Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (65)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bizarní úpířinka, prošpikovaná drobnými nechutnostmi, rozkošnými hláškami a vychytanými triky na dané téma... Pikantní finále s vtipným pappyendem neopomíjeje... ;o) . . . Nic proti ničemu, natož proti záhrobním taškařicím, obzvláště v pateklyzmatický čas půlnoční... V rámci žánru horrurkových taškařic tedy poctivé čtyři hvězdy čertoffské... - - - - - (Poprvé viděno 23.8.2008 za novácké poppůlnoci, komentář zde jako čtrnáctý - 23.8.2008) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Chris Boardman: 1. Bordello Of Blood - Anthrax ,2. This Is Not A Love Song - Kerbdog ,3. All Right Now - Free ,4. Jailbreak - Thin Lizzy ,5. Ballroom Blitz - Sweet ,6. Deuce - Redd Kross ,7. Still Loving You - Scorpions ,8. 30 Days In The Hole - Humble Pie ,9. Love's Got Me Doin' Time - Cinderella ,10. From The Underworld - Herd ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Prostá zápletka, ale spousta vzrušení okořeněné vytrháváním srdcí . Tolik krásných odhalených ňader po kupě jsem neviděl ani nepamatuji a hlavní záporáčka byla také správně sexy mrcha. Bavil jsem se byť je to béčková bejkárna.65% ()

movie 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně vtipná horrorová podívaná, u které jsem se ani na momentík nenudil. Salva hlášek ("Nezapomeň, že manželství s tebou ze mě málem udělalo homosexuála") a vtipných situací zaručí, že se u filmu nebudete ani na moment nudit! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ale jo, je to dobrej úpírskej film. Nejenže to je vtipný, hlavně teda zásluhou extrémě hláškujícího Johna Kassira. ale má to i poutavej a někdy docela svižnej děj a spoustu pěknejch drsně kravavejch scén. Krom toho ve filmu hraje baywatchgirl Erika Eleniak, kterou sem si oblíbil, když sem si stáh(samozřejmě náhodou) její erotický fotky z netu, ale abych jako zase nekecal, tak sem jí měl oblíbenou i v tý úplně původní Pobřežní hlídce, kde Hasselhoff ještě nemusel tolik zatahovat břicho a záběry nemusely být z takový dálky, když běžel a nemuseli po každým jeho vběhnutí do moře alarmovat opravdovou pobřežní hlídku. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O Upířím nevěstinci se dá napsat v podstatě totéž, co o Rytíři Démonu - jde o nenáročné, ale funkční béčko, které si na nic nehraje a pokud divák přistoupí na jeho hru, tak ho film nezklame, i když jej zcela určitě nepřivede do extáze. Narozdíl od Rytíře Démona je Upíří nevěstinec v mnohem větší míře odlehčený humorem a jindy zrádná kombinace hororu a komedie v tomhle případě funguje. Snímku pomáhá obsazení, Erika Eleniak je v podobné produkci jako doma a svojí vizáží pomáhá překlenout slabší momenty filmu. Celkově lze říct, že na to, o jak nenáročný kousek jde, je slušně obsazený a zahraný. Celkový dojem: 55 %. ()

sportovec odpad!

všechny recenze uživatele

Musím podepsat to akční béčko. O moc víc pro tu hrůznou ztrátu času, kterou film nabízí, udělat nemohu. Toporný, místy nudný děj, směřování, které relativizuje jak upíří tematiku, tak křesťanskou etiku. A směřování křesťanství vůbec. Hrát tam vlastně není co. Takový je už úděl několikrát vypůjčených výpůjček. Být ďáblem, byl bych poprávu zhnusen a znechucen. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Poviedky zo záhrobia" majú svoje stále miesto v mojej top desine obľúbených televíznych seriálov. Je to zábavná, horrorová séria poviedok, ktoré uvádza vtipný, bizarný kostlivec Crypt Keeper. V rámci tohto projektu vzniklo aj niekoľko celovečerných filmov. Tie sa mi už však až tak moc nepozdávajú. Celovečerný formát "Poviedkam zo záhrobia" moc nesvedčí. Ani pri sledovaní tohoto upírskeho príbehu som sa veru nebavil a absolútne vôbec nebál. Dalo by sa povedať, že som sa takmer až nudil. Ešte že tam bolo k videniu zopár pekných prsatých upírok, pri ktorých som na chvíľu zbystril pozornosť. ** ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, tak znova nič a pritom ten názov ja tak skvelý a ryšavá Angie Everhart ako upírka dostatočne dobrá o to viac výsledok zamrzí pri pohľade na výpis producentov. Keď podarená hororová komédia o upíroch tak potom jedine originálny INNOCENT BLOOD (1992) so skvelou Anne Parillaud. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než Rytíř Démon, jelikož místy film dost nudí (asi bude lepší kratší režisérská verze). Na druhou stranu - márnice, upíři - vlastně prsaté (silikonové) rozkošné nahatky, zábavné gore (vytrhávání srdce - trik s jazykem je obzvláště povedený, utržení hlavy, rozseknutí sekerou...) a povedené osmdesátkové masky (Lilith měnící se v pekelného démona či její zrození). Parodie na náboženské fanatiky, co jsou ve skutečnosti oběma nohama v pekle. A jako doprovod jsem sice čekal spíše The Creepshow nebo Misfits, ale Anthrax, Free, Thin Lizzy, Zen Cowboys nebo The Sweet taky dobrý.... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Pri tejto komédii som sa fakt dobre zabavil. Skvelý scenár je plný vtipov a skvelých hlášok ("Manželstvo s tebou ma priviedlo na prah homosexuality"). Navyše si veľmi dobre robia srandu z kresťanstva a hlavne s tých pop-kresťan-kazateľov z USA. Môžem iba odporúčať, určite je to lepšie ako Demon Knight. No, ale má to jednu chybu, i keď je film plný krásnych a nahých upíriek, hlavná hrdinka ani vodkyňa upíriek sa do konca filmu nevyzlieklo. Ale skvelý koniec to vynahradil. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: Jak mohlo takhle brakové oplzlé osmdesátkové béčko vzniknout na konci devadesátek? Kdyby mi bylo 13, dodám ÚŽASNÉ , ale doby, kdy jsem tajně v noci koukal na Novu a zíral, jsou pryč. Málo gore, moc kecání, celovečerní formát spíš Krypťáky zabíjí.----- Klasický zástupce příkladného vtipného béčka. A ty masky! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hrozne povrchná, nudná a banálna poviedka o tom, ako si pár podnikavcov založilo a praktikovalo upírsky nevestinec. Samozrejme, za pomoci vraj "najhoršej" ženy na svete - Lilith. K upírskej tématike sa nemá cenu vyjadrovať, tá tu tiež bola postavená na hlavu, avšak pár humorných momentov (vrátanie likvidácie upíriek) sa našťastie vydarilo. Slušné boli aj masky, takže to vydalo aspoň na ten podpriemer. 40/100 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

O třídu slabší než Demon knight ale naneštěstí si Crypt Kreeper spolu se scénaristama nechal svůj černý humor který film pozvedává. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemná blbôstka s nedotiahnutým scenárom. Na najlepšie perly zo seriálu Tales from the Crypt to nemá, ale fandov poteší... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Patraníčko pátraní po Kory Feldmenovi a málo akcičky, která dorazí až na konci s doprovodem ballroom blitz. ()

Visáč 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerák Tales from the Crypt má za sebou pohnutú históriu vzniku (viz dokument Tainted Blood) a podľa toho aj výsledný produkt vypadá. Nakrúcalo sa v Kanade (namiesto L.A.), s nižším rozpočtom, bez pôvodného štábu a v dusnej atmosfére apatie a zmaru. Filmári rezignovali na tradičné propriety hororového žánru a vybrali sa smerom trashy komédie, ktorá by pokojne mohla byť vykrádačkou From Dusk Till Dawn (upírie děvky, vodné pistolky), nebyť podobného dáta vzniku. V hlavnej roli stand-up komik Dennis Miller, niekdajší člen osadenstva Saturday Night Live - ukážkový predstaviteľ toho, čomu Američania hovoria "smug prick". Ležérne proplouvá dejom, plive kolem seba sarkastické poznámky, ale rýchlo sa to obohraje. Scenáristi veľa originálnych nápadov v pytli nemajú, takže vzniklé autorské vákuum kamuflujú levné triky, gumené kozy (silicone everywhere!) a prehrávajúci herecký ansámbl, jehož najskúsenejším veteránom je Corey Feldman... Asi som očakával od filmu s takým cool názvom podstatne väčší odvaz. A už vôbec nepochopím, aký má zmysel obsadiť béčkové coury Eriku Eleniak a Angie Everhart, keď zo seba nezhodia šaty. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...podarená vtipná "vampírska" horor-komédia béčkového charakteru, ktorá neurazí a pri ktorej sa človek nenudí... ()

Reklama

Reklama