Reklama

Reklama

Recenze (9)

Palisander 

všechny recenze uživatele

Bez ladu a skladu. Paródia. Dobre. Len kúsok viac deja, aj keď absurdného, by nezaškodilo. A zabudli na shrine maiden a nekomimi ;-). Aj keď záver so živou herečkou (dabing fakt naživo :-)) stál za pohľad, určite by som dal prednosť FLCL. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Puni Puni Poemi se odkazuje především k anime Excel Saga. Ať už je to podobný obleček hlavní hrdinky, pár společných postav nebo extrémní kadence slov. Z toho plyne i extrémní kadence vtipů. V jednu chvíli se tak smějete jednomu vtipu, kroutíte hlavou nad blbostí dalšího a 4 další vám unikly. Tohle OVA si střílí z různých anime žánrů, postupů, klišé... Kdo má nakoukáno bude se bavit rozhodně o dost více než člověk, který z anime neviděl nic. A kdo, že jsou ty postavy z Excel Sagy? No přeci režisér Šiničiro Watanabe s afrem, scénárista Kuroda (Madlax, Excel Saga, Infinite Ryvius, Trigun, Honey and Clover) a zmíněna je Mitsuishi Kotono, která namluvila Excel. A když se budete divit, proč si Poemi říká Kobayashi, tak se mrkněte, kdo je seiyuu. Dám víc než yenn, i když má pravdu, že tam blbé vtipy jsou. Ovšem při jejich šílené frekvenci to považuji za omluvitelné. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Uf, tady někdo vzal úchylně přepísklou Excel sagu a pořádně ji přepískl. Vpodstatě bych nemohl hodnotit moc vysoko, kdybych neměl pochopení pro zcela infantilní a místy silně dadaistické blbinky... ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Žánrové vymezení mluví za vše: komedie, etči, parodie, super power. Puni Puni Poemi není ani v nejmenším vážným dílkem. Utahuje si z postav, super power žánru, některých postupů používaných v anime (včetně fanservice) a z tvorby anime obecně. Pár vtípků je skvělých, cca polovina dobrá a polovina bohužel slabší. A první část je lepší druhé. Revize (duben 2011): Přehodnocuji poměr: Pár vtípků je skvělých, valná část ostatních však nestojí za nic. Tudíž jdou dva body a hvězda dolů. 4/10 ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Zejména v druhém díle vynikající parodie na klišé v Anime.Hlavní hrdinka, která řekne asi tisíc slov za minutu je skvěle ujetá, ostatní postavy jsou taky ujeté a každá z nich reperezentuje nějaké to klišé.Celkově jsem rozhodně spokojen, jen bych tvůrcům vytkl to, že mohli někdy klidně přitvrdit a ještě víc si udělat srandu s těch nejvíc klišoidních věcí v Anime (to se týká hlavně 1.epizody), to je ovšem problém většiny i západních parodických filmů, kdy těžko tvůrci dokážou najít tu správnou rovnováhu a film vtipy nepřeplácat a zároveň jich tam nedat málo.4* s tím, že mě hodně potěšila vynikající scéna, která naráží na klišé v hentaii.(BTW: hentai by si taky zasloužil svůj parodický film, protože některé serie, které se berou zbytečně vážně, si o zparodizování vyloženě říkají + spousta explicitních scén, by se dala natočit klidně i komediálně, nejen sexuálně) ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Jedno velké WTF. Vezměte tu největší šílenost jakou jste kdy v životě viděli, vynásobte ji deseti a dostanete tohle. Daleko větší úlet než celá Excel Saga a na můj vkus až moc sexuální. Ale nemůžu upřít, že místy to byla fakt sranda. Nevím jestli mám dát 5* nebo odpad, tak volím nižší střed. 4/10 ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Takhle šílené anime jsem v životě neviděl. Nechci spoileřit, ale aby se v kresleném filmu dívky bavili o kalhotkách, menstruaci, dominách a dva záporáci si navzájem očmuchávali své varlata ( které mimochodem používají jako zbraně !!) se slovy "smrdí" a to jeden má jedno druhý dvě. Kadence slov hlavní hrdinky je ta,ta,ta,ta,ta a někdy i rychlejší. Parodie na anime. Milovníci tohoto žánru by měli Poemi rozhodně vyhledat. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od hlavného príbehu (Excel Saga) toto dokážem brať ako vydarenú paródiu a miestami (hlavne v druhej časti) som sa aj celkom dobre bavil... (1.časť = 1*) + (2.časť = 3*) -> 2* ()

Aya.chan 

všechny recenze uživatele

Na první část jsem jen koukala s otevřenou pusou a absolutně nevěděla, která bije. Co jsem si z toho odnesla - desetiletá holka,co se chce stát dabérkou a huba jí jede jako motorová myš, adoptivní "rodina" více či méně zvrhlích děvčat a úchyláci s octovýma jojo-koulema. Teprv až druhý díl do toho vnesl nějaké světlo. Výborná parodie na anime jako takové, kde si neustále opakujete, jak je možné,že něco takového opravdu někdo udělal xD Sice bejkárna,ale naprosto k popukání. ()

Reklama

Reklama