Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinkou této americko-francouzské fantastické komedie je spisovatelka Lila Juteová (Patricia Arquette), která vypráví svůj neobyčejný příběh. V dospívání zjistila, že vlivem nevyléčitelné hormonální poruchy jí celé tělo porůstá chlupy. Vyřešila to útěkem do přírody, žila ve stanu a začala psát ekologické knihy. Ve třiceti ji však zpět do civilizace přivedla touha po muži. Kvůli tomu Lila podstoupí náročné depilační kůry a když se setká s krátkozrakým vědcem Nathanem Bronfmanem (Tim Robbins), zdá se, že problém je vyřešen. Jenže nic není tak snadné, jak vypadá – zvlášť poté, co se dvojice setká s divokým mladíkem, který vyrůstal od dětství v lese a myslí si, že není člověk ale opice. Nathan s Lily mu dají jméno Puflík a vědec se rozhodne necivilizovaného tvora polidštit… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Fifer 

všechny recenze uživatele

70%. Hodnotím schválně víc, protože si myslím,že film stojí za to zhlédnout. Snímek je bohužel opravdu nedotažený, nevadilo by mi ani, že neříká nic nového, krom návratu k přírodě. Ale myslím si, že se nepovedl zejména konec. Zbytečná postava trpaslíka a hlavně finální scéna šustí papírem, je špatně zahraná, průměrně napsaná a velmi špatně zrežírovaná. A to je veliká škoda, protože v průběhu celého filmu jsem se dobře bavil. I přes výhrady ke konci tedy za mě: inteligentní komedie, jakých je v Hollywoodu jako šafránu. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Film, který se zaobírá otázkou, co když se narodí člověk, který svým počtem chlupů se bude podobat spíše opici než člověku. a ještě k tomu když je to žena. Nevím proč, ale na dobré obsazení se mi film moc nelíbil, ne že by byl špatný, možná ta představa té chlupaté ženy mě odpuzovala od sledování samotného filmu. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Že bych se smíchy zalamoval, to se říct nedá, ale lepší než komedie typu Prcičky. To už rači přežiju suchej a nenápadnej humor, než zhovadilosti, kterejch je teď všude plno. Bylo to sympatic.Chch, fór s hodinkama na konci - po rozhovoru s matkou, chch. Nenápadné, leč vystihující celou odlehčenou atmosféru filmu. ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Dost prazvláštní komedie hrající si s otázkou lidské přirozenosti. Charlie Kaufman tentokrát trochu ujel, což se odráží hlavně na ději. Rozkouskovanost, necelistvost a absence vtipu tvoří snímek nudným (pokud si někdo nepotrpí na přednosti Patricie Arquette či Rhys Ifanse). Michel Gondry sám jako režisér moc nezaujal. Kaufman už prostě začíná příliš ujíždět na své originálnosti, mohl by chvílema polevit. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Příjemná, inteligentní a vtipná zábava, která má dokonce myšlenku. Charlie Kaufman prokazuje, že výtečný scénář k filmu V kůži Johna Malkoviche nebyl žádná náhoda a že je skutečně invenční tvůrce. Škoda, že režisér Gondry nedosahuje stejné lehkosti jako Spike Jonze ve výše jmenovaném snímku. Ale i tak je to vysoký nadprůměr. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama