. ()
Doufám pro tvůrce, že jde jen o úmyslně blbost a ty části, co vypadají, že se berou vážně se neberou vážně. Protože to byla zábava (ve stylu tak hloupé až to bylo vtipný), kde jsem se nebál ani sekundu. Něco mezi "Kdyby byl Mr. Rogers strašidelný" a "Kdyby Freddy Kruger byla sociálka". Vypadá to, že jsme vstoupili do manýristického období mascot/creepypasta horroru. Zatímco před pár lety šlo o nezávislé tvůrce, co pracovali na podobných dílech, potom chvilku šlo o adult-swimácké kraťasy, dnes už tato "subverzivní" díla dělají velikáni jako Hulu a Disney+. It was fun when it lasted. Goodbye, Candle Cove. Aspoň se tohle dá brát s humorem na rozdíl od jiných podobných blbostí jako Willy's Wonderland nebo Five Nights At Freddy's., které jsou už jen trapné. ()
naprosto miluju VHS záhady. už jsem dlouho chtěla nějakou další, naposledy jsem viděla broadcast signal intrusion v roce 2021 a pak nic. při tom to je tak originální a zajímavý téma hororů. při tý úvodní scéně jsem se málem posrala strachy. gore jsem si užila, mohlo ho tam být víc. dobře zpracované, jen ten konec byl trošku chaotický. jinak se mi to moc líbilo. víc takových filmů, prosím! ()
Jen chvilku to vypadá jako inspirace Kruhem (1998), ty prsty lezoucí z otvoru videorekordéru byly fajn, ovšem celé to má nejblíže k Freddymu Kruegerovi, kdy i postava pana Crocketa se mu dost podobá. Samozřejmě ne zjevem, ale brutálním smyslem pro humor. A tak hned po několika minutách úvodu dojde téměř na střeva ven! Ale netřeba smutnit, páč nakonec dojde nejen na střeva ven v plném krásném záběru. Pan Crocket trestá rodiče za špatnou výchovu tím, že je zamorduje a děti si odvede. Občas ale někdo z rodičů přežije, a tak naděje na získání dětí zpět narůstají. No, popravdě takový chlapeček Major je pěkný spratek a divím se, že matka udržela nervy a ruku na uzdě. Svižné, vtipné, krvavé (jasně, mohlo být více, ale pár hezkých scének se najde) a s milosrdnou stopáží. 3,5* ()