Reklama

Reklama

Poznání na Planetě opic

(TV film)
  • USA Farewell to the Planet of the Apes (více)

Obsahy(1)

Volné pokračování předchozího filmu NÁVRAT NA PLANETU OPIC, ve kterém na Planetě opic přistáli dva američtí astronautové Allen a Pat, přičemž překonali časovou smyčku o 1000 let.
V tomto filmu Allen a Pat prchají před ostatními opicemi společně se zvídavým šimpanzem Gailanem, který se jim snažil dříve pomoci. Na útěku objeví na moři otroka přivázaného k voru z tábora nucených rybářských prací. Allen a Pat se rozhodnou prozkoumat, co se stalo v táboře. Ovšem u tábora je objeví hlídka, a tak jim nezbývá nic jiného, než se stát rybáři. Později se je vydá hledat šimpanz Gailan. Poté hlídka objeví i vor bez mrtvého otroka. Otrok měl být takto rituálně obětován, a tak bude nutno vybrat novou oběť. (zdeny99)

(více)

Recenze (29)

mirliflore 

všechny recenze uživatele

Dost intenzivní nuda. Dokoukal jsem se na to jen proto, že jsem nevěřil, že by mohl mít nějaký film tak banální zápletku, a očekával jsem, že se na konci stane něco, co přinese aspoň trochu vzrušení. No, nestalo se. Na druhou stranu, odpadový film to není. Nebylo mi z toho špatně, jen jsem se u toho nudil. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj tu su dve casti zo serialu a to konkretne prva o rybolove, kde sa aj popasovali zo zralokom, aj ked to vobec neukazali:) Druha cast sa zaoberala o rogale, kde jedna opica ho chcela pouzit na zhodenie bomb proti gorilam a orangutanom, aby simpanzy mohli vladnut svetu. Obidve casti boli na rovnakej urovni, takze nemozem ani jednu z nich vyzdvihnut nad druhou. Pre mna to boli prilis dlhe casti, kde by bola lepsia kratsia minutaz, ako sa na to divat hodinu a pol. ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Další opičí film z prostředí planety ovládané opicemi. Tentokrát se příběh točí kolem rybaření a létání na rogalu. Přestože jsem svým způsobem fandou planety opic, přišel mi tento díl jednoznačně nejslabší. Většinou se u velmi podhodnocených filmů snažím hodnocení trochu nadhodnotit, zejména když se jedná o dobré filmy, které ke svému nízkému počtu hvězdiček přišli davovým šílenstvím (jako většina filmů navazujících na první Planetu opic), ale tady víc jak dvě hvězdy dát nemůžu. Určitě nikomu neublíží se na tento díl podívat, ale žádný zázrak nečekejte. Berte to spíš jako samostatný film, zkuste to neporovnávat z předchozími díly a brát to skutečně jako jedno nové dobrodružství. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Posledný diel zbytočnej série, ktorá ma akurát tak vytočila namiesto toho, aby potešila. Tentokrát sa jedná o dve časti zo seriálu z roku 1974 - Tomorrow`s tide a Up above the world so high. Jednak bol tento film skopírovaný bez nejakého hlbšieho významu oboch častí a jednak sa séria zakončila rovnako hlúpo ako samotný seriál. Nedá mi ešte nespomenúť, že celkovo všetky "opičie" filmy sa stali trápnym odtieňom pôvodného filmu, a to len kvôli tomu, že niekto sa potreboval nabaliť. Je to smutné, ale takto zrejme funguje biznis. Preto tak nízke hodnotenie. 15 % ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl televizní série, ale pořád ne z ranku těch úplně nejhorších. Nedokážu si představit, jestli si tvůrci pro seriál plánovali nějakou delší budoucnost, dlouhodobě by to vůbec nefungovalo. Opět dva spolu nijak nesouvisející díly, pravděpodobně ty nejhorší. Kromě výtečných masek a prostředí není moc co pochválit - nudný příběh o tom, jak se opice učí létat a o rybaření. Vyložená ztráta času to sice není (je to jen pro ty opravdu, opravdu hardcore fanoušky), ale svět se nezboří, když to neuvidíte. Na lidi na rogalu se totiž můžete podívat kdekoliv jinde. A na rybáře taky. Hezky to vypadá, ale děj je nudný a vlastně tam ani moc není. Všechno je to ale pořád mnohem lepší, než díly 3 - 5 filmové série. Jenom tohle už nevydá ani na ten průměr. 45%. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama