Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebojte, nepůjde o smrt roztomilého domácího mazlíčka, ale kočky nadmíru půvabné, povrchní a egoistické… A máme tu další díl kriminální minisérie s Janem Kanyzou jako majorem Bohuslavem v hlavní roli. A jak již samotný název napovídá – i tentokrát půjde o vraždu. Ovšem nikoli o smrt obyčejného domácího zvířátka, ale „kočky dvounohé“: manekýny, fotomodelky a především neúspěšné studentky gymnázia (E. Geislerová). Dívky nadmíru půvabné, ale značně povrchní a egoistické, jež chce v životě pouze získávat a brát, ať už jde o lásku, blahobyt či peníze. Svým lehkomyslným až cynickým přístupem k životu si dokázala vytvořit řadu nepřátel, což se jí nakonec stalo osudným… (Česká televize)

(více)

Recenze (40)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Inscenace formou i obsahem (uboze >artistické výrony< pražské čudlárny - vypouštějící z tlamek tradičně debilní žgryndy dle debilního scenária >mistra< K.Š. /...a kšá... °-/ - nevyjímaje) stejně debilní jako její název! - - - P.S. Přiznání igitátora náčelnikovi Bohouškovi: Ve 20:40 jsem to zab/al/il. - - - - - (Poprvé a naposledy zab/l/ito 4.3.2012 na >sle/pičí jebničce< , hovnocení 212., domácí kočičář zde jako devátý - 4.3.2012) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Druhý díl z volné trilogie detektivek s Janem Kanyzou jako majorem Bohuslavem oplývá zcela tím samým jako předešlý díl. Napětí nikde žádné, pouze prosté pátrání a hádání dvou hlavních detektivů, až jim řešení samo spadne do klína. Přestože to byla detektivní jednohubka, nebyla totálně mdlé chuti. Průměr. Hudba: Richard Bergman ()

Reklama

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. Autentičnosti dialogů by snad neuvěřil ani cizinec učící se česky. O tom, že mluvené slovo v podstatě působí jen jako vycpávka oněch 80. min., po které film trvá, snad ani nemá cenu mluvit. Zkrátka a dobře, ještěže se ČT nerozhodla, že natočí snímek dvouhodinový. Snad z obavy, aby jí diváci nezačali u obrazovky vymírat nudou.... Za to chválím. Ale na bod to stejně nestačí.:-) ()

sator 

všechny recenze uživatele

Příšerná režie, příšerné herecké výkony zvláště druhé lajny, zoufalá dramaturgie Jiřího Bednáře?!... Arnoštu Proschkovi a Miroslavu Šimůnkovi by snad měli zakázat hrát, takhle špatně se nahraje ani v Brně :-) Jediné milé překvapení je Kateřina Čapková, jako ženská ne jako herečka............... Kanyza standartě dobrý má prostě své kouzlo i když omezené možnosti co dovede zahrát... Výborná Alena Procházková 45 % ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Průměrná záležitost je Kočko vražda. Ani poodhalená kočkoidní Geislerová, ani kocourkovsky vystailovaný kocour Šimůnek a bohužel ani charismatycky omšelý kocour Kanyza nezachranili naprosto průměrné dojmy z průměrné zápletky, průměrného scénáře a pravda, naprosto nadprůměrné kočky kočkoidní, H.Maciuchové...50% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Poslední film herce Václava Kotvy. (M.B)
  • U postele, ve které v ateliéru leží Saša (Ester Geislerová), je vidět bílá cedule s černým nápisem "SOUKROMÝ MAJETEK - SPOLEČNOST NUGGET". Tato cedule byla původně použita v televizním filmu Agentura Puzzle: Pohřeb (2004), prvním dílu z trilogie Agentura Puzzle, kde byla umístěna na závoře, kterou násilím otevřel Robert Jašków v roli hledače pokladů. (navabaca)

Reklama

Reklama