Reklama

Reklama

Mrs. Columbo

(seriál)
všechny plakáty
Krimi / Mysteriózní / Drama
USA, 1979, 13x60 min

Hrají:

Robert Culp, Lee Wallace, Kate Mulgrew, Lili Haydn, Henry Jones, Don Stroud, Deborah Shelton, Jenny O'Hara, Lara Parker, Edie Adams, Jess Walton, Leann Hunley, Sharon Farrell, Bibi Besch (více)
(další profese)

Recenze (2)

Colonist 

všechny recenze uživatele

V seriálu "Columbo" jsme nikdy paní Columbovou neviděli, ale zde ji můžeme vidět, a to dokonce jako reportérku, která sama řeší detektivní případy. Dopadlo to ovšem bídně. Columbo zde pochopitelně nevystupuje a celé mi to přijde jen jako snaha vytřískat něco z legendy - seriál byl natočen rok po skončení té první éry columbovek ze 70. let, po které jsme se s Columbem setkali až na konci 80. let, takže se vysílal v dobách, kdy žádné premiérové epizody Columba nebyly. Tento seriál se dočkal dvou sezón a celkem 13 epizod. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • V seriálu Columbo (od r. 1971) se nikdy neobjevila paní Columbová, přesto v epizodě s názvem Osudné cvičení (1974) poručík (Peter Falk) jasně říká, že jeho manželka nikdy nebyla štíhlá, a že se mu hubené ženy ani nelíbí. V tomto seriálu však postavu pí. Columbové ztvárňuje štíhlá Kate Mulgrew. (CANNIBAL)

Reklama

Reklama