Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý z nás se s ním jednou v životě sejde. V poslední chvíli našeho bytí se podívá pod kůži všem, kteří se objeví na jeho stole. Chladné ostří jeho nástrojů rozpitvá vše lidské a přesnými tahy skalpelu odhalí co jsme byli zač. Jenže tenhle chlapík nečeká, až bude po vás. Coroner v tomto městě je nenápadný a tichý šílenec! Připoutá vás a s vášní hodnou sběratele strachu se pouští do své práce. Opatrně odděluje kosti od masa a hrůza ve vašich očích je jeho největší odměnou. Milující otec rodiny má ve sklepení dokonalou mučírnu. Teď na jeho oltáři leží krásná žena. Muž si obléká na nahé tělo gumovou zástěru a těší se na první kapky krve. Horor začíná! (Vapet Production)

(více)

Recenze (8)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Céčkový horor, kde hrůza je vytvářena cákáním kečupu na zeď... a taky příšernou syntezátorovou hudbou a nějakým tím softpornem... (ale je tam dokonce několik odkazů na Psycho a jeho slavnou sprchovou scénu, kdo by to byl čekal...) ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Nápad není zas tak špatný a představitelé hlavních rolí se celkem snaží (byť jim to občas nevychází). Bohužel film táhne ke dnu jednak dost děravý scénář, ale především několik herců a hereček ve vedlejších rolích, oproti kterým i Pamela Anderson vypadá jako kvalitní herečka. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Muhaaaa, to zas byla chujovina :o) A ty dementní dialogy... pro milovníky béček nebo echtovních céček, prostě poklad, který se musí vidět. Hloupé, pitomé a laciné... no prostě béčko. ()

willis odpad!

všechny recenze uživatele

Už to, že pod filmem je podepsaný fiktivní režisér by mělo potencionálního diváka dostatečně varovat. ()

dezert

všechny recenze uživatele

Tohle je tak špatný, až sem se na to dodíval a smál se. Je to zábavné, moc legrační.čert ví, co tomuhle dát za ohodnocení. ()

TesterX odpad!

všechny recenze uživatele

Dalsi radoby horor, ktery postrada napeti, lekacky a trochu originality v deji. Ani casto vyuzivany "sokujici" konec tu chybi. Obcas se zasmenejete, to je fakt. Ale to jiste nebylo ucelem. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Až na pěkně úchylného koronera (včetně úchylně vypadajícího herce) se zázraky nekonají... Ve vzájemné konfrontaci hlavních postav, tedy hrdinky a koronera, mi to připomíná soutěž o to, kdo bude blbější... ()

Reklama

Reklama