Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je léto 1964, kluby jsou plné a do Pensylvánie právě dorazil rokenrol. Dokonce i automobily se na nerovné dlažbě kodrcají v jeho rytmu. Každý se chce přidat, každý chce být jako Beatles. Ani Guy není vyjímkou, Odjakživa si přál stát se hudebníkem a teď má šanci. V místní kapele se uvolnilo místo bubeníka, které Guy díky svým schopnostem získá. Kapela odstartuje se skvělou písničkou, ze které se přes noc stane hit. Celá kapela je jako v sedmém nebi turné, fanoušci, filmové nabídky a vše ostatní, co ke slávě patří. Všichni si mysleli, že jim to vydrží navždy. Ale tak rychle jak jejich hvězda vylétla vzhůru, tak rychle i dopadla k zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Něco mezi Rockerem a Švandou dudákem, prostě jak chudý, nadaný chlapec ke slávě přišel, jak se nechal tou slávou, pozlátkem a penězi semlít, vyplivnout a jakou nakonec udělal inventuru. Každý máme sny a máme různé vnímání reality.Tom Hanks si zarežíroval a nevyšlo to vůbec špatně. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Oddechové, docela vtipné, příjemně poslouchatelné i koukatelné, podle mě se Hanksova režijní prvotina vyvedla, ale to je jen můj názor. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $25,857,416Tržby Celosvetovo $34,585,416║ Fajn retro od Hanksa, čo to vie aj za kamerou, je majsterko. /60%/ ()

Kass 

všechny recenze uživatele

Šedesátá léta mám rád, takže pozvánka od Toma Hankse, navíc do tak atraktivního prostředí jakým je zákulisí hudebního průmyslu, se prostě odmítnout nedá. Film je natočen s příjemným nadhledem, tak typickým pro dobu ve které se odehrává. Tom Hanks je bezkonkurenční. Liv Tyler je překrásná. Charlize Theron neodolatelně tupá. Giovanni Ribisi bohužel ve filmu jen statuje. A čtveřice herců, kteří představují členy skupiny si může do filmografie zapsat svůj jediný velký film. Nebo hit? ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Fajnové rokenrolové retro v réžii Toma Hanksa, ktorý sa tu predstavuje v jednej z jeho posledných skutočne uvoľnených komediálnych rolách. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Podobně jako Philadelphii a Forresta Gumpa i tento film jsem měl možnost vidět v kině. Tom Hanks tam sice nehraje až tak velkou roli a hlavně ten film režíroval. Škoda, že na rozdíl od prvně jmenovaných filmů, které pravidelně (a zaslouženě TV reprízují), That Thing You do! mi v televizi dlouho unikal. Dřív jsem ho sehnal ve výprodeji na VHS. Soundtrack je skvělý. Znovu jsem si na To je náš hit vzpomněl při sledování Once, základní motiv radosti z hudby mi přišel podobný. ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Ničím objevné "rodinné sledování" vzestupu a mánie kolem jedné "fiktivní" kapely let 60. Tom Hanks samotinka za režiséřským křeslem poprvé = veskrze průměr v každém ohledu. 50% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné, ale dobré. Povedené retro, výborná hudba. Rita Wilson okouzlující. Je vcelku zajímavé, že Hanks původně odmítal Toma Everetta Scotta do hlavní role, protože jsem v něm úplně viděl mladého Toma Hankse. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z tohto snímku je jasná hneď jedna vec, Tom Hanks je lepší herec ako režisér. Nečakal som síce nejaké oscarové parametre, ale miestami to neladí. Herecké obsadenie ale všetko z časti napravuje. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem Toma Hankse se to má bohužel podobně, jako s titulním hitem skupiny The Wonders - tedy na jedno poslechnutí dobré, nasazený rytmus fajn, i ten text ujde, ale jakmile "That Thing You Do" dozní, už si ho nebudete chtít pustit znovu. Tom Hanks je geniální herec, ale jeho režijní filmografie (a teď myslím i daleko slabší Mojí krásnou učitelku) nestojí za větší pozornost. ()

Související novinky

Hanks se synem ve filmu

Hanks se synem ve filmu

27.03.2006

Jen nedávno skončilo natáčení adaptace knižního bestselleru Šifra mistra Leonarda a Tom Hanks se kromě dalších tří rozdělaných projektů upsal připravovanému dramatu THE GREAT BUCK HOWARD, kde si… (více)

Reklama

Reklama