Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Příběh této série začíná asi dva roky po událostech seriálu SEIKAI NO MONSHŌ. Dva hlavní hrdinové Jinto a Lafiel jsou již členy vesmírné flotily a jsou přiděleni na svou první misi. Lafiel se stává kapitánem menšího podpůrného bitevníku a Jinto je přidělen jako jeden z důstojníků. Společně s množstvím dalších válečných lodí se vydávají na nebezpečnou misi o znovudobytí sektoru s planetou Aptic. Poblíž této planety se nalézá jedna z nejdůležitějších vesmírných bran. Císařství lidí a Abhů se totiž chystá na masivní protiúder proti alianci čtyř lidských říší a sektor Aptic je nejdůležitějším styčným bodem pro plánovanou ofenzívu. Jinto a Lafiel se tak dostávají do samotného centra války o známý osídlený vesmír. (Brady)

(více)

Recenze (10)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Můj komentář se naprosto shoduje s uživatelem Radek.SCH. Z Seikai no Monshou jsme si přenesli 2 témata, kolem kterých se děj točí: Duo Jinto + Lafiel a galaktická bitva mezi lidmi a impériem Abhů. Pokud jste ale si v předchozí sezoně uživali interakci ústředního dua stejně jako já, tak budete notně zklamáni. Tag romantiky bych za sebe odepnul; i když Jinto a Lafiel spolu tráví mnoho času, tak jsou jejich dialogy toporné, křečovité, bez šarmu a jakékoliv jiskry (neustále by odměřeně vzpomínali, co se stalo před 3mi roky). A nebýt palubní kočičky, tak by jejich vzájemný čas ostrouhal ještě tak na polovinu. Děj se točí víceméně kolem neustáleho tříštění železa ve vesmíru, dokaď není nutná oprava, aby se to vše znovu zopakovalo. Postavy admirálů zaujaly minimálně (otravné bylo repetitivní omílání, co má jedna z admirálek za problém s jistými vůdčími bratry). Kvalitativně to určitě neupadlo, graficky je to i hezčí, ale nedostavilo se to, v co jsem doufal a co mi přišlo jako nejsilnější stránka první sérky. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem ale tentokrát som nebol tak nadšený ako pri predošlej sérií. Nie nebolo to vôbec zlé, ale niečo tomu chýbalo, alebo skôr niečoho tam bolo až priveľa. Totiž na prvej sérií sa mi páčilo, že sa odohrávala aj na nejakej planéte, kde tuto sme čisto vo vesmíre a miestami sa to fakt tiahne (o určitej neprehľadnosti ani nehovorím). Možno z redukovať pár dielov alebo viac oživiť obsah, neviem no... tak zas čisto vesmír bez Jediov nie je môj štýl. Ale inak platí to čo pre prvú sériu. 7 bodov. ()

Reklama

3KAVKY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračování seikai no monshou přineslo v pvní řadě líbivější grafický kabátek, díky němuž už bylo poznat, co se vlastně ve vesmíru a prostorové rovinně odehrává. Musím přiznat, že až v této sérii jsem celý způsob cestování mezi hvězdnými systémi a způsob vesmírných soubojů pochopil. Postavy se vyvíjeli a jsem rád, že se ne jen věkem staly dospělejšími. Lafiel velí své útočné lodi ve válce Abhského impéria se Svobodným lidstvem a Jinto jako zásobovací důstojník jí je podporou v každé situaci. Koukalo se mi na to o hvězdičku lépe jak na první sérii. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, že tu ide hlavne o ten príbeh, sa tu toho veľa nestalo... Misia epizódy prakticky žiadna - čo je síce jedno, pretože hlavný príbeh je dostatočne pútavý - len keby sa ma v druhej polovici väčšinu času nesnažili unudiť tou bitkou (na ktoré veľmi nie som)... Každopádne sa však teším na pokračovanie... ()

MtS 

všechny recenze uživatele

Seikai no senki mě po skvělém Seikai no monshou zklamalo v mnoha ohledech. Příběh je naprosto nezajímavý a pořád se válčí proti nepříteli, o kterém toho divák vlastně ani moc neví. Samotné boje jsou nudné, předvídatelné a zaberou určitě asi tři čtvrtiny seriálu. Co naštěstí zůstalo při starém jsou skvělé hlavní postavy Jinta a Lafiel. Především díky Lafiel dávám Seikai no senki slabé tři hvězdičky. Bez ní by to pro mě byla už asi naprostá nuda. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama