Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Estrella je chudá dívka, která se živí kapesními krádežemi. Shodou okolností se seznámí s advokátem Santiagem Mendozou, do kterého se na první pohled zamiluje. Santiago právě prochází obtížným obdobím. Opouští ho žena a odjíždí i s jejich malou dcerou do Los Angeles. Estrella slíbí své přítelkyni, matce umírající holčičky, že se postará, aby holčičku včas pokřtili tak, jak to má být. Chce svůj slib splnit za každou cenu, a proto se ze zoufalství pokusí o krádež v obchodě. Majitel ji ale chytí a předá policii. Žalobcem v jejím případu je Santiago, kterého nezajímají její důvody, a pošle ji do vězení. Estrella tam stráví tři roky, aniž by byla odsouzená, na její případ se zapomene. Po třech letech ji ve vězení navštíví neznámá žena. Tvrdí, že ji zná od narození, že ji dostane z vězení a prozradí jí pravdu o její matce. Estrella se zároveň ve vězení setkává i se Santiagem. Varuje ho, že ho nenávidí a že se mu pomstí, ale oba nakonec nedokáží překonat vzájemnou přitažlivost a políbí se. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Snad jediná telenovela, ve které zemře ústřední hrdinka (a zůstane mrtvá). Upozornění! Předchozí věta obsahovala spoiler. ()

IllIlIlIIl odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohá, bohužel trapná, prostoduchá, čitelná a naivní telenovela. Co více dodávat? To jedno ,,kouzelné,, slovíčko hovoří za vše - telenovela! ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších telenovel a asi jediná telenovela, kde se příběh v polovině posune o pár let dopředu a 90% postav zmizí a začíná prakticky nový seriál. Právě ona druhá část seriálu nestojí za nic. Dve hvězdičky dávám za tu první část. Proč? Děj je nesmírně rychlý a ani na chvíli se nenudíte. Navíc se na Vášeň a nenávist dobře dívá také proto, že mužských postav je tam všeho všudy asi pět (včetně starého Achilla) a hezkých ženských je tam nespočet. ()

Hever odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle snad nejde nic dodat, po 10 minutách sledování prvního dílu jsem se tak nasral, že jen malátnost a otupělost z horečky mě přinutila zůstat ležet a neroztřískat televizi na milion kousků. Nejsem sice žádný odborník na mexické telenovely, ale s klidným svědomím mohu konstatovat, že tenhle pabluj patří na pomyslném žebřícku odpadovosti telenovel až na samé nejspodnější dno. ()

Reklama

Reklama