Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

golfista 

všechny recenze uživatele

Moje velmi, velmi oblíbená komedie. Dobře situovaný člověk vychýlený nevěrou své ženy až za hranici zákona. Tim Robbins je vynikající a jak nemám rád Lawrence, tady jsem k němu našel cestu. Scéna tančící ochranky je nezapomenutelná :-) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Tim Robbins - člověk, který měl dočinění s přezávažnými záležitostmi jako jsou Jakobův žebřík nebo Mrtvý muž přichází a v takovéto roli? Elasticita jeho herectví je opravdu obdivuhodná, je to úžasný komik a teď si vzpomínám na jeho vědátora v Howard the Duck, hráče v podvazkách v Bull Durham ... takže ono to jeho komediantství vlastně není nic nového ?!?! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tim Robbins v roli chlapa, který fakt nemá co ztratit, hraje líp než Martin Lawrence v jeho typické póze (aby taky ne). Ale překvapivě jim to spolu jde výborně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Silný vítr, tma. To vše spěje k ne příliš příznivé náladě. Jenže v televizi dávají komedii, kterou točí samotný blázen do asijských filmů a objeví se v ní dvě jména, které já osobně mám velice rád. Martin Lawrence a Tim Robbinson. Takže není co ztratit a s radostí doufám v podařenou zábavu. On Martin Lawrence osobně to má vcelku nahnuté. Jednou natočí vydařenou komedii a po druhé zase ne. Na druhou stranu je vidět, že herec špatný rozhodně není, ale krom toho taky neskutečně zbrklý, což tento film rozhodně podporuje. Není co ztratit je velice dobrá komedie, u které jsem se s radostí několikrát zasmál. Sice základní kostra nemůže pomalu chybět v žádné komedii, ale i tak na zabavení rozhodně stačí. --- No skvělý, tak jsi usekl nějaký malý sošce ptáka. Už můžem jít? ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ze začátku skvělá zábava, ale tak v půlce se to znudní. Akorát se mi ještě hodně líbil ten namachrovanej securiťák. Herci byli dobrý, akorát všechny scény s Irmou P. Hall byly hypertrapný. Jinak ale příjemnej film. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Tim Robbins a role šitá mu přímo na míru. Martin Lawrence mu skvěle sekunduje.Ve filmu je mnoho geniálních hlášek a scének, které musíte vidět ! Osobně jsem se nenudil ani chviličku. Marně hledám v tomto filmu nějaké hluché místo. Film bych přirovnal k horské dráze - jedete od začátku až do konce bez nějakého zastavení, skvěle se pobavíte a rychle Vám to uteče. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Folk: 1. Nothin' to Lose (Naughty Live) ,2. Not Tonight [Mix] ,3. C U When U Get There ,4. Put the Monkey in It ,5. Thug Paradise ,6. Way 2 Saucy ,7. Get Down With Me ,8. Poppin' That Fly... [DJ Clark Kent Remix] ,9. Route 69 ,10. Hit 'Em Um ,11. Everlasting ,12. In a Magazine ,13. Not Tonight ,14. It's Alright ,15. What's Going On ,16. Go Stetsa I ,17. Crazy Maze , ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční komedie. Tim Robbinsův život se zhroutí ve chvíli, kdy nachytá svou manželku s jiným mužem a od téhle chvíle se to s ním veze slušně z kopce.V autě jej přepadne pouliční lupič Martin Lawrence, kterému však vyrazí dech svou nebojácností a šlápne na plyn a vzniká nám skvělá "buddy" road movie, kde z kultivovaného a váženého člověka se stane zločinec number uno. Nasmál jsem se solidně díky perfektním momentům, fajn zvratům, ironii a černému humoru. Na tancujícího strážníka jen tak nezapomenu. 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na účasť Martina Lawrencea kultivovaný sitkomový humor (až na ten "vulgárny slang z ulice"). S dlháňom Timom "Andym" Robbinsom mu to pristane, ale ešte viac boduje zmagorená dvojka John C. McGinley a Giancarlo Esposito. Svet rúcajúca komédia vyzerá inak, ale v záplave ostatných "ľahkých" filmov to nie je najhoršie. Prijateľná buddy road movie s jedným takmer excelentným tanečným číslom (režisér Steve Oedekerk osobne). ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s výborným Robbinsem. Kdyby posledni čtvrtina neupadla do patetické nálady, hodnotil bych lépe. Ovšem první tři čtvrtiny hýřily pro mě neokoukanými, svým způsobem trochu bizarními, nápady. Dobrá svižná odreagovačka. 70% ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychová komedie s vynikajícím Timem Robbinsem a dobrým Martinem Lawrencem. Velmi dobře vymyšlený příběh člověka, kterému se za den zhroutil celý život. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já to teda posral. Stopnul jsem si úplně špatnýho bělocha." Nestopnul. Skočit k někomu do auta, mířit na něj pistolí a chtít to auto, tak to není stopování. To je loupež. Ale vysvětlujte to černýmu géniovi přes elektroniku Terencovi. Sice mu to moc politicky nemyslí, ale je celkem zábavnej. Na Scatmanova tanečníka a usekávače penisů Nicka však nemá. Ten se mi líbil. Tak se má správně nasrat heterosexuální bílej chlap, když má podezření, že pole jeho je oráno cizím pluhem. Tahle dvojka se prostě povedla a konkurenční duo loupežníků mě taky dokázalo pobavit, takže za mě spokojenost. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence je sice kus idiota, ale tady mi zase tak moc nevadil. Ale nejlepší byl stejně John C. McGinley v roli poněkud vyšinutýho zloděje. Celkově hodně dobrá komedie s dobrym soundtrackem. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na první pohled nesourodá dvojice. Velký běloch, který poctivě pracuje a malý černoch, který poctivě krade. Avšak brzy najdou společnou řeč na téma pomsta a zábava může začít. Tim je prostě pan herec a to, že většina lidí Martina nemá rada, je mi víte kde, protože i tady předvání rychlou hubu a parádní ksichty. Překvapivá pointa na konci je velkým kladem. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Slušná, nicméně z mainstreamu nijak nevybočující komedie, která staví na charakterním herectví Tima Robbinse a typovém herectví Martina Lawrence v hlavních rolích. V prvních minutách je skutečně svěží a připomíná provokativní postupy americké nezávislé scény, jenže po první čtvrthodince scénáristovi dojde odvaha nebo nápady a příběh se odehrává v typické tříhvězdičkovém poli hodnocení. Celkový dojem: 60 %. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sporadické vtipné momenty má na svědomí Robbinsova kamenná tvář. O existenci Lawrencova komediálního talentu nebyl důkaz stále podán.. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Zabudnutá buddy-komédia, ktorá spojila typ hercov, na aký sme dovtedy neboli zvyknutí. Áno, znie to divne, ale Tim Robbins a Martin Lawrence sú skutočne skvelé filmové duo s príjemnou komediálnou chémiou. Vedľajšie úlohy skvelo vypĺňajú hluché miesta a réžia taktiež odviedla skvelú prácu. Kedysi bol tento film kráľom repríz z nedeľného popoludnia, dnes už z obrazoviek vyšumel úplne, čo je možno fajn, pretože pozrieť si ho s odstupom času je oveľa zábavnejšie a menej otravné, ako párkrát za rok. 80%. ()

Reklama

Reklama