Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 1 (1979) (série)


Déšť (S01E21)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1983, 9 min

Obsahy(1)

Pat a Mat sa rozhodli, že sa naobedujú vonku na čerstvom vzduchu pred chalupou. Ako na potvoru začne pršať a oni sa musia uchýliť dovnútra chalupy. No dažďové kvapky si nájdu cestu aj v streche a im dovnútra začne zatekať. Situáciu sa snažia vyriešiť rýchlo a efektívne, ale po ukončení dažďa budú musieť opraviť strechu. (pravo)

(více)

Recenze (27)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To by nebyl Pat a Mat, kdyby nějakým elegantním způsobem to špatné počasí nevyřešili. V jejich podání je to zábava. Na začátku příběhu jsem si říkala, jak je možné, že jim ta kůča ještě nespadla na hlavu a nebo, že ji neodnesl vítr. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

Decker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chudakum Patovi a Matovi zacne zatekat do chaloupky. Jakmile dest ustane tak zacnou onu deravou strechu opravovat, avsak zjisti ze by opravit a jaksi "vystuzit" potrebovala cela chaloupka, takze ji vystuzi jako stan lanem a koliky, ale bohuzel ted se do ni naoplatku nemohou dostat, takze to lano preriznou a chaloupka pod tihou nanosu (ktery nahazeli na strechu aby do ni nezatekalo) proste nevydrzi a cela se zborti a Patovi s Matem nezbude nic jineho nez oci pro plac (opravdu mi jich bylo lito a to i presto ze jindy se jejich smule spise zasmeju). ()

Elgin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co na zaciatku vyzera ako dobry umysel sa nakratko zmeni v totalnu likvidaciu strechy. Serial je skvela zabava nielen pre najemnsich, ktori este nevedia rozpravat, ale takisto I pre nas starsich. ()

punk_zero 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teraz neviem kto je večší majster, či Kutyl s.r.o. alebo Pat a Mat :P V detskom veku som tento animovaný seriál s radosťou pozeral. Tešil som sa čo len vymyslia v nasledujúcej časti . A za každým ma nadmieru potešili. Lenže počase to už bolo streotypné . Lebo stále niećo pokašlali, autori tam mohli dať aj niečo iné . Tak preto 85 % ()

pravo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počítače sú tiež ako muži: - Aj keď majú k dispozícii množstvo informácií, sú stále mimo. - Sú určené k riešeniu problému, ale polovicu času sú tým problémom oni sami. - Akonáhle si jeden kúpite, zistíte, že keby ste malú chvíľku počkali, mohli ste dostať oveľa lepší model. - Aby robili čo chcete, musíte byť neustále v ich blízkosti. - Spätne sa vyrovnávajú s energetickými výbojmi. ()

Reklama

Reklama