Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři dospělí sourozenci se scházejí na akci věnované oslavě umělecké práce jejich otce. Řeší zde své problematické vztahy s ním i mezi sebou navzájem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (68)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Neskutocne ukecana drama o clenoch jednej rodiny, ktory si po rokoch hladaju k sebe cestu. Bohuzial dialogy mi absolutne nesadli. Nonstop sa tam kecalo a mne to pripadalo uplne o nicom a postavy mi vdaka tomu zacali postupne liezt na nervy. Mrzi ma to hlavne kvôli skveleu hereckemu obsadeniu a vsetci sa aj snazia. Sandler predvadza celkom civilny vykon, cim dokazuje, ze by bol pouzitelny aj v serioznych filmoch. Na rozdiel od svojich predoslych dram tentoraz hra normalne a nesnazi sa tvarit iba smutne. Hoffman ma neskutocnu charizmu aj ked lezi v posteli a zvysok je tiez v pohode. Len tie dielogy a celkove prevedenie mi pripadalo strasne otravne. Cely cas som si prial, aby to reziroval Woody Allen, ktory by filmu dodal poriadnu davku humoru. Film mi nesadol. Snad budete mat väcsie stastie ako ja. 5/10. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem od toho asi něco více. Rodinné drama, kde hlavním aktérem je otec Dustin Hoffman, ten má své tři děti a na rozdíl od ostatních rodičů on je má rozdělené od nejoblíbenějších po nejméně oblíbených. Adam Sandler bohužel patří mezi ty nejméně ale snaží se to hodit za hlavu a milovat tátu i tak. Adam Sandler v trochu vážnější roli, sedne mu to, to bez diskuze, ale mohl by si vybírat lepší a zajímavější filmy. Tohle je nuda. Obsazení je ale skvělé, Hoffman, Sandler, Stiller a Thompson, obsazení vážně láká, jenže příběhově je to plytké, slabé a nudné. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "The Meyerowitz Stories (New and Selected)" je zábavný takovým svým specifickým, nostalgickým způsobem, kdy každá postava, tedy alespoň hlavní, je zde nějakým způsobem narušená, ale snaží se žít, jak nejlíp umí. Herecky je to skvěle obsazené a překvapí, jak jsou herci přirození, i když chvílemi trochu přehrávají. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale tvorba Noaha Baumbacha ma akosi nikdy neoslovila. A žiaľ, nemení sa to ani po tomto filme, kde sa predstavilo množstvo dobrých hercov, ktorých mám rád - avšak nie v takomto mdlom prevedení. Postavy boli zaujímavé, aj celé tie vzťahy rodiny a nevlastných súrodencov, ale príbeh bol hrozne nevýrazný a nezáživný. Keby to tak bola aspoň poriadna konverzačná dráma, ale ani týmto smerom sa to nijako nepohlo. Jediné, čo sa dá pochváliť sú napokon výborné herecké výkony, ale inak bieda... ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

slušná konverzačka s majestátně realistickými dialogy. ty stojí především na neustálém usekávání vět - ať už kamerou anebo skákáním do řeči. snímek proto může působit trochu roztříštěně a zasloužil by trochu adderallu. herecké výkony překvapí: vše ostatní je ale velmi standardní a neurazí, ale ani nijak extra nepotěší. ()

Galerie (89)

Související novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (více)

Reklama

Reklama