Reklama

Reklama

ČT Live - Michal Pavlíček

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2012, 53 min

Obsahy(1)

Michal Pavlíček, obdivovaný kytarový mág, skladatel svérázných hříček i autor introvertních rockových opusů, stejně jako melodicky silných působivých balad, skladatel symfonické a scénické hudby se zcela původním rukopisem, vyhledávaný producent i mentor mladých hudebníků, je široce respektovanou individualitou, což konečně dokumentuje i řada vítězství a ocenění v odborných anketách.
Dne 30.11. 2012 se v Kongresovém centru v Praze uskutečnil ojedinělý společný koncert Michala Pavlíčka a symfonického orchestru Pražské konzervatoře pod taktovkou Miriam Němcové „Symfonické rockování“. V několika skladbách se objevil i Kuhnův dětský sbor. Jako hosté vystoupili zpěvačka Monika Načeva a houslový virtuóz Jan Mráček. Koncert byl průřezem Michalové tvorby v symfonickém hávu a zaznělo i několik jeho nových kytarových kompozic. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Saxos 

všechny recenze uživatele

Je celkem dost fajn, že si TV /artčt/ vzpomene na dožité šedesátiny /14.2.1956/ člověka, který má v ruce nástroj, který umí bravurně ovládat. Kdyby se v době jeho narození čáp minul o pár kiláčů, tak si určitě zahrál v kapelách zvučnějších jmen /já osobné bych se za něj nestyděl ani ve Floydech/, ale třeba by ho to nebavilo. V každém případě je vidět, že hudba je pro něj obrovská zábava. Kongresové centrum je perfektně ozvučené právě na tento projekt. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama