Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáctiletá Anne, která žije s rodiči v Kolíně, je sice poněkud překvapená, když se u nich jednoho dne nečekaně objeví sympatický strýc Cornelius, ale současně je také šťastná. Strýc, který pracuje jako mořský biolog se totiž vrátil z polární stanice v Antarktidě a přivezl sebou skutečného, živého tučňáka. Navíc dívku, k malé radosti rodičů poprosí, jestli by dočasně nemohla na malého komického chlapíka dávat pozor. Nadšená dívka pokřtí svého nového přítele Amundsen a se svou matkou pro něj vyklidí ledničku. Kde jinde by totiž takový tučňák mohl pohodlně přežít právě panující letní vedra. Dívčinu radost z neobvyklého kamaráda však zanedlouho zastře strach. Objeví se totiž trojice padouchů vedených všeho schopným Kullmannem, která má o tučňáka neobvyklý zájem. A pak se Anne dozví, že Cornelius tučňáka přivezl hlavně proto, že pták je jediný, kdo zná cestu k pokladu ukrytém ve vraku pirátské lodi, ležící pod věčným ledem arktického moře. Cornelius, který v jeho zobáku našel blýskavý rubín, by chtěl poklad získat, aby mohl s jeho pomocí financovat své výzkumy. Není však jediný kdo má na ztracený poklad zálusk, a tak se musí společně s Annou a tučňákem dát před Kullmannem a jeho bandou na útěk, který vede nejen napříč Kolínem, ale také do Brém a Bremenhavenu a nakonec až za polární kruh. Když se Kullmann zmocní Cornelia i Amundsena, zdá se že má vyhráno, jenže ve svých plánech se poněkud přepočítal, protože nepočítal s Anne, která udělá všechno, aby strýce i malého tučňáka zachránila. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Německé TV filmy - odpad. Německé TV filmy s dětmi - odpad. Německé TV filmy se zvířaty - odpad. No a tady máme všechno tohle dohromady, tak jaké jiné hodnocení bych mohl dát? ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle paskvilu mi v hlavě utkvěla jediná hláška, kterou pronesl Till, hrající zde totálního blbečka: "no za tepla asi ne, šéfe" - jen si za boha nemůžu vzpomenout, co "za tepla ne" - akorát vím, že mě to rozesmálo.....no ale jinak samozřejmě sračka největší - ta 1* je proto, že jsem to naštěstí viděla pouze jednou a už si to zas tak moc nepamatuji - jediné co vím: Till vtipně debilní, film uboze debilní...ocení ho snad jen nejmladší publikum (případně pubertální fanynky zpěváka z Rammstein). ()

Reklama

Easykk 

všechny recenze uživatele

Můžete mi doprdele říct kdo že je to ten Till, když mu tady všichni dávaj hvězdičky?? To má bejt někdo známej?? Já znám akorát Tilla Eulenspiegela a toho jsem tam neviděl. Tak jak mám potom doprčic ospravedlnit ty dvě hvězdičky?? Už vim, jedna za tučňáka a druhá za to, že Till už od té doby v ničem nehrál :)) ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama