Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Aoi a Kaoru spolu strávili jako malé děti jen jeden jediný den. Nicméně i ten jeden stačil Aoi, aby se rozhodla, že si tohoto chlapce vezme za manžela. Po letech se znovu setkávají, ale jejich rodiny už od společného svazku dávno odstoupily. Kaoru s Aoi se snaží svoji lásku prosadit, je jim tedy povolen společný dům, kde ovšem hlídá přísná vychovatelka Miyuki, která dohlíží na počestnost celé akce. Její plány však naruší příchod dalších dívek - nešiky Taeko, vždy veselé Američanky Tiny, rozmazlené Mayu a malé Chiky, které dům promění v jedno velké rejdiště legrace a švandy, na jejímž pozadí pomalinku vykvetá jedna velká láska. (Beldaran)

(více)

Recenze (6)

gibbon 

všechny recenze uživatele

Typické anime s plachým a neuvěřitelně dobrosrdečným hlavním hrdinou, jeho submisivní vyvolenou a spoustou vyvinutých sekundantek s naprosto odlišnými osobnostmi. Narozdíl od většiny ostatních povedené. Ale prvních pár epizod ukazovalo na něco ještě krapet lepšího. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Romantika všude kam se podíváš. Takhle nějak by se dal charakterizovat celý seriál. Ale je nesmírně milý a naplněný příjemnou atmosférou. Jako oddychová zábava naprosto vyhovující. 8/10 ()

Darik 

všechny recenze uživatele

Anime s velmi klidným, duchaplným příběhem s několika více či méně vtipnými scénami, krásnou animací a některými sympatickými postavami. Jenže to poslední je tak trochu problém, který mi celkem vadil - mnohem více jsem si oblíbil postavu Tiny (až na tu její prsní úchylku) než postavu Aoi. Nebylo zas až tak špatné, ale řekl bych, že se z toho dalo vytáhnout víc. 50%. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Velmi romantické a zábavné anime, bohužel je tu až příliš dívek zamilovaných do hlavního hrdiny, což zvlášť ke konci trochu nudí. ()

K.a.r.i.n 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak se pět hezkých holek šíííleně zamiluje do hlavního hrdiny a postupně se stěhuje k němu domů :) Jinak je to ale docela příjemná romantická oddechovka, a pokud jste ochotní skousnout pár přihlouplých zamilovaných rozhovorů, několik dokolečka omílaných flasbacků z děství a zástup neskutečně naivních postav, jejichž největším životním snem je stát se manželkou/kuchařkou/uklízečkou hlavního hrdiny, tak se třeba budete i docela dobře bavit. Hlavní je u toho moc nepřemýšlet :) ()

sajagi 

všechny recenze uživatele

Vesměs průměrné romantické "harémové" anime. Nadprůměrné je snad jen množství záběrů na poloodhalená ženská poprsí. ()

Reklama

Reklama