Reklama

Reklama

Překvapení pana Milberryho

(TV film)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1988, 19 min

Obsahy(1)

Marek Eben v hlavní roli povídky na motivy J. K. Jeroma. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

Peabody 

všechny recenze uživatele

Marka Ebena mám velic rád, ale nenašel jsem jediný důvod, proč tohle vzniklo. Snad jedině amortizace pěkných kostýmů, ale skoro 20 minut se neděje vůbec nic, jedna záměna tam, jendou zpět a to je všechno. Absolutní nuda. On je dobrý, paní Syslová snesitelná, Luděk Kopřiva standardní, Výsledek je pro mne nanic. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Zápletka je notoricky známá a není ničím dotažená dál než k už na počátku prozrazené pointě anekdoty. Údajně je to psáno pro Marka Ebena, ovšem ten zde dokazuje, že je lepším moderátorem než hercem; anebo potřebuje větší režisérskou péči. Vkusné jsou kulisy, nejzajímavěhší je ten klučina. ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele

Škvár nejhrubšího zrna, který má se stejnojmennou povídkou proslulého britského humoristy společná jen jména postav. A sejdou-li se před kamerou čelní představitelé afektovaného hereckého projevu, tedy Eben, Kopřiva a Syslová, je dílo zkázy dokonáno. Nedoporučuji. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Zábavná a hlavně krátká ;-) hříčka na motivy autora knihy Tři muži ve člunu (o psu nemluvě.) Příjemný Marek Eben :-) ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Dobré, zvláště herectvím Marka Ebena a Luďka Kopřivy, ale příběh je až příliš předvidatelný a celkově nemastný, neslaný. Komedie skončí, aniž by měla nějaké vyvrcholení. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama